Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hedehodohop said: senko said: hedehodohop said: ben de insanı gözümü kırpmadan öldürürüm ama hayvana acıyorum yeryuzunde gordugum en salakca arguman.İnsan kendini savunabilir right ? yani öldüğümüzde veya öldürdüğümüzde mücade olmuş olucak , ama kedi , köpek türü insana karşı savunmasız hayvanlar da durum böyle değil Savunabilse ölmezdi, dana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 EagleEye said: hedehodohop said: senko said: hedehodohop said: ben de insanı gözümü kırpmadan öldürürüm ama hayvana acıyorum yeryuzunde gordugum en salakca arguman.İnsan kendini savunabilir right ? yani öldüğümüzde veya öldürdüğümüzde mücade olmuş olucak , ama kedi , köpek türü insana karşı savunmasız hayvanlar da durum böyle değil Yani savunmasız bi şekilde öldürülen insana acırım diyosun sonuçta? Mesela ben gelsem 3-4 kişi seni tutsam bağlasam boynundan, ayağına çimento döküp atsam denize, o zaman üzülürmüsün mesela? :PÖlüm kapıyı çalınca elbet korkardım ve evet savunmasız insan dediğim acıma kategorisine giriyor ; ama türler üzerinden genelleme yapılınca böyle ayrıntılardan bahsetmemek normal bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Pasta said: hedehodohop said: senko said: hedehodohop said: ben de insanı gözümü kırpmadan öldürürüm ama hayvana acıyorum yeryuzunde gordugum en salakca arguman.İnsan kendini savunabilir right ? yani öldüğümüzde veya öldürdüğümüzde mücade olmuş olucak , ama kedi , köpek türü insana karşı savunmasız hayvanlar da durum böyle değil Savunabilse ölmezdi, dana.savunmak ve savunmada başarılı olmak iki farklı olgu sucuklu tost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kedi de savunmaya çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 insan ırkıyla kedi türünü kendini savunma konusunda karşılaştırman tamamen lafazanlıktan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Red said: köpeğim ve kedim oldugu için bu varlıkları seviyorum anam babam bide kendim harici insanlarda umrumda değil açıkcası. buradan tek çocuk olduğunu çıkarıyoruz :P bişeyi sevmen için illa sana ait olması gerekiyosa kardeşin olsa mı sevecektin yani insanı anca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hedehodohop said: insan ırkıyla kedi türünü kendini savunma konusunda karşılaştırman tamamen lafazanlıktan kaynaklanıyor. Yoo ikisi de savunmaya çalışıp beceremediği için ölür aksini idda etmen ve savunurken karşısındakine verdiği hasarın boyutunu hesaba katman senin denyoluğundan ve gereksiz prim çabandan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ya herkesi tek tek saymak istemedim hani okuldan arkadaşım ayşe.sevgilim pelin askerlik arkadaşım mahmut demeyeyim diye öyle dedim yani çevremde olan insanlar harici umrmda değil diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Red said: ya herkesi tek tek saymak istemedim hani okuldan arkadaşım ayşe.sevgilim pelin askerlik arkadaşım mahmut demeyeyim diye öyle dedim yani çevremde olan insanlar harici umrmda değil diyebilirim :) pelin dediğin bizim ledzeppelin (nilep) değil umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Pasta said: hedehodohop said: insan ırkıyla kedi türünü kendini savunma konusunda karşılaştırman tamamen lafazanlıktan kaynaklanıyor. Yoo ikisi de savunmaya çalışıp beceremediği için ölür aksini idda etmen ve savunurken karşısındakine verdiği hasarın boyutunu hesaba katman senin denyoluğundan ve gereksiz prim çabandan kaynaklanıyor.Ne primi lan turuncu paticik primi mi ? heh . Türler arasında bir ayrım yaptım ve insanın kendisini başka bir insandan savunurken başarılı olma potansiyelini bir kedininkinden daha fazla gördüm , bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Rewendor said: Red said: ya herkesi tek tek saymak istemedim hani okuldan arkadaşım ayşe.sevgilim pelin askerlik arkadaşım mahmut demeyeyim diye öyle dedim yani çevremde olan insanlar harici umrmda değil diyebilirim :) pelin dediğin bizim ledzeppelin (nilep) değil umarım :D rew ne alaka ya ahahahahah off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 nilep kücük kaçar bana sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 o zaman argumanin salakca iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Red said: nilep kücük kaçar bana sdfs aşkolsun ya, aşkın yaşı olmaz dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Rewendor said: Red said: köpeğim ve kedim oldugu için bu varlıkları seviyorum anam babam bide kendim harici insanlarda umrumda değil açıkcası. buradan tek çocuk olduğunu çıkarıyoruz :P bişeyi sevmen için illa sana ait olması gerekiyosa kardeşin olsa mı sevecektin yani insanı anca? vaay güzel nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Açmadım linkide eğer gerçekten ölüyorsa köpek bu topik neden hala ucurulmadı sevgili alan sorumluları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 gerçekten ölüyoru mu kalmıs abi taş baglayıp denize atmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sakaciktan olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 deniz kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 eski kiz arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 deniz seki taş kullanırken yakalndı hapise girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 linke tıklsmadım derken neresi anlamadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bogaza tas baglanip denize atilmanin sonucunun nesini anlamadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kimse bisi anlamamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar