spompas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kız arkadasımla istanbulda jazz/blues müzik dinleyebileceğimiz güzel bir yer tarif edermisiniz, bir tek jazz stop diye bir yer bulabildim. Yemekli olması genede ön planda. Daha once gidipte memnun kaldıgınız veya kalmadıgınız yerleride söylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 jazz stop var, yakınında jazz cafe var. ama yemek yok sanırım ikisinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 JC's var ortakoyde, ama güzel fiyat çekerler eskiden gramafon vardı, artık nardis olmalı. orası da iyidir baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 nardis var abi babalar gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Nardis çok şahane bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 istanbul jazz center ve nardis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 zaugnaya like. konuyu da taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 acid jazz neresi var peki trip-hop / Drum & Bass / break beat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Hah bu soru güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Jokerin sorusuna ben de cevap bekliyorum :) Uzak da olsa kadikoydeki arka oda cevap olabilir ama daha iyisi vardir di mi vardir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi acid, trip ve d&b biraz uzaklar yani d&b için eski dogzstar, şimdi Pixie var, tomtom sokakta gs meydanından indigoya girerkene. dubstep breaks falan da girişiyolar genelde direk acid hiç sanmıyorum bi yerde duzenli calsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 senko said: nardis var abi babalar gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bu akşam gidiyorum hatta sdgsdg iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Caz dinlemekse olay, jazz center alakasız diyorum. Nardis hoş bir mekan, caz dinlerken yemek yemek olayına ise hö? diye yaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar