kurtz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ne akdar uygun kaçıyoru hiç bir fikrim yok. Reklam yapmayı da sevmem ancak bilmenizi istedim. Gelmeseniz bile bir kez test etmenizi isterim. Yeni bir RunUO server. Yeni bir çok sistemi var. Güzel özellikler... Tamamen spawnları koyulmus... Reign Of Quingis [Bu mesaj kurtz tarafından 19 Temmuz 2004 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Başarılar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ehe runuo bana ters o yusden test etmem :horace: ba$arilar[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 19 Temmuz 2004 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L0esendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Başarılar...[signature][hline]SlayerTR High Council... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 başarılar :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Başarılar banada runo ters :) kolay gelsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Başarılar umarim iyi yerlere gelirsiniz.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 runuo yu ilk gördüğüme baya sarmıştı avalonun ilk zamanlarında ama sonra spherede oyunun tadına vardım ve runuo ya soğudum banada ters oldu runuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Quingis , Ritorno I'mito runuo shardı Borusan telekom sponsorluğunda playerlara hizmet vermektedir. Bütün Ultima Serverleri bekleriz .. ( Young Player Sistem , Otomatik pvp sistem , Head hunter , Özel item satış sistemi bunlardan bi kaçı. ) [Bu mesaj ponch tarafından 22 Temmuz 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 başarılar. ama runuo oynuan az kısı var mlsf[signature][hline]legend never die only change , vilt. Kızgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Nedense Runuo serverlarını hic sevmiyorum.Sphere'i ise bayılıyorum :D[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Başarılar...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 herzaman sphere rule..[signature][hline]Always Rammstein ----------------------------------- UltimaTR Sozlukten alıntıdır: yevaud, 2002-03-07 13:27 tarihinde "bp" konusundaki yorumu: british petrolun kısaltması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: kaan0489, 22 Temmuz 2004 15:10 tarihinde demiş ki: herzaman sphere rule.. Bence gerek teknik gerek oynanış olarak RunUO sphereden üstün. Sonuçta spherede yapabilecekleriniz sınırlı fakat RunUO csharp dilini kullandığı için önü açık ve yapabilecekleriniz neredeyse hayal gücünüzle sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 [Bu mesaj Lyn tarafından 22 Temmuz 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bnet'te host ediliyor de sponsor deme[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Owneri eski İstiaronun owneri Impetus. İşinde uzmandır rahatlıkla tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Lucretius, 22 Temmuz 2004 14:22 tarihinde demiş ki: Nedense Runuo serverlarını hic sevmiyorum.Sphere'i ise bayılıyorum :D Sphereye bayılmayan olsun :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 DigiTechHost tarafından sponsorluğu üstlenmektedir - www.digitechhost.com bnet tede host ediliyor sunucu .. [Bu mesaj ponch tarafından 26 Temmuz 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Guzel fakat başka sunucuların forumlarına girip reklam yapmak yakı$maz !! :yapma:[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bilgilendirme diyelim buna .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ba$arilar turkiye'de sorunlu sphere'lar yerine sorunsuz RunUo'larin olmasi benim icim daha iyi en azindan ponch'da RunUo ve Scripting hakkinda bilgiye sahip.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: ponch, 27 Temmuz 2004 08:03 tarihinde demiş ki: Bilgilendirme diyelim buna .. Hiç sanmıyorum. :hrr:[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Başarılar Dilerim ..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar