Nako Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 o kadar arkadaşsınız bi ziktir çekemedn mi? Arkadaşlıgınızı gözden geçirmelisin bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sempaticik said: Dediğim gibi baya bi kompleksli olduğu için acaba kıyafetlerimimi giymemesini kalbini kırmadan nasıl söylerim? İğreniyorum de şahsen ben hiç bir kişisel eşyamı vermem arkadaşıma giysin diye, ne öyle leş gibi. Herşeyden önce hijyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 seinfeld'in şu bölümünü beraber izleyin sonra da " ya benim tşörtlerden bikaçını sen giymiştin di mi" deyip orada bırak, gerisini anlar artık öküz değilse. yaşasın pasif agresif yaşam tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Law said: sempaticik said: Dediğim gibi baya bi kompleksli olduğu için acaba kıyafetlerimimi giymemesini kalbini kırmadan nasıl söylerim? İğreniyorum de şahsen ben hiç bir kişisel eşyamı vermem arkadaşıma giysin diye, ne öyle leş gibi. Herşeyden önce hijyen. les arkadaslar secme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bir kızı daha ilk günden siteden soğtuttuk hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 sempaticik said: siz hepiniz 10bin mesaj falan atmışsınız. hepiniz no-lifersınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 olm haber versenize karı var diye. kaçırmışınız işte. ben tutardım onu burda. tey allam. ivy nabıyo lan acaba aklıma geldi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ev arkadaşı yedi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sempaticik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://www.incicaps.com/resimler/barzotemmuz.jpg Beyler derginizi buldum hadi yine iyisiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 benim kim olduğumu bilsen direk aşık olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 o kadar komik değil ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Pasta said: o kadar komik değil ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 photoshop u yeni mi öğrendin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 biz öyle insanlar mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hmmpfs hmmpfs fake kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ya değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar