venorik_velglarn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Oynarken ne dinlersiniz? Ben genellikle bilindik oyunların müziklerini veya sözsüz gaza getiren müzikleri tercih ederim. En son Ultima Online'ın midi müziklerini kullandım, çok güzel oldu. Ayrıca Temple of Elemental Evil, Diablo1&2, Baldur's gate ve Fallout gibi oyunların müzikleri de iyi gidiyor. Diablonun mp3leri kendi sitesinde var ama falout ve baldurs gatein müziklerini bulamadım. Nerde bulabileceğimi bilen var mı? Ve siz nasıl tür müzikler kullanıyorsunuz atmosfere katkısı olsun diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 garip durcak ama slipknot ,system .korn fln dinliyom :) ama daha çok kitap okurken dinliyorumm...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 14 Eylül 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valindel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 valla netten apocalyptica ve lotr'un müzikleri indirdim. sonra bunları blind guardian la harmanlayıp mp3 olarak cdye çektim. Henüz yeni, daha kulanmadım.mp3 playera hoparlör bağlayıp kullanmayı düşünüyorum. eğer bulabilirdsem baldur's gate ve ice wind dale ın müzikleri de eklemeyi düşünüyorum.[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 iwd nin icinde muzikleri var ama nasıl acılır bilmiorum acaip bi formatları var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hatta baldurs gate te fln da varmıs baktım simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ya aslında BG oyun sırasında dinlenecek müzik değil. Kafa yorar, ne oynadığından, ne anlattığından anlamazsın. Apocalyptica savaş veya gerilim sahnelerinde iyi gider. Şöyle bişey yapıyım dedim, gayet güzel oldu. Siz de deneyin :) Winamp'ta 3 tane playlist oluşturdum (Good, Evil, Battle) diye, mesela bir köyde, şehirde, yolculukta falan good playlistindelki müzikleri çalıyorum. Daha gerilimli zindan, ruin, kara orman vs. sahnelerinde de Evilı. Aksiyona dayalı sahnelerde de heyecan veren Battle müziklerini. Good kısmına UO'nun tin tin tin midi veya mp3 müziklerini, Evil kısmına Temple of Elemental Evil müziklerini, Battle kısmına da yine UO'nun savaş sırasında çalan midi veya mp3lerini. Bu yöntemi kullanmak hem çok pratik(shuffle yaparsın, Playliste sadece çift tıklamak kalır) hem de atmosfere acaip katkısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bilumum film ve oyun sountrackleri kesinlikle sözlü bir şarkı kullanmam. Akılmdakilerden listelemek gerekirse Conan Gladyatör Son Mohikan Dungeons&Dragons Last Knight film müzikleri Dungeon Keeper Baldurs Gate 2 Black Moon Chronicles Crusader of Might&Magic Heroes of Might&Magic Descent to Undermountain Battle Spire Majesty vs...oyun müzikleri[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 dungeon keeper 1, conan, gladyatör müzikleri rulz... ancak size şunu öneririm. kasaba ve köylerde - irlanda ve folk müzikleri (örn. irish drinking songs) kilise ve saraylarda - klasik müzik ve opera (örn. dungeon keeper'daki giriş filminin ilk bölümündeki müzik) savaş meydanında - symphonic metal (örn. nightwish ve therion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Boneun yazdıkları artı bır kac soundtarck bıde Ork keserken "another on bıtes the dust"[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 aramaya inanıyoruz[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 savaşlarda manowar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bol darbukalı moderen çiftetelli değişik oluyor:D[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Arcanum Arcanum Arcanum başka bir şey demiyorum (tek başına gitmez ama olsun bg2 den diablodan falanda şeyler eklersiniz )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Dövüşlerde prince Of persia:Sands Of time müzikleride oldukça güzel gidiyor. Tabi oynadığınız oyuna göre değişir. Calimshan civarlarında öneririm FR oynuyorsanız :)[signature][hline][ quote ]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki: millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu; UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-( [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 -Braveheart -Gladiator -Blind Guardian Albümleri -Van Helsing Soundtrack Albümü -Icewind Dale -Lord Of The Rings (Özellikle Requim For A Dreamin LOTR trailerlarinda calan hareketli versiyonu) vs vs vs ve bu tarzda olan diger sarkilar...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 evet bg kafayı çok yorar frp arka müzik için ya ortaçağdaki kilise müzikleri varsa tabi bide manowar yönetir bu konuda özellikle savaşlarda tam gaz ayrıca duygusal anlarda icewinddale 2[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar