Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blackberry e pasaport gerek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yurtdısından arkadasım bb bold getırdı. Onun pasaportuyla kayıt yapamayacagım cunku o kendısınede telefon almıs. yurtdısından gelen veya gelecek olan baska arkadasımda yok. istanbul'da oturuyorum. nasıl halledebılırm pasaport olayını.
Mesaj tarihi:
eger sen yurtdisindan geldiysen ve telefonunu kanada ya da ingiltere disinda bi ulkeden aldiysan. tr de 1 ay icinde pasaportunla kaydettirmelisinki kullanabilesin. imei numarasini kontrol icin yapiolar bu muhabbeti. ayrica blackberry.gen.tr nin bununla ilgisi yok. pasaportuna bi telfon kaydettrdigin zmn 2 sene buyunca bsska tel kaydettremiosun.
Mesaj tarihi:
yok la 15 güne düşmedi mi.
en son geldiimde 15 gün kullanabildim ben. turkcell.
mayıs ayı idi.

turkcell li eleman dediydi 15 gün sonra kapanınca gelirsin 10 tl verip aynı hattı yenilersin devam edersin ya da pasaport bulmaya çalışırsın dediydi.

olay bu.

Not : Antalya dış hatlar 1 ve 2 inci terminalde transferman tanıdıklarınız varsa ya da stand başında görev yapan arkadaşlarınız varsa onlar şu anda bu işte iyi para kazandıklarından durmadan pazarlamasını yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
ya arkadaşım valla şöyle söyliim 1000 tane adam çalışıyor bizde ve hepsi yurt dışından yaz aylarında geliyorlar. onlardan bile bulamıyoruz ki onu bırak rehber camiasından bile bulması zor bulsanda paralı.

burdan bulamazsın.
  • Yeni Oluştur...