Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ragnarok Online 2

pinkporing

Öne çıkan mesajlar

bu oyun bir ara çıkacak mıkacak dendiğinde test edenlerin nete koydukları videoları falan izlemiştim. arayın siz de bulursunuz. açık söyleyim böyle sıradan bir kore mmosuna benziyordu. işte böyle leş, f2p, item shoplu oyunlara benzetmişler. ssleri de vardı. adamlar bir prontera yapmış artık bu kadar rezil olur. seveni, zamanında gönül vermişi falan varsa izlemesin o görüntüleri, bakmasın sslerine falan. içi acır.

heveslenmeyin o dönem bitti artık.

ro'nun ro olduğu zamanlar euroRO'nun alman işgaline uğramadan, euroRO kapanmadan önceki zamanlarıydı. payon'daki mağaranın önünde muhabbet edecek party yapacak adamın bulunduğu zamanlardı. şimdi bile ratemyserver'da beş on tane topic vardır "ro öldü mü ölmedi mi" diye tartışılan. bitti olm ro. o ortam da bi daha gelmiyor işte.

ağlayacam şimdi. çok duygulandım.

dayanamıyorum devam edecem. ragnarok 16 bittir 2ddir mesela ama yaratıkların falan tasarımları çok hoştur. kendilerine özgü bir havaları vardır. ragnaroktan sonra çıkan ragnarok özentisi oyunlar (mesela trickster gibi) tutup kopyalamaya çalıştılar o tasarımları ama aynı sıcak havayı vermiyor. şimdi ro2de ragnarok'un bildiğimiz yaratıklarını alıp 3d yapmışlar. resmen leş gibi olmuş. kelimeler yetersi kalıyor.

neyse keseyim artık.
Sosyal ağlarda paylaş

rezalet ve hergün amip gibi türeyen birbirinin aynısı kore mmolarına benzeyen bir oyun olmuş. ro gibi bir oyun yapmış firmadan bu kadar aptalca fikir nasıl çıkar anlamış değilim hala. lan sanki blizzard salak hiç aklına gelmiyor diabloyu, wow tarzı yapmak. yap eski still kamera açılarıyla, yap yine eski still geliştirilmiş manga grafiklerle. yere düşmüş, zeminde gözüken kartı kendim almadığım (yine alıyorsun da ro oynuyanlar ne dediğimi anlamıştır) ro'yu napıyım şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...