Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 abiler yanıyorum el atın. 30 liralık vantilatör almayayım diyorum ama 2 su üflicek diye de 150 tl veresim yok. cidden soğutuyosa veririm elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Abi o değil de yazın İstanbul-İzmir arası sıcaklık farkı pek oynamıyor ama İstanbullular inatla klimaya karşı, 4. klimayı taktım eve gün itibariyle. Param feda olsun zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ufonun su üfleyen vantilatöründen almayın. hiç bir boka yaramıyor. düz vantilatörle farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 xaty said: geçenlerde fansız vantilatör gördüm, ondan al. yuvarlağın ortasındaki boşluğa bakarken serinliosun said: Can you blow into this fan and sound like darth vader? dont think so , not interested Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 annemin arkadaşı şunu kullanıyormuş salonu gayet güzel soğutuyor diyor alma aşamasındayım alf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 vantilör çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 pahalı vantilator de bozuluyor çok çalışınca pek bi fark yok, hatta ucuzu daha sağlam olabiliyor bazen dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 abi bana kumandasında "SWING" özelliği olan bir vantilatör marka modeli söyleyebilir misiniz? yani başlık hareketini kumanda ile kontrol edebileceğim bir vantilatör, mandala uzanmaya gerek kalmadan. yıllar önce metro'dan aldığım boktan budget marka vantilatörde vardı ama bozuldu. şimdi bakıyorum 150 liralık teknolojik görünenlerde bu özellik yok, anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar