forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 forgiver said: NURİ kızlar çok başarılı hangi kızlar nuri kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 BramStoker said: Paticik, Rome'daki gibi ayak kaydırmanın, elalemin karısını kızını ayartmanın, onun bunun ipini çekmenin, hırsızlığın, ahlaksızlığın, açgözlülüğün vesaire bol olduğu bir dizi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Game Of Thrones diyecemde kesin izliyorsundur zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 haha evet iyi tahmin etmişsin. ilk sezonu izledim. ilk kitaba da yakında başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Californication izleyin izletin . 4.sezona gectim cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 behzat ç yi diyen tek benmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 the wire, oz. başka dizi yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 the wire ve oz diyeceğim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Firefly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 BramStoker said: Paticik, Rome'daki gibi ayak kaydırmanın, elalemin karısını kızını ayartmanın, onun bunun ipini çekmenin, hırsızlığın, ahlaksızlığın, açgözlülüğün vesaire bol olduğu bir dizi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. tudors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 GERGE said: Firefly? onu izlemiştim zamanında ama sağol gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Deadwood 'da çok başarılı bir dizi Justified ' da belki beğenirsin, ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim. bakacağım adı geçen dizilere tek tek. başlığı daha sonradan görüp aklına gelen dizileri yazacak arkadaşlar olursa onlara da şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 İstediğin gibi değil ama Firefly'dan sonra en sevdiğim dizi bu: http://forum.paticik.com/read.php?11,4942428 Şu konuyu oku bir de: http://forum.paticik.com/read.php?11,5598972,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 BramStoker said: Paticik, Rome'daki gibi ayak kaydırmanın, elalemin karısını kızını ayartmanın, onun bunun ipini çekmenin, hırsızlığın, ahlaksızlığın, açgözlülüğün vesaire bol olduğu bir dizi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Spartacus dicem ama %99 izlemişssindir zaten Tudors bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Sopranos Dexter The wire oz deadwood bsg blue state mountain Six Feet Under bunlar olmazsa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 BramStoker said: Paticik, Rome'daki gibi ayak kaydırmanın, elalemin karısını kızını ayartmanın, onun bunun ipini çekmenin, hırsızlığın, ahlaksızlığın, açgözlülüğün vesaire bol olduğu bir dizi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Pillars of the Earth (başyapıt falan değil, Rome'la falan yarışamaz ama 8 bölümle bitiriyor işi. sevebilirsin) The Borgias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar