Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Valla son 2 ayda sadece benim girdigim yaklaşık 120 milyon euroluk dogu ihalesi var neye yatırım yapmıyor millet sakamı yapıyorsunuz ya. İşinize gelmedimi devlet bakmadı bize demesi kolay. Haa devlet yapmaz ihaleyi 4 katına ABD veya UN yapar o zaman yalarsınız bi yerlerini yatırım yapılıyor diye ama iş işten gecmiş olur.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 NolaxThensbane said: Kürt sorunu neymiş peki dertleri neymiş düzgün anlatılsın bakalımanadilde eğitimini vereceksin en başta.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 dennis bilmiyorum ayrıntısını sadece duydum, belki fanatik söylem. ayrıca maddi yükü çok fazla bu işin. sadece bu sebep gösterilerek harcanan paralarda çok ciddi miktarda.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Fistan said: NolaxThensbane said: Kürt sorunu neymiş peki dertleri neymiş düzgün anlatılsın bakalımanadilde eğitimini vereceksin en başta. Ülkenin resmi dili Türkçe'dir.(nokta) Geri kalan diller hobi olarak öğrenilebilir.Devlet okullarında nasıl ingilizce eğitim olmuyorsa kütçe eğitimde söz konusu değildir.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hala yatırım matırım diyorsunuz ya.adamların cebine para koyun isterseniz bir süre susarlar sonra yine biz niye kültürümüzü yaşayamıyoruz niye kürtçe eğitim alamıyoruz d.yecekler. Olay ne yatırım ne para. İstersen doğuya 2 milyar dolarlık yatırım yap.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 4-5yaşından türkçe eğitim verip çocuklarına okula göndermeyenlerin ellerinden çocuklarını alırlarsa daha hızlı bi adaptasyon sağlarlar. terörden uzak 2milyar dolarlık yatırım yapabilsen, bi süre sonra terör falan kalmaz zaten. adam parasını kazanacak, isterse kürtçe kursuna gidcek bilmem ne.. dağa kim çıkacak? ;)
Wolfsoul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Fistan said: NolaxThensbane said: Kürt sorunu neymiş peki dertleri neymiş düzgün anlatılsın bakalımanadilde eğitimini vereceksin en başta. Başka ?
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 NolaxThensbane said: Ülkenin resmi dili Türkçe'dir.(nokta) Geri kalan diller hobi olarak öğrenilebilir.Devlet okullarında nasıl ingilizce eğitim olmuyorsa kütçe eğitimde söz konusu değildir.bunları bana niye söylüyorsun, ölen şehitlerimizin annesine babasına anlat.
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Dil konusunda şöyle bir çözüm olabilir. Atıyorum ilk beş sene kürtçe eğitim verilir ilkokulda. Ama türkçe dersi zorunlu ders ve baraj dersi olur. Türkçe'den başarı sağlamayanlar üst sınıfa geçemez. Böylece hem Türkçe öğrenmiş olurlar, hem de okula ilk başladıklarında daha rahat adapte olurlar.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Adamlar çalışmak istemiyor ben yatayım para bana gelsin ben yatayım bana bu hak gelsin doğuda beleşten yeşil karneler dağıtıldı cocuk başına tesvik primi ödendi batıda noldu yetim paraları kesildi sigortalar kesildi doğudaki terör sempatizanları poh pohlansın diye.Taş atan çocukları serbest bıraktılar falan fişman
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Wolfsoul said: Fistan said: NolaxThensbane said: Kürt sorunu neymiş peki dertleri neymiş düzgün anlatılsın bakalımanadilde eğitimini vereceksin en başta. Başka ?baska yok. Elimin altında da internet yok oturup araştıramıyorum merak ettiğim şeyleri.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Sen anlatırsın neden doğulu "kardeşlerinin" güvenliğini sağlarken öldüklerini.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 orda bin yıldır yaşayan o dili konuşan adama "sen türkçe öğreneceksin" dersen adam sana ya güler ya ateş eder
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 dasaaa said: 4-5yaşından türkçe eğitim verip çocuklarına okula göndermeyenlerin ellerinden çocuklarını alırlarsa daha hızlı bi adaptasyon sağlarlar. terörden uzak 2milyar dolarlık yatırım yapabilsen, bi süre sonra terör falan kalmaz zaten. adam parasını kazanacak, isterse kürtçe kursuna gidcek bilmem ne.. dağa kim çıkacak? ;)ilk cümlen dünyanın neresinde olursan ol ırkçılığa girer. Herhangi avrupa ülkesinde sözünü bile edemezsin, ihm den tokatı yersin. Al sana 2+ milyar dolarlık proje gap. Noldu daga çıkmadılar mı?
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Wolfsoul said: Fistan said: NolaxThensbane said: Kürt sorunu neymiş peki dertleri neymiş düzgün anlatılsın bakalımanadilde eğitimini vereceksin en başta. Başka ? bunun - lerini yada + larını yazsana. hem fanatik misin onu görelim. hem de gerçekten öğrenmiş olurum. kürtçe konuşanlar arada türkçe kelimeleri çok fazla kullanıyorlar, bunun sebebi nedir bilen var mı ?
Wolfsoul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Cons said: orda bin yıldır yaşayan o dili konuşan adama "sen türkçe öğreneceksin" dersen adam sana ya güler ya ateş eder Mantık şahane...
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kürtçe ne lan balgam biriktirip türkçe konuşunca yeni dil mi olur
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 wolfsoul senin mantığı bekliyorum halen
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 NolaxThensbane said: Sen anlatırsın neden doğulu "kardeşlerinin" güvenliğini sağlarken öldüklerini.? Hiçbişey anlamadım.
Wolfsoul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Az daha kasın ucundanda olsa mantıklı bir şey bulacaksınız PKK'nın yaptıkları için.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 şu askerlikte doğudakileri batıya batıdakileri doğuya mantığı olmasa keşke. bi de ben ankaradan daha doğuya hiç gitmedim. ama gördüğüm şehirlerde hiç tembel kürt görmedim gerçekten. doğudakilerde mi bi sorun var yoksa gerçekten çalışıcak bi iş bile sağlanmıyor mu bu insanlara?
Öne çıkan mesajlar