dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 oha abı bu ne fanlık tır bole az nefes al tamam bısı yok deyın suna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Selam, pinkporing said: 7 VİTES + RADARLI SÜRÜŞ KONTROL SİSTEMİ + OTOMATİK AYDINLANAN FARLAR + OTOMATİK KATLANAN AYNALAR + GECE GÖRÜŞ SİSTEMİ + PARK SENSÖRÜ + MAYBACH TA ÖMÜR BOYU garanti + VİRAJ İÇBÜKEY SALINIMLI ARKA SALINCAK ve BUNA DESTEK TAM TURDA YANA DOĞRU YATARAK HEM VİRAJ HEM DÖNÜŞ ÇAPINI KOLAYLAŞTIRAN ÖN AKS TEKNOLOJİSİ +AKILLI HELEZON SİSTEMİ+OTOMATIK DENGELEME SİSTEMİ+ SOĞUTMALI (9 FAN) ISITMALI VE TİTREŞİMLİ MASAJ ÖZELLİĞİNE SAHİP VİRAJLARDA HAVA İLE ŞİŞEN NEM AYARLI KOLTUK TEKNOLOJİSİ + OLASI BİR KAZAYI DENGE BOZULMASINDAN ALGILAYARAK SALİSELER İÇİNDE OTOMOBİLİ KAZAYA HAZIRLAMA (PRE-SAFE) TEKNOLOJİSİ +KAPILAR İYİ KAPATILMADIGI ZAMAN OTOMATIK OLARAK KAPIYI İÇİNE ÇEKEREK KAPININ YERINE OTURMASINI SAGLAYAN VAKUMLU KAPI SİSTEMİ+ HEPSİ MERCEDES sayiyimmi daa? 0.28 aerodinamik sürtünme katsayısı ile yeni araçlardan bile daha iyi ki 30 seneden bahsediyoruz aşağı yukarı.. -BMW 8 ileri otomatyik şanzıman kullanıyor. -Radarlı sürüş kontrol sistemini ilk 1995 yılında Mitsubishi Japonyadaki bir modelinde kullandı. 1997 yılında ise Toyota sundu. Toyota 2000 yılında fren yapma özelliğini ve 2004 yılında ise düşük hızda takip özelliğini ekledi. Mercedes ise 1998 yılının sonlarında bunu sunmaya başladı, 2006 yılında ise şimdiki halini aldı. -Otomatik yanan farlara değinmeye gerek yok, uzay teknolojisi değil. -Otomatik katlanan aynalar da yukarıdaki ile aynı statüde. -Gece görüş sistemini Mercedes ilk olarak 2005'in sonlarında kullanıma sundu. 2009 yılında ise yayaları seçebilme özelliğini kattı. Malesef Toyota bu özelliği 2002 yılında sundu ve yaya fark etme özelliğini ise 2008 yılında sundu. -Otomatik park etme özelliğini ilk olarak yine Toyota Prius modelinde 2003 yılında sundu. Akıllı park asistenı özelliği de yine Toyota tarafından 2004 yılında sunuldu. -Hyundai 7 yıl garanti veriyor tüm modellerine ;) -... -pre-safe teknolojisini 2002 Paris fuarında 2003 model bir aracında sergiledi ve Toyota ise Şubat 2003 gibi piyasaya sundu. Mercedes 2005 yılında frenleri de sisteme kattığında Toyota bu işi 2003 Ağustosunda yapmıştı. -Pönomatik süspansiyon 1954 yılında Citroen tarafından bulundu. -0.28 Cd değeri için bazı örnekler 1984 Renault R25 TS 1989 Citroen XM 1921 Rumpler Tropfenwagen 1986 Opel Omega A 0.27 Cd 1948 Tucker Torpedo 0.212 Cd 1935 Tatra T77A Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Selam, Toyota veya Lexus alacağım sanırım böyle giderse :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi bana mercedesle gelin,toyotayla renault 'la değil ,peki hangimizin dediği doğru sence ? yani herşeyi kenara koyalım,bir sürücü için ne önemlidir? konfor? güvenlik? ve binlercesi? ben mercedes diyorum,ve yaptığım kazalarda da renault dediğin aracın ne hale geldiğini gördüm,arka dan çarptığım aracın orta direği yamulurmu abi? yamuldu herif kendi kapısından çıkamadı işte,daha neyi tartışıyoruz anlamıyorumki,şu soruma cevap ver o zaman neden 6 milyar insanın otomobil denildiğinde ortak algısı mercedestir? buna cevap ver kallavi bir cevap vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ad hominemin dibine vuruyorsun ve açıkçası söylediğin her şey çürütülünce çaresizce kıvranıyorsun. şimdi bundan daha kallavi bir cevap bekliyorum. yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 merso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dasaaa said: ad hominemin dibine vuruyorsun ve açıkçası söylediğin her şey çürütülünce çaresizce kıvranıyorsun. şimdi bundan daha kallavi bir cevap bekliyorum. yenilen pehlivan güreşe doymazmış. abi neden birisiyle bir tartışma yürütsek araya yırtık dondan girer gibi girip tadımızı kaçırıyorsun ?neyse konuyu değiştirmiyorum ve son sözüm darağacında bile olsam mercedes diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paramecium'un bu critlerinin ardından Patinaj'ın mesaj hitleri bir hayli düşecek :) ABS Bosch icadı değilmiş evet, soruşturdum bugün biraz. Yannış biliyormuşum. Otomobillere adam gibi ilk uygulaması bunlar tarafından yapılmış, hala da dünyanın en büyük abs sistemleri sağlayıcısıymış falanmış fişmekanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Evet dünyanın önde gelen otomobil üreticisi Mercedes sonunda bu çok tartışılan ve çeşitli çözüm önerileri sunularak bir çok deneme yapılan, sürüş halindeyken uyku sorununa bir çözüm getirdi. Mercdes’in geliştirmiş olduğu bu özellik sayesinde artık sürücüler direksiyon başında uyumadan önce uyarılıyorlar. Sistem şu şekilde çalışıyor. Mercedes’in geliştirmiş olduğu beyin fonksiyonlarını algılayıcı sistemler, siz sürüş halindeyken devamlı olarak sizi kontrol ediyor. Kontrol sırasında referans aldığı değerler ise firmanın yapmış olduğu test sonuçlarından elde ettiği verilerle destekleniyor. Yani aracınızla seyahat halindeyken direk siyon başında uykunuz gelmeye başladığı anda otomobil size bir uyarı alarmı veriyor. Siz kendinize geldiğinizde susturulan alarm uyarıcısından sonra ön gösterge hız panelinde size sürüşe ara vermeniz için uyarıda bulunuyor. Bu muhteşem özellik yakın zamanda üretilecek Mercedes otomobillerde görebilirsiniz. (Kaynak: Hürriyet teknoloji) buna da çıkar şimdi derki yok üstadım japonlar yaptıydı da hede hödö:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 pinkporing said: abi neden birisiyle bir tartışma yürütsek araya yırtık dondan girer gibi girip tadımızı kaçırıyorsun ?neyse konuyu değiştirmiyorum ve son sözüm darağacında bile olsam mercedes diyorum acı içinde kıvranan ve ölmesi beklenen atların başında durdun mu hiç? en iyisi tetiği çekmek oluyor bazen. epic faillardan bir dizi sunmuşsun, crit üstüne crit almışsın. f=ma ve crashtest'ler ile açıklanabilecek bir saçmalık daha sunup sonrasından gelecek critlere davetiye çıkartıyorsun. ben de tetiği çektim. adhominemlerdesin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bu arada Pink kardeş boşuna kasıyor. Daimler abimiz ilk dört tekerlekli taşıt ve ilk yüksek hızlı benzinli motoru, Karl Benz dayı ise gaz pedal sistemi, ateşleme, buji, karbüratör, vites kutusu, sulu radyatör falan bi dünya şeyi ilk defa icat etmiş adamlar bunlar. Yani adamlar bir 100 sene boş durup hiç bir şey yapmasalar adları yine anılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 birde ilk 4 silindirli motoru yapan firma,ayrıca ilk otobüsü üreten,ayrıca at arabasına ilk motoru monte edebilen v.s die gidio roket,benim kızdığım nokta bana renoyla citroenle geliyorlar abi,yıldız tilbeyle sharapova karşılaştırması gibi önümüze sürüyorlar? sen olsan ne tepki verirdin bu karşılaştırmaya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 pinkporing said: Evet dünyanın önde gelen otomobil üreticisi Mercedes sonunda bu çok tartışılan ve çeşitli çözüm önerileri sunularak bir çok deneme yapılan, sürüş halindeyken uyku sorununa bir çözüm getirdi. Mercdes’in geliştirmiş olduğu bu özellik sayesinde artık sürücüler direksiyon başında uyumadan önce uyarılıyorlar. Sistem şu şekilde çalışıyor. Mercedes’in geliştirmiş olduğu beyin fonksiyonlarını algılayıcı sistemler, siz sürüş halindeyken devamlı olarak sizi kontrol ediyor. Kontrol sırasında referans aldığı değerler ise firmanın yapmış olduğu test sonuçlarından elde ettiği verilerle destekleniyor. Yani aracınızla seyahat halindeyken direk siyon başında uykunuz gelmeye başladığı anda otomobil size bir uyarı alarmı veriyor. Siz kendinize geldiğinizde susturulan alarm uyarıcısından sonra ön gösterge hız panelinde size sürüşe ara vermeniz için uyarıda bulunuyor. Bu muhteşem özellik yakın zamanda üretilecek Mercedes otomobillerde görebilirsiniz. (Kaynak: Hürriyet teknoloji) buna da çıkar şimdi derki yok üstadım japonlar yaptıydı da hede hödö:D 2006 lexus 2008 toyota 2009 mercedes Driver Monitoring System question? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi bence sen özel mesajdan takıntı haline getirdiğin insanları rahatsız edeceğine,modsun galiba şu forumdaki yavaşlık ve senin gibi sorunları hallettirde biraz saygı duysun millet,cevap vermeme hakkımı kullanıyorum özelden ,her mesaj yazdığım konuyu trolleyerek eline ne geçeceğini sanıyorsunki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 özel mesaj? forumdaki yavaşlık? dostum ne içtiysen bize de ısmarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bu Dasaa hep böyle. Hem özelden ayar vermeye çalışıyor sonra topiğe de yazıyor herif üşenmeden. Tamam kardeş Lexus yaptı tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 maymun sütü mü içtin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 mercedes mercedestir, bmw ve audi mercedes alternatifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Allah kahretmesn o biçerdöveri (mercedes motoru varsa orası ayrı tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 karabiber tuz, lexus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dasaaa said: ad hominemin dibine vuruyorsun ve açıkçası söylediğin her şey çürütülünce çaresizce kıvranıyorsun. şimdi bundan daha kallavi bir cevap bekliyorum. yenilen pehlivan güreşe doymazmış. hohohohoh *kaan kural gülüşü* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Pasta said: Amerikada fakirler ve zenciler biniyor mercedese. şu nasıl bir yanılgıdır yarebbim. burada lexus, mustang falan dudak uçuklatan fiyatlardayken; amerika'da bunlar beleş gibi. ama mercedes, bmw, toyota gibi dışarıdan ithal ve iyi markalar bunların 3-4 katı fiyatla satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ispatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 mustang bildiğin çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 zenc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar