Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpeğin boğazına taş bağlayıp denize atmak

Artariel

Öne çıkan mesajlar

hedehodohop said:

senko said:

hedehodohop said:

ben de insanı gözümü kırpmadan öldürürüm ama hayvana acıyorum

yeryuzunde gordugum en salakca arguman.
İnsan kendini savunabilir right ? yani öldüğümüzde veya öldürdüğümüzde mücade olmuş olucak , ama kedi , köpek türü insana karşı savunmasız hayvanlar da durum böyle değil

Savunabilse ölmezdi, dana.
Sosyal ağlarda paylaş

EagleEye said:

hedehodohop said:

senko said:

hedehodohop said:

İnsan kendini savunabilir right ? yani öldüğümüzde veya öldürdüğümüzde mücade olmuş olucak , ama kedi , köpek türü insana karşı savunmasız hayvanlar da durum böyle değil

Yani savunmasız bi şekilde öldürülen insana acırım diyosun sonuçta? Mesela ben gelsem 3-4 kişi seni tutsam bağlasam boynundan, ayağına çimento döküp atsam denize, o zaman üzülürmüsün mesela? :P
Ölüm kapıyı çalınca elbet korkardım ve evet savunmasız insan dediğim acıma kategorisine giriyor ; ama türler üzerinden genelleme yapılınca böyle ayrıntılardan bahsetmemek normal bir durum
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

hedehodohop said:

senko said:

hedehodohop said:

Savunabilse ölmezdi, dana.
savunmak ve savunmada başarılı olmak iki farklı olgu sucuklu tost
Sosyal ağlarda paylaş

hedehodohop said:

insan ırkıyla kedi türünü kendini savunma konusunda karşılaştırman tamamen lafazanlıktan kaynaklanıyor.

Yoo ikisi de savunmaya çalışıp beceremediği için ölür aksini idda etmen ve savunurken karşısındakine verdiği hasarın boyutunu hesaba katman senin denyoluğundan ve gereksiz prim çabandan kaynaklanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

hedehodohop said:

insan ırkıyla kedi türünü kendini savunma konusunda karşılaştırman tamamen lafazanlıktan kaynaklanıyor.

Yoo ikisi de savunmaya çalışıp beceremediği için ölür aksini idda etmen ve savunurken karşısındakine verdiği hasarın boyutunu hesaba katman senin denyoluğundan ve gereksiz prim çabandan kaynaklanıyor.
Ne primi lan turuncu paticik primi mi ? heh . Türler arasında bir ayrım yaptım ve insanın kendisini başka bir insandan savunurken başarılı olma potansiyelini bir kedininkinden daha fazla gördüm , bu kadar basit
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Red said:

köpeğim ve kedim oldugu için bu varlıkları seviyorum

anam babam bide kendim harici insanlarda umrumda değil açıkcası.

buradan tek çocuk olduğunu çıkarıyoruz :P

bişeyi sevmen için illa sana ait olması gerekiyosa kardeşin olsa mı sevecektin yani insanı anca?

vaay güzel nokta
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...