codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 zamanında kız arkadaş edinseymiş keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Esrk said: Umarim bu mal ben vampirim, hayvan avliyorum kisvesi altinda sokakta ki kediye, kopege zarar vermiyordur. insan kanı mı içsin yani...tövbe tövbe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 hayır veriyosa napıcan? adam vampir, kan alırlar kamil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 goldbären said: Dynun said: bunu yapmak istemem de açıklıyım sdfsd: saeros komiklik yaparaktan lsd kafa yapıcısını şirin bi şekilde "lcd kafası" bunlar diyerekten pati albümde post attıktan sonra olaylar gelişti. yoksa dasaaa mıydı neyse anlatınca gerçekten iğrenç oldu deadwoll said: Random balonluydu LCD yazan ilk şahıs da sonra aldı yürüdü zaten. ikisi de yanlış, olayın aslı şu diye biliyorum: forum.paticik.com yanlışsa post sahibi kusurma bakmasın ha, düzeltsin bir de gelip. yazan bone idi evet. ben olaya tutsun diye gaz verdim sadece, kharon, senko, mr hand ile kafası iyi gibi duran her garip konuda kullandık gibi bişi oldu sdf. güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ilk ben bildim goldan önce bildim. repler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 zaman nette yayıp patentinin burası olması ile övünme zamanıdır. birilerinin yazdığı garip yazılarda falan "sanırım çok bilgisayar başında çok vakit geçirmişler. nasıl olduysa kafa yapmış adam. lcd kafası bi nevi" vs gibi kullanın, kullandırın. alın verin / ekonomiye can verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 o diil de ne kullanıyo acaba bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Esrk said: Umarim bu mal ben vampirim, hayvan avliyorum kisvesi altinda sokakta ki kediye, kopege zarar vermiyordur. koyun dana falan emiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 7 kişi deveye girmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar