Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olunan kıza yazan dost sıfatlı kişi

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Leadman said:
yolda karşılaştığımızda bana neden selam vermiyordum, çok üzülüyordum ben falan gibi laflar bile ediyordu.

abi şunu diyen kızları birisi dövebilir mi ya

belki hap kullanıyorum, belki kafam çorba olmuş o an, belki gözüm bozuk, belki ağır liseliyim alla alla.. benim tek derdim seni görüp görmeyip aşk peşinde koşturup ölmek mi yahu

neyse benden ötürü biraz fazla rage oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Benim 10 yıl takıldığım (çok yakın takıldığım) bir arkadaşım bir hatundan hoşlansa ben o hatunu her türlü silerim kafamdan, her ne olursa olsun.

Sizde de bir acayiplik var. Biraz gamsızsınız lan siz.

acayiplik sende. zaten belli ki çekingen birisisin. yani her türlü kızın olduğu ortamda da olsan bir şey fark etmeyecek, kız başkasıyla birlikte olacaktı.
ama kusura bakma da arkadaşım olsan ve bu durumun farkında olsam, fail edip kızı mundar edeceğini bildiğimden ekmeğimi çıkarmaya bakarım. hiç öyle "aman kerşimim kıza yanıkmış ben çekileyim" gibi saçma sapan triplere girmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:

Leadman said:

Benim 10 yıl takıldığım (çok yakın takıldığım) bir arkadaşım bir hatundan hoşlansa ben o hatunu her türlü silerim kafamdan, her ne olursa olsun.

Sizde de bir acayiplik var. Biraz gamsızsınız lan siz.

acayiplik sende. zaten belli ki çekingen birisisin. yani her türlü kızın olduğu ortamda da olsan bir şey fark etmeyecek, kız başkasıyla birlikte olacaktı.
ama kusura bakma da arkadaşım olsan ve bu durumun farkında olsam, fail edip kızı mundar edeceğini bildiğimden ekmeğimi çıkarmaya bakarım. hiç öyle "aman kerşimim kıza yanıkmış ben çekileyim" gibi saçma sapan triplere girmem.
O da senin karakterin işte. Yapacak bir şey yok.

Çekingenlikle alakası yok ayrıca durumun. Sanki ben "ay kız çok güzel" diyip, sadece bununla mı yetinmişim. Dıştan seyredip hiçbir bok yemeden bakmış mıyım... Yoo. Kız zaten tekrar gelir gelmez, bizimki direkt başlamış yazmaya anladığım kadarıyla. Fırsat kalmadı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...