kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yurtdısından arkadasım bb bold getırdı. Onun pasaportuyla kayıt yapamayacagım cunku o kendısınede telefon almıs. yurtdısından gelen veya gelecek olan baska arkadasımda yok. istanbul'da oturuyorum. nasıl halledebılırm pasaport olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 parasını verirsin bulursun bi tane pasaport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kadıköy'De birkaç tlefoncuya sordum bılmıyoruz dedıler. sivil zannettıler galıba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 A$ka da yurek gerek mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yine kötü bir espriyle konu btti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yardimci oldgnuz icin paticik yazarlarina tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 sen sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 durun bitmedi. nereye gidiyo blackberryn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 pasaport ariorm ki kaydettrim tr de kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 pasaport bulmak için siteler var. burası gugıl deel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 burasinin google olmadigini zaten farkedebiliyorum. paticik forum yazarlarindan tavsiye istedim guvenli sekilde bu isi nail hallederim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 olmaz o. o iş yaş aga. blackberry.gen.tr ye sorucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ben simdi mesela yurtdisindan gelsem telefonumu kullanamiyo muyum? kaydettirmem mi gerekio gidip pasaportumu gösterip falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 1 ay kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 eger sen yurtdisindan geldiysen ve telefonunu kanada ya da ingiltere disinda bi ulkeden aldiysan. tr de 1 ay icinde pasaportunla kaydettirmelisinki kullanabilesin. imei numarasini kontrol icin yapiolar bu muhabbeti. ayrica blackberry.gen.tr nin bununla ilgisi yok. pasaportuna bi telfon kaydettrdigin zmn 2 sene buyunca bsska tel kaydettremiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 yok la 15 güne düşmedi mi. en son geldiimde 15 gün kullanabildim ben. turkcell. mayıs ayı idi. turkcell li eleman dediydi 15 gün sonra kapanınca gelirsin 10 tl verip aynı hattı yenilersin devam edersin ya da pasaport bulmaya çalışırsın dediydi. olay bu. Not : Antalya dış hatlar 1 ve 2 inci terminalde transferman tanıdıklarınız varsa ya da stand başında görev yapan arkadaşlarınız varsa onlar şu anda bu işte iyi para kazandıklarından durmadan pazarlamasını yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 15 ya da 30 gun bu farketmez. bnm bi pasaport bulmam lazim acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ya arkadaşım valla şöyle söyliim 1000 tane adam çalışıyor bizde ve hepsi yurt dışından yaz aylarında geliyorlar. onlardan bile bulamıyoruz ki onu bırak rehber camiasından bile bulması zor bulsanda paralı. burdan bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 donanımhaber denmedi mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 DH'dan falan bulunuyor, 150 lira isttiyorlar min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 eyv saolun beyler bn buldum caresni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 "roket adam" said: DH'dan falan bulunuyor, 150 lira isttiyorlar min. oha harbi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 eed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar