Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok onemli bir mevzu.(dogum gununde bir kizi davet etmek)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simid ben dogum gunumu bi clubda arkadaslarimin arasinda yapicam herkez yaninda kız aradasını falan getırcek falan maksat eylence fakat 3 gün once bi club a gıtmıstım orda bı kızla tanısmıstım oda bı arkadasımın cıktı kızın kuzenı sımdı onu dogum gunume cagırmak ıstıorum gercegı ben ondan cok hoslandım ve şip sevdiyim iste anlarsınız ne oldugunu herhalde onu club a cagırsam etkilemek icin ne yapmam gerekir yani dansa kaldırsam falan ne bileyim?ayrıca kız krolardan hoslanıyormus off buda en kötü huyu ya böle takım elbise giyip altina kortez ceken tipler varya aynen ole krolardan hoslanıyormus.
Mesaj tarihi:
ya yalan atılcaklarını sanmam keklıceklerını daha dorusu fakat kız harbı cok cix ve öle bır kroda ne bulabılırkı bende bunu dusunuyorumn yanı? masallah gül gibi delikanlıyız =) neyse hadı hayırlısı bakalım cumartesı yaklasıor yanı sansımı denıcemde acaba nasıl etkilerim diorum?
Mesaj tarihi:
Gerçekten kırolardan hoşlanıyosa kız bence hiç başlama sonra çok üzülürsün..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Mesaj tarihi:
yakana kırmızı gül tak. "gel ulan dans edicez" de. gel elimi öp sonra.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
Siyah pantalon giy altına beyaz çorap giy,bide clubda gözlük tak :-P[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Mesaj tarihi:
doğum gününü clubda yaparak baştan kaybetmişsin bence şöyle güzel bir restoranda yap kızıda romantik bir dansa kaldır öyle üç yüz beş yüz olmaz ıyyk..neyse sustum.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Eylül 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya kız güzel olmasa bıde böle havalı mavalı bısı olmasa umrumda deıl ıstedım gıbı ayar verırım ama bölesi birazda saf kız yanı bıde eski cıktıgım kızda olcak dogum gufnumde yanımda nbu hatunun olmasını ıstıorum.
Mesaj tarihi:
şansını dene derim ben. yemişim krosunu. senin elin yüzün düzgünse kız ne yapsın kroyu.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
said:
serenay, 21 Eylül 2004 21:04 tarihinde demiş ki:
hee ya onuda dusundum esas ben cok uzun surmesınıde ıstemıom o aksamlık sadece =)

o zaman tut saçında ve "sadece bu geclik benimsin ülen sonra başının çaresine bak anlıyormusun bak" de...olmaz mı ki acep böle yapsan?[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
Mesaj tarihi:
Çok istiyosan çek kızı adam gibi konuş.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Mesaj tarihi:
ya tikky ler kıro meraklısı olur zaten genelde.salla boşver bence.[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
aa kız isviçreliyse o zaman tamam.git ve "ich liebe dich"de.
baktın olmuyo "lebe lang lebe froh wie die maus in mexico" dersin manitayı bağlarsın...[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Mesaj tarihi:
Bide türkçesini yazsanda bizde öğrensek :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
  • Yeni Oluştur...