senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 cube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 waterworlde neden kötü diyorsunuz gayet şukela film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Battlefield Earth zaten gelmiş geçmiş en kötü film olarak kabul ediliyor, herşeyiyle ele alındığında, hani büyük reklam, dönemin ünlü oyuncuları, çok büyük bütçe karşılığında rezalet bir film, kimse gitmiyor falan asdfsad Gerçi Waterworld, bütçe-hasilat bakımından en büyük farkı yakalayan film diye biliyorum, büyük patlıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ahaha waterworld'e iyi demiş herkes :D çocukken beğenmişinizidr, bir daha izleyin de görün nasıl bir şeymiş. ben geçen sene o hataya düştüm, "fena film değildi bir daha izleyeyim bakayım unutmuşum neredeye tamameen filmi" diyerek. abbbbbbbbooooooooooo. iddialı kötü bir film. kötüler içinde bayrak taşıyan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 universal s de şovunu izledikten sonra gaza gelip izliyim dedim ama çok kötü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar