Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çok çok çok çok fazla su içmen lazım. 1-2 gün muhtemelen bişey yiyemezsin, yiyebilirsen böyle az kızarmış ekmek yağsız beyaz peynir falan ye. yakınlarda varsa havuç suyu sıktır onu iç. ama çok çok çok fazla su içmen lazım. bir de, antibiyotik şart sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mal said: geçmiş olsun mikrop felanmıymış ne dedi doktor? doktor sadece beni görür görmez son zamanlarda et yedin mi diye sordu. ben de evet deyince ondan olmuştur dedi ama besin zehirlenmesi demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 doktor post kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 beyin zehirlenmesi die okudum,ben gidiimde yatiim en iyisi,beynim sulandı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 süd iç zehri alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar