Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 eh adı üzerinde "deneme" bu :) yaptıktan sonra çalışıyor mu, istenilen seviyede mi diye deniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Selam, Mercedes tasarlayıp, deneyip, üretip sonra da satınca deneme oluyor ama diğerlerinde böyle bir tolerans yok :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 hepsinde var, adı üstünde "deneme", zaten mükemmel olduğundan emin olsalar "deneme"ye tabi tutmazlardı :) hatta daha da ileri gidersek sonuçlarından memnun olsalar özellikle A serisi için bu sene radikal sayılabilecek bir değişikliğe giderek arabayı adeta baştan tasarlamazlardı. Ama zaten Mercedes diyince akla gelen araç A ya da B serisi değil, onlar bir nevi yan ürünler. Elbette kusurları için bahane değil bu, ama markanın esas bilek gücü ve hedef kitlesi bu arabalardan uzakta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Selam, Ama birkaç arkadaşın bahsettiği yıldız kodurulmuş onlara da : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 e zaten yıldızın gerektirdiği konfor, imaj, dayanıklılık vb gibi koşulları da sağlıyorlar, bir tanesinde (ki kritik birinde) düşünüldüğü gibi olmamış işte. güvenlik o da. yeni dizaynda olmayacak bir hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Selam, Diğer kriterler yanında ne ki :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 o değil de gran turizmoda 09 slr aldım, 900hp ye modifiye edince fantastik oldu. ama artık yolu tutmuyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 mercedes hala müteahhit arabasi ve spor modelleri müteahhit cocugu arabasi oldugu icin benim gozumde mercedestir. bmw de yakinda kebapci arabasi oldugu icin bmw olacak gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 o değil de M3 yine sıralı 6 olacak ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 v6 turbo olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 900 - 1000 kg yapabilirlerse aracı v6 ya dönsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Esh said: v6 turbo olmasın? sıralı turbo diye okudum ben geçen yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ben de çok önceden bi yerde v6 turbo gibi okuduğumu hatırlıyorum da, çok önemli değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bi daha olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar