Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bu tarz acılan konular genelde kitleniyordu hani konusulcak birşey yok.herkes sinirlenip kufur edicek o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Zippocat demişken, kalbiniz zayıfsa ve pet rage insanıysanız sakın googlelamayın ahahaha. Ben bile kötü olmuştum onu izlerken. Bak ben "bile". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 mafya hesaplasmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ahha karabaş çetesi içlerindeki köstebeği açığa cıkarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 olm tavuğun da boğazını kesiyoz, ne var ki bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tavuğu yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 o daha kötü ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tavukla duygusal bağ kurmuyosun, yemek için besliyosun. köpekle duygusal bağ, dostluk kuruyosun seviyosun hayvanı. ne farkı varı mı var allah askına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tavuklada duygusal bağ kurulabilir bu kendini şartlamanla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 valla tavuk severek yediğim birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 dünyanın 4'te biri de köpek etine bayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bakın buldunuz beni işte^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ginaly2 said: olm tavuğun da boğazını kesiyoz, ne var ki bunda? zevk için öldürmek çok farklı bir olay üzgünüm argümanın geçersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Ardeth said: ginaly2 said: olm tavuğun da boğazını kesiyoz, ne var ki bunda? zevk için öldürmek çok farklı bir olay üzgünüm argümanın geçersiz tavuk yemek de zevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tombik_yanak said: tavuklada duygusal bağ kurulabilir bu kendini şartlamanla ilgili tecavüz edenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hindistanda da ineklere tapıyorlar. dünyanın çoğu kırmızı ete bayılıyor. dünyayla da ne alakası var ayrıca. köpekle dostluk kurulan, köpeğin sevildiği bi kültürden geliyor adam da bizim gibi. adam dünyanın 4 te birinden olsa neyse. tabii acı çektirmeden öldürüp yemek de farklı boğazına taş başlayıp denize atmak boğmak, hayvanı çırpındırmak farklı. bunları da aynı görüyorsan başka söze gerek yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 BEN HAKLIYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tombik_yanak said: tavuklada duygusal bağ kurulabilir bu kendini şartlamanla ilgili tatlısincap diye fake alan adam sen misin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tavuğu boğazına taş bağlayıp suya atarak öldürdükten sonra mı yiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ne fark var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bu konu eğlenceye taşınlamo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ginaly2 said: Ardeth said: ginaly2 said: olm tavuğun da boğazını kesiyoz, ne var ki bunda? zevk için öldürmek çok farklı bir olay üzgünüm argümanın geçersiz tavuk yemek de zevk. yoo ben zevk almak için yemiyorum. protein dengemi düşünerek yemem gerektiği kadar et sebze vs yiyorum. durup da "sebze yemem lazım ama canım tavuk çekti tavuk yiyim" demiyorum. hadi hadi buna ne diycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ben yiyioyrum hatta bazen sırf tavuklar ölsün diye yiyorum sevmediğim halde muhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 BAIIHAN said: Masquerade said: http://www.swfcabin.com/swf-files/1287955941.swf karşıma çıksalar çıktıkları deliğe geri sokarım ..... .....larını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Öbür tarafa geçmek zorunda hissettim bi an kendimi. Tavuğu suya atıp boğarak yemiyorum direk kesip yiyorum. Köpeği yiyecek olsam yine keser yerim, zaten önemli olan ölmesi değil boşu boşuna öldürülmesi. Yoksa o köpeği yerim de ben, hatta bi ara uzakdoğuya falan gideyim de kedi köpek yiyim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar