Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olunan kıza yazan dost sıfatlı kişi

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Evet. Geçtiğimiz yazdan bu yana aşık olduğum ve gerçekten bayağı platonik bir şekilde derin duygular beslediğim bir hatun vardı. Geçtiğimiz yaz ona yazmıştım, bana olumlu cevap verip, 27 yaşında (benden 8 yaş büyük) biriyle çıkmaya başladı. Benimle hala konuşmak istediğini söylemişti ama ben diğer herife ayıp olur cart curt diye iletişimimi kesmiştim.

Ama hep içimde kalmıştı o hatun. Arkadaşlarımın hepsi benim duygularımdan haberdardı. Her biriyle 6 ila 12 yıllık arasında mazim vardı. Şu an bahsini edeceğim insan ile 6 senedir nerdeyse her gün görüşüyordum ve sürekli bana en yakın insanlardan biri olmuştu.

O kadar çok şey yapmıştık ki onunla, anlatmaya kalksam cidden sonu gelmez. 6 ay aynı evde yaşadık, aynı derdi paylaştık, aynı yemeği yedik, aynı amaç için uğraştık ve ben ona neredeyse her gün o kızdan bahsettim.

Kız konusunda bizim yakın arkadaş ortamında "mal olma" durumu vardır ve birbirimizin hoşuna giden kızla asla bir şey düşünmeyiz. Konuşmayız dahi, kaçarız hatta kız konuşsa bile. Benim o kıza karşı duygularım aşk kıvamındaydı ve bunu dediğim gibi herkes biliyordu.

Son 1 aydır arkadaşlarımın bazılarında gördüğüm problemli durumlar sebebiyle kendimi onlardan uzaklaştırmaya karar verdim. Yani bu şu andan itibaren geçtiğmiz 1 ay oluyor.

Yaz geldi ve o kız da geldi tabii. Ben yine planlara başladım. 2 haftadır kız, o bahsettiğim kişiyle takılıyor. Ve bana tek bir kelime söylemiyor, "bu kız bizle takılıyor ama aramızda bir şey yok, kafan rahat olsun" falan gibisinden bir şey duymadım.

Her neyse, dün teketek gezdiklerini haber aldım. Çarşıda gezerken karşımda geldiler. 3 saattir beraber geziyorlardı yani ve benimle karşılaştılar. Kıza bakmadım, sadece "dost" diye sıfatlandırdığım insana baktım. Göz göze geldiğimiz her dakika yüzünde utanç vardı.

Yakışmadı. Son 1 aydır takılmıyor dahi olsak, bana bir kez olsun "sen artık niye biizmle takılmıyorsan" diye sormamış olması içimi acıtmıştı ama bu kadar da düşebileceğini tahmin etmemiştim. "Yazmaz ona, yapmaz öyle şey" diye bekliyordum ama kızla bayağı bir ilerletmiş işi.

Bir arkadaşım kıza sormuş bugün, çıkıyor musunuz falan diye, "çıkmak ile çıkmamak arasındaki ince çizgideyiz" demiş. Yani ayarlamış kızı.

Tebrik ediyorum, benim beceremediğimi becerdi. Gerçekten ne söylenir bilmiyorum. Belki de ben abartıyorumdur işi dicem de anlattığım herkes, ayıp etmiş diyor.

Aralarında bir şey varsa dahi, hiçbir şey yokmuş gibi davranması bile ayrı olay zaten. Neyse, yapacak bir şey yok. Böyle böyle tanıyoruz herkesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Geç kalmakla alakası yok bunun ya. Adamın hiçbir şekilde kıza yazmaması gerekirdi bizim aramızdaki "arkadaşlık" ve "kız sorunları çıkmasın" diye kız konusunda ypatığımız anlaşma gereği. Ki bu anlaşma 4-5 kişiyi kapsayan ve 6-7 yıldır kız konusunda hiç problem yaşamayışımızın tek sebebidir belki de.

Onu geçtim, etik değil yani. Siz çok bayağı bakıyorsunuz bence olaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

18-19 yaşında olur böyle şeyler.yorma kendini bi daha böle wot yazıcam diye
Yazmamın bir sebebi içimi boşaltmak. Diğer sebebi de ilerde okuyunca hoş oluyor. Tarihe bir not düşmek gibi görüyorum bunu. :D Normalde bloga yazardım da, herkes okusun da istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

okudum da sen haksızsın. kız senin tapulu malın falan değil, senin onu sevmen de hiç ama hiç önemli değil.

birbirlerini seviyorlarsa otur haline yan. platonik takılmaya devam et.

ayrıca o kızdan da sana hayır gelmez. seni istese bu zamana kadar isterdi zaten, oturup bir umutla bekleme kimseyi. hayatına devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

okudum da sen haksızsın. kız senin tapulu malın falan değil, senin onu sevmen de hiç ama hiç önemli değil.

birbirlerini seviyorlarsa otur haline yan. platonik takılmaya devam et.

ayrıca o kızdan da sana hayır gelmez. seni istese bu zamana kadar isterdi zaten, oturup bir umutla bekleme kimseyi. hayatına devam et.
Doğru.

Kızın gitmesi problem değil. Herifin bana en ufak bir açıklama yapma gereği duymaması acayip.

Bundan 5 ay önce benim eski sevgilim ile takılacağını söyleyen pek yakın olmayan bir arkadaşım olmuştu. O adam bile "başkasından duyma birader, ben senin eski hatunu kaldırıyorum" falan demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...