NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Denge bilezği kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 hologram sağlam kafa yapmış be çaykur hologramı yaptıştırdım bileklerime!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Siz daha dalganızı geçin ben halı sahalarda yardırıyorum çift power balance'ımla:D Daha benim deneyi deneyen yok di mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 DoruK said: 3 yıl önce incirlik üssünde babamın bi işi vardı, ben de onun asistanı olarak gittim benim işim hareketli platformlar üzerindeydi, ama normal bi insanın o kadar süre hareketli platformda dengesinin bozulmaması imkansız gibi bişi. hani kendi etrafınızda dönünce başınız döner aynı efekt o işi yapmadan önce bana bir hafta boyunca her gün bir kaç şey enjekte ettiler, o günden beri ne yaparsam yapiym başım dönmüyor, tansiyon fln bunları hiç yaşamadım zaten, yolda yürürken sendelediğimi falan hiç hatırlamıyorum. ilginç bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 her mikime bi bilezik verseler afrikan kabile uyesi gibi oluruz leyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ben aldim, super ise yariyor, daha dengeli ve duzenli bir seks hayatim var artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 throine said: http://www.bodytr.com/2011/07/jinsei-kolyesi-hakkindaki-gercekler-yorumlar.html "Telefonda görüştüğüm firma yetkilisi birkaç kere “Ürünün Atom Enerjisi Kurumu’ndan belgesi var.” dedi fakat benim ısrarla sorduğum “Koruyucu, tedavi edici ve benzeri bir etkisi olduğuna dair herhangi bir belgeniz var mı?” yönündeki sorularıma bir yanıt vermedi ve sürekli konuyu değiştirmeye çalıştı. Peki, Jinsei kolyesine verilen ve bizim de dijital bir kopyasına ulaştığımız bu belge gerçekte ne diyordu? Belgenin taranmış görüntüsüne sağdaki görseli tıklayarak ulaşabilir ve büyük hâlini görebilirsiniz. Belgedeki rapor sonucu aynen şu şekildedir: “Numunede tespit edilebilir herhangi bir radyoaktivite gözlenmemiştir.” Anlayacağınız, evinizdeki masayı, oturduğunuz koltuğu, kullandığınız kalemi ya da herhangi bir başka maddeyi Atom Enerjisi Kurumu’na gönderip onun hakkında bir rapor isterseniz siz de aynı belgeyi elde edebilirsiniz." ahahhaa çok iyi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 lololol adamlar trollemeye çalışmış resmen belgeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ahahahah süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 2-3 dolara satiliyor bunlar amazonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 şu testlerin sırrını açıkladılar falan dediler de bulamadım. birisi açıklayabilir mi acaba? bir çok kişiyle sokakta 20'ye satılanıyla da , 50 milyon olanıyla da 70 milyon olanıyla da testler yaptık. testlerin hepsi sonuç verdi. anlamıyorum nası sonuç verdiğini. 5-6 tane farklı test yaptık hepsiyle esneklik, güç, denge üzerine. yani düşmüyorsun, arkaya belden dönme testi yapınca 20 derece daha dönebiliyorsun, yere dokunabiliyorsun. hayatında bunu hiç duymayanlara, ölümüne inananlara-inanmayanlara yaptık. göstermeden çaktırmadan elimizin içine gizledik gözleri kapattırdık yaptık yine sonuç aldık. aikido yaptığım için (esneklik+denge) özellikle bu ürüne ilgi duydum her zaman. o yüzden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi testlerin sırrı falan yok, double blind test'in tersini yaparsan normal böle sonuç çıkması, http://en.wikipedia.org/wiki/Blind_experiment#Double-blind_trials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Abi buna vereceğiniz parayı penimaster a verin,hem faydası kanıtlanmış hemde daha işe yarar bir ürün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Chemical said: abi testlerin sırrı falan yok, double blind test'in tersini yaparsan normal böle sonuç çıkması, http://en.wikipedia.org/wiki/Blind_experiment#Double-blind_trials wikiden okuyamayacam abi şimdi açsan azcık. psikolojik mi yani nedir? şimdi öyle testler yaptık ki iki seferinde de bileziğin nerede olduğunu bilmiyordu denek. e bu durumda nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 deneyi yaparken deneyin istenilen sonuca göre gelişmesine neden olan olaylar, deneyin uygulandığı kişi de, uygulayan kişi de bunları yaşar kaçışı yok. deneğin hangi bilekliğin nerede olduğunu bilmemesi iyi ama deneyi uygulayanın da bilmemesi gerekiyor, 3. bir kişi olucak o takıcak yani ne takılacaksa, bunun da 2-3 defa değil en azından 20-30 defa tekrarlanması lazım ki mantıklı bişey elde edesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar