Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaprak seven kelebek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi evlat olsa tamam da sevgili yani.. seviyor adam shghsd

aşık olunca insanın ne kadar salakca hareket edebileceğini her aşık olan insan kendinden bilmesi lazım. bir de "o" nu kaybetmek vardır ki.. gayet anlıyorum ben kelebek'i.

bu arada

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/300221_2200741894491_1125612109_32619002_4677171_n.jpg
Mesaj tarihi:
ii bari bu gece yine yazacakmış. :D

ayrıca

bu ebru napıyor ya?
benim aklıma gelen tek şey kelebek askerde yediği cezayı anlatmadı buna. gerçi ebru bunu nasıl öğrenecek te... hani bişeyler sakladığı için mi böyle yoksa çocuk hapse girecek diye mi böyle oldu... başka da bişe gelmiyo aklıma.

Mesaj tarihi:
sözlükteki bi arkadaşla aynı düşüncedeyim bende

ahanda
bence hamileydi. çocuğu aldırdı ve kelebeğe hiç bir şey söylemedi. sonrada öyle bir ruh haline girdiki bunu hiç bir zaman kelebeğe söyleyemeyeceğini anladı. ister istemez uzaklaştı

Mesaj tarihi:

laaaaaan

olm o zaman istanbula da çocuğu aldırmak için gitmiş olmasın?
iyi de bunlar en son ne zaman seviştiler aga? en son iznini ne zaman kullandı ki eleman? tarihler tutuyosa kesin böyledir.
hamile olduğunu da muhtemelen köyden döndükten sonra öğrendi yoksa köyde neden bu kadar iyiydi.

ee o zaman kelebek de bunu bir zaman sonra öğrendi ve kızı affetmedi, şu an kız kelebeğin hayatında ama evli değiller, kelebek kızı affetmiyor çünkü. al sana hikaye sonu da böyle olur bak.

• Yeni Oluştur...