synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Leadman said: "sen artık niye biizmle takılmıyorsan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Leadman said: yolda karşılaştığımızda bana neden selam vermiyordum, çok üzülüyordum ben falan gibi laflar bile ediyordu. abi şunu diyen kızları birisi dövebilir mi ya belki hap kullanıyorum, belki kafam çorba olmuş o an, belki gözüm bozuk, belki ağır liseliyim alla alla.. benim tek derdim seni görüp görmeyip aşk peşinde koşturup ölmek mi yahu neyse benden ötürü biraz fazla rage oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 O değil de kız ne çok daldan dala yapmış. Sana tmm, büyük çocuğa tmm, arkadaşına tmm sonra muhtemel onunda arkadaşına tmm. Bence unut gitsin bu kızı pek hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 takers gonna take. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kiz yolluymus zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sereglin said: takers gonna take. http://www.youtube.com/watch?v=FV_GoGcWH_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Red said: o dövmeyle hep kaybeden olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ağır konuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Dostum gen havuzundan elenmişsin. Yıllar sonra atasözü olacak bir laf ediyorum şimdi: "Velocity is the ultimate civilization." Kayıtlara geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 dibs dememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 pasifsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://themetapicture.com/media/funny-I-hope-you-step-on-Lego.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hatun neredeyse milf ama tutumu çok ergenmiş. arkadaşının suçu yok. ben babamı bile satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 neredeyse milf diye bi kavram yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hilalcebeci topiği bile daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yok mu onun yeni fotolari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 o değil de aşık olunan kızın fotoğrafı görseydik ona göre şeyederdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Leadman said: Benim 10 yıl takıldığım (çok yakın takıldığım) bir arkadaşım bir hatundan hoşlansa ben o hatunu her türlü silerim kafamdan, her ne olursa olsun. Sizde de bir acayiplik var. Biraz gamsızsınız lan siz. acayiplik sende. zaten belli ki çekingen birisisin. yani her türlü kızın olduğu ortamda da olsan bir şey fark etmeyecek, kız başkasıyla birlikte olacaktı. ama kusura bakma da arkadaşım olsan ve bu durumun farkında olsam, fail edip kızı mundar edeceğini bildiğimden ekmeğimi çıkarmaya bakarım. hiç öyle "aman kerşimim kıza yanıkmış ben çekileyim" gibi saçma sapan triplere girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Masteis said: Leadman said: Benim 10 yıl takıldığım (çok yakın takıldığım) bir arkadaşım bir hatundan hoşlansa ben o hatunu her türlü silerim kafamdan, her ne olursa olsun. Sizde de bir acayiplik var. Biraz gamsızsınız lan siz. acayiplik sende. zaten belli ki çekingen birisisin. yani her türlü kızın olduğu ortamda da olsan bir şey fark etmeyecek, kız başkasıyla birlikte olacaktı. ama kusura bakma da arkadaşım olsan ve bu durumun farkında olsam, fail edip kızı mundar edeceğini bildiğimden ekmeğimi çıkarmaya bakarım. hiç öyle "aman kerşimim kıza yanıkmış ben çekileyim" gibi saçma sapan triplere girmem.O da senin karakterin işte. Yapacak bir şey yok. Çekingenlikle alakası yok ayrıca durumun. Sanki ben "ay kız çok güzel" diyip, sadece bununla mı yetinmişim. Dıştan seyredip hiçbir bok yemeden bakmış mıyım... Yoo. Kız zaten tekrar gelir gelmez, bizimki direkt başlamış yazmaya anladığım kadarıyla. Fırsat kalmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Pasta said: http://themetapicture.com/media/funny-I-hope-you-step-on-Lego.jpg ahuahahahahhaha lanet olası legolar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 olum kızla sevgili olmadan nası aşık oluyorsunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sevgili olunca salgılanan ekstra bi hormon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sevgili olmadan tam tanıyamazsın. ya sizin aşık olma eşiğiniz çok farklı ya da benim. arkadaşkenki ilişki frekansı sevgiliyken tam ters yöne kayabilir. çok farklı abi ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aşk demek, karşı cinsi her gördüğünde tam olarak anlamdırılamayan sebepsiz bir sevgi,ilgi,heyecan demektir. sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aşıksan aşıksındır aşık olduğun şeyin kafanda kurduğun kişi veya gerçek olması arasında bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar