Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tatilde trekking

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

şimdü, tatil planım halen yok, ama trekking muhabbeti uzun süredir aklımdaydı. 127 hours'u izledim zaten gaza geldim yaparım heralde bu yaz bu işi =) ama ilk kez kalkışıyorum böyle bişeye telikeli olabileceğinin farkındayım. öyle harbici tırmanış falan değil amacım, hafif tırmanış vs. belki bol doğa gezintisi vs.

ne tarafa gidilir bu iş için? buralara ulaşım nasıl olur nedir ne değildir =) bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir ton dağcılık kulubu var izmir'de fakat yazın hiç biri bişey düzenlemiyorlar haziran ortasında kapatıyolar sezonlarını.

Bu likya yolunun olduğu taraflarda, fethiye vs.'de falan oluyor ama bir şeyler sanırım. Ama uzak sayılır oraları da bir pazar günü gideyim diyemezsin.

eğer bulursan güzel bir organizasyon gerek günübirlik gerekse kamplı yaz buraya bir yere ben de gelmek isteyebilirim.

bu haftasonu tee aladağlar'a gidiyorum hatta şöyle bişeye: [spoiler ^_^]
http://kayseri.cevreorman.gov.tr/Kayseri/Files/duyuru_resim/aladag_afis_kucuk.jpg

ehueh spoiler'daki surata imleçle gelince çok güzel oluyomuş
Sosyal ağlarda paylaş

gecen hafta baya saglam bi tirmanis yaptik biz arkadasla teleferik son duraktan zirveye kadar gittik 15km civari falan yaptik sanirsam.

eger dusunursen tavsiyem teleferikten otellere kadar gayet keser seni hevesini alirsin ha kesmezse kusaklidan yedigollere kadar akarsin orada kalicak yerde var koyluler falan iyi yardimsever.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...