Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tablet Seçimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darqainu said:

bana 580 dolar civarinda maliyeti oldu dock , screen protector , case , transformer'in.

Flood'ladim azcik ama burda varmis sorumun cevabi. Son sayfada gozumden kacmis.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sony çok antipatik gelmeye başladı artık bana. Kafamdaki antipati kümesinde Samsung'a katıldı. Niye derseniz: Son yıllardır Vaio adına güvenip kalitesiz, aldığı parayı kesinlikle haketmeyen ürünler çıkartıyorlar bilgisayar sektöründe.
Mesaj tarihi:
sonyde dikkat edilmesi gereken en önemli şey asla bir product treenin ilk ürününü almamak, mutlaka bikaç ay içinde o ilk modelden çok daha iyisi çıkıyor :)
Mesaj tarihi:
ipad 1/2, mevcut piyasadaki butun tablet lerden bir noktada ustun; adamin touch teknolojisi veyahut OS seviyesinde implementasyonu cok basarili. Mevcut android tabletlerde test deneme yaptim (Xoom ve Asus EE Transformer), yazi yazacam alti ustu, bu kadar gui delay olmamasi lazim artik, ipad uzak ara onde bu konuda. Ozetle adam kullaniciya daha hizli react ediyor. Mobile cpu mevzulari biraz daha hizlaninca bu fark da kaybolur tahminim.

Ayni sey telefonda da gecerli, iphone da yazdigim kadar anca BB de rahat yazabilmistim
Mesaj tarihi:
di said:

Darqainu said:

bana 580 dolar civarinda maliyeti oldu dock , screen protector , case , transformer'in.

Flood'ladim azcik ama burda varmis sorumun cevabi. Son sayfada gozumden kacmis.

:) uyurken spam olmus yetemedim pardon. Ben amazon.com dan aldim trial prime uyeligim falan vardi shippingi de hizli ve ucuz hallettim. Hatta suan dock'un klavyeden yaziyorum ^^
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yarin tablet alicam , istediklerim elimde cizgi roman okiyim, nette dizi izliyim, (flash - zaten ipad direkt nanay) falan filan. kindle im var rezil otesi cizgi romanlar cok kucuk :)

ikisi arasinda kaldim :

sony tablet s vs samsung galaxy tab 10,1

sizce ?
Mesaj tarihi:
soruma cevabi sanirim galaxy tabk olarak kendim verecegim cunku xda ustunde galaxy taba genis destek var tablet s surunuyor. birde su dediginiz transformers neymis bakiyim.
Mesaj tarihi:
Bir de Sony'nin tableti oldukça iyi geldi benim gözüme, geçen gün Bimeks'e tabletleri ellemeye gittiğim zaman gördüm onu da, EEEpad Transformer da dahil olmak üzere Android tabletlerde olan o hafif kasılma ve tepkime gecikmesi gibi şeylerin hiçbiri yoktu, akıyordu alet, ama klavye de önemli bir faktör olduğu için asus alıcam ben sanırım
Mesaj tarihi:
tum tabletleri inceledim, sonra ipad 2 ya bakayim dedim, kusura bakmasin android ama bambaska bir alet ipad 2 ve hemen aldim. dun aksam gece 2 ye kadar inceledim hepsini netten ama elinize aldiginizda bambaska alet.

ustune ustluk flash calistiran bir programida yayinlanmis vs.

digerlerini elimde tutmak bile istemedim o derece iticiler yahu.
Mesaj tarihi:
di said:

Kanuni'nin sorusunu cevaplarken, Transformer 3G hakkinda bir cikis zamani/haber varsa onlari da paylasiverin size zahmet.

yeni nesil transformer orda burda görünmeye başladı, yıl sonundan bahsediyolar çıkışı için.
Mesaj tarihi:
Ciksin da alayim ya. Yeni bir notebook'a ihtiyacim var ama hamal gibi tasimaktan biktim. %90 kod yazmak icin kullaniyorum bilgisayari. Haliyle tablet + dock + wi-fi/3g is yapacak kadar idare eder diye dusunuyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
iOS iyi ya. Ama tabletleri bence yardımcı aletler olarak görmek lazım. Telefonda mesela Android kullanıyorsan bence tablette de Android gitmek lazım. iPhone kullanan iPad almalı. Tabletler biraz telefon pazarındaki alışkanlıklara bağlı gibi çoğu tablet alan insanın ya Android ya iPhone kullandığını düşünürşek.
Mesaj tarihi:
ornekleyebilirmisin gerge ? bende android var cep telefonu, simdi tablet ios, pc windows, ama bunlar arasinda uyum var gibi zaten. yani en azindan dokumanlar, smsler, videolar, fotograflar, google hizmetleri, vs de vs.

ha dersen cebe oyun aldin ayni oyunu belese tablete indir veya tam tersi ona bir sey diyemem ama genel olarak sistemler zaten kendi iclerinde farkli olsalarda genel sonuclarda birbirleri ile ortusuyorlar. office dosyalari vs gibi.
  • Yeni Oluştur...