Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 O dediğin. Programlar, Google'ın kendi sync'ı... Böyle şeyler. Hep 7digital ile şarkı aldım ben mesela Android desteği iTunes'ın iOS desteği gibi, iTunes ile aldığım şarkıları Android'e indiremem direk ama. Bilgisayara indirip sycn gerekir. Böyle minik bir sürü şey birleşince kötü olur bence. Android için Quick Office aldım, bir de iOS için almak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bütçem net olarak 1150 tl. üzerine çıkamıyoruz ne yazık ki. hangi tableti almalıyım sizce ? asus eeepad transformer + docking station diye dşündüm, doğru mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kesinlikle doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Süper bir ürün acelen yoksa prime çıkacak yakın zamanda onu bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 yok acelem var. önümüzdeki hafta vs almam lazım. alalım o zaman onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 tekrar selam, sorunum bu sefer şöyle. öyle bi firma arıyorum ki, ipad2 veya asus eeepad satsın (bilkomda 1270 tl ipad2, pcdepo.com da eeepad+docking station 1150 tl), ben o parayı ödiyim ama faturayı daha aşağıdan kessin =) var mı böyle bildiğiniz mal satan yer ? yani küçük firma olması lazım o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Faturayi assagidan kesince vergi farkindan zarar eder firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Noel hediyesi olarak esimle birlikte kendimize bir tablet pc almayi dusunuyoruz bizde. Nihayet bir tane edinicez :) IPAD2 32gb wi-fi alacaktik yine gittim inceledim begendim falan. Derken asus eeepad transformer a gozum carpti. http://www.amazon.co.uk/Asus-Transformer-Android-docking-keyboard/dp/B004TB0EXY/ref=dp_cp_ob_computers_title_1 baya guzel gorunuyor. benim asil kullanim amacim fotograf portfolyomu tasimak ve tatile gittigimde laptop tasimaktansa daha hafif ve benzer isleri gormesi nedeni ile yanimizda goturmek icin. esim de ya kitap okur ya da youtube, facebook + bbc iplayer icin dusunuyor. ikimizin de isini gorecek gibi. fiyati da cok iyi. 387pound'a docking station ve keyboard ile geliyor. yanina da class 10 32gb micro sd alicam. ayrica bir tane de tasima kilifi hepsi topluca 430 pound ediyor. IPAD2 32gb wifi ile kiyaslayinca butun bunlar yine 49 pound daha ucuza geliyor. bu sartlar altinda sanirim bizim icin IPAD2 yerine asus daha mantikli gibi. Sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Asus'un quad core modeli gelicek cok yakin zamanda. 2011 sonu diyorlardi ama ses cikmadi henuz. Bir de 3G destegi yok maalesef ne su andaki transformer'da ne de yeni gelecek transformer prime'da. Yine de cok sahane alet. Gelebilirsek ben de bir tane almayi dusunuyorum gelir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Donanım olarak bilmiyorum ama içindeki Honeycomp kötü bence. Ice Cream Sandwich'e güncelleme geleceğinden emin olmadan alma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 http://www.engadget.com/2011/11/22/asus-transformer-prime-gets-a-stomach-full-of-ice-cream-sandwich/ said: Sure, the Transformer Prime has been official for a couple of weeks now, but we haven't seen the 10-inch tablet get much action, aside from a few quick hands-ons. ASUS is finally ready to show us the quad-core Tegra 3 tablet -- running Ice Cream Sandwich, no less. The tablet won't actually ship with the brain-freezing mobile OS, but the company has promised a sweet, sweet upgrade. Check out the video, including 1080p video playback and some time with the quad-core-friendly Riptide GP after the break. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Hatta ayni sayfadan; http://www.youtube.com/watch?v=9tAwHCDq-94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ingiltere'de 3g pek gerek yok tablet icin. Yanimda zaten androidli telefon var. Cok lazim olursa tethering yaparim. Onun disinda bt open zone sagolsun Londra'nin heryerinde wi-fi ag var. starbucks desen her kose basinda bir tane mevcut ve ucretsiz wi-fi var. OS update olayini incelemek lazim evet. Yapilabilirse mukemmel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 transformer prime inanılmaz da piyasaya çıkana kadar inanılır ve makul olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 honeycomb kötü değil ama ICS gelicek transformer'a. Gelmese dahi -ki geliyor- güzelce getirebiliyorsunuz hani. O da ayrı bir konu. GERGE said: Donanım olarak bilmiyorum ama içindeki Honeycomp kötü bence. Ice Cream Sandwich'e güncelleme geleceğinden emin olmadan alma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ya şu tranformers benimde çok aklımdaydı ama ultrabooku görünce bi garip oldum. Yani ultrabook varken neden tablet olsun ki gibi bir düşünce kaldı aklımda. onun dışında 4 çekirdekliler başlıyor ki zira geçenlerde ipad2 indirimi gördüğümde "lan alsam mı?" derken "bu meretin 3. ne zaman çıkar" hevesi ile bi araştırma yaptım. Sonuç mart gibi falan diyorlar.(çokta derin araştırmadım) Şimdi ben 4 çekirdeklileri bekleme taraftarıyım ki "ulan bu aletlere nasıl batarya yetecek" diye düşünmüyorda değilim asdfasdf. edik: Transformers Prime baktımda... YUH diyorum alete http://www.engadget.com/2011/12/01/asus-eee-pad-transformer-prime-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar