pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 evet beyler 2.closed beta başlamış bulunmakta,canı gönülden tek beklediğim oyun bu heralde:D biraz eskiden karakter görüntüleri sdsdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 3 yıl önce çıkıyordu betalarında da oynuyordum, yok oyun motoru yok bilmemne belkide 4 sene bu arada kapandı gitti korede bile seveni testerı kalmamıştı en son. Umarım eski sitemi değiştirmişlerdir. Aynı silahı paso upgrade ediyordun 2 de -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Bu oyundan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bu oyundan nefret etmen için satanist olup mezarlıklarda kedi kesmen lazım S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 pembe yeşil mavi balonlar kesmek kırmızı yanaklı orklarla dövüşmek oturmak konusmak için lvl 10 olmayı beklemek. En önemlisi en yakın arkadaşım buradan sevgilisiyle tanısıp malezyaya evlenmeye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ahahaha anladım şimdi problemi :D abi şuna emin ol en güzel hangi mmo da muhabbet edilir diye soracak olursan ro derim şu yeter mesela http://clarkster.pinoygaming.net/wp-content/plugins/more-smilies/Ragnarok%20v0.5/ani_gg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 msn feysbook googlechat icq yahoochat mirc skype varken neden mmo??Neyse çekildim ben aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hiçbir sosyal ağ da muhabbet ederken,ortalık yerden örümcek çıkıp muhabbetin içine etmio,o panikle herkes birbirine girmio,veya ne bileyim bişeyler üretirken muhabbet edemiosun v.s işte nese kaçtım hadi baay booty bay dicem çok iğrenç olacak:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bu oyun bir ara çıkacak mıkacak dendiğinde test edenlerin nete koydukları videoları falan izlemiştim. arayın siz de bulursunuz. açık söyleyim böyle sıradan bir kore mmosuna benziyordu. işte böyle leş, f2p, item shoplu oyunlara benzetmişler. ssleri de vardı. adamlar bir prontera yapmış artık bu kadar rezil olur. seveni, zamanında gönül vermişi falan varsa izlemesin o görüntüleri, bakmasın sslerine falan. içi acır. heveslenmeyin o dönem bitti artık. ro'nun ro olduğu zamanlar euroRO'nun alman işgaline uğramadan, euroRO kapanmadan önceki zamanlarıydı. payon'daki mağaranın önünde muhabbet edecek party yapacak adamın bulunduğu zamanlardı. şimdi bile ratemyserver'da beş on tane topic vardır "ro öldü mü ölmedi mi" diye tartışılan. bitti olm ro. o ortam da bi daha gelmiyor işte. ağlayacam şimdi. çok duygulandım. dayanamıyorum devam edecem. ragnarok 16 bittir 2ddir mesela ama yaratıkların falan tasarımları çok hoştur. kendilerine özgü bir havaları vardır. ragnaroktan sonra çıkan ragnarok özentisi oyunlar (mesela trickster gibi) tutup kopyalamaya çalıştılar o tasarımları ama aynı sıcak havayı vermiyor. şimdi ro2de ragnarok'un bildiğimiz yaratıklarını alıp 3d yapmışlar. resmen leş gibi olmuş. kelimeler yetersi kalıyor. neyse keseyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 pinkporing said: bu oyundan nefret etmen için satanist olup mezarlıklarda kedi kesmen lazım S: veya LK / knight oynayanlar neydi şu süpürge ile gezen moblar :D az mı farmlamıştım haha onlardan saatlerce 10 10 15 15 toplayıp kesmen lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ragnarok bende yeri çok ayrıdır orc dungeon adı turk dungeon olmustu bir ara ey gidi günler ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 auıeheuhe http://www.playragnarok.com/ girin buraya f2p olmuş ragnarok:D 3500 kişi kasıyor tek serverda 3 server var ama,süper gidio lan esiri oldum resmen:D bu arada resmi sitesi gibi birşey gravity açmış:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 eski iro orası işte. gravity o warpportal denen şeyi kurdu sonradan. diğer oyunları da orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 rezalet ve hergün amip gibi türeyen birbirinin aynısı kore mmolarına benzeyen bir oyun olmuş. ro gibi bir oyun yapmış firmadan bu kadar aptalca fikir nasıl çıkar anlamış değilim hala. lan sanki blizzard salak hiç aklına gelmiyor diabloyu, wow tarzı yapmak. yap eski still kamera açılarıyla, yap yine eski still geliştirilmiş manga grafiklerle. yere düşmüş, zeminde gözüken kartı kendim almadığım (yine alıyorsun da ro oynuyanlar ne dediğimi anlamıştır) ro'yu napıyım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben yeniden başladım RO ya, oldukça da zevkli geçiyor açıkçası. 3500-4000 kişi sürekli online. Özleyenlere, oyun arayanlara tavsiye olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hangi server mış o 3.5 k falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 playragnarok.com daki serverde 4k gördüm ben orası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 3000 oyuncu mu var serverda, bu zamanda hem de? Çok ilginç akşam ilk işim kontrol etmek olacak. UO 1 Ragnarok 2 , acayip duygulanıyorum eskileri düşündükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 duygulandım swtordan sıkıldığımda geçip ragnarok oynamaya başladım,bayada kalabalık yani:D İŞTE KANITI; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bir gün bizim arkadaş Garm Card düşürdü ulan satıp 3 karakteri hatta 4 karakteri giydirmiştik. O endless tower'da az vakit geçirmedik çok özledim lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 özleme oyna bence:) playragnarok.com özlemlerinizi dindirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bende oynuyorum ara ara burda harbiden bu oyunun ayrı bi yeri var bendede ya müzikleri yeter :).Yalnız Valkyrie'de çok lag oluyor bende orda oynayamıyorum nedense Yggdrasil serverı gayet güzel memnunum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ingliş olarak çıkmış sonunda oynamak isteyen olursa toplaşalım http://ro2.playpark.net/home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 şimdiden indiriyorum 27 aralık açık betaymış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ya bu sanki SEA region websitesi. Singapur, Malaysia, Vietnam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar