Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quingis UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne akdar uygun kaçıyoru hiç bir fikrim yok. Reklam yapmayı da sevmem ancak bilmenizi istedim. Gelmeseniz bile bir kez test etmenizi isterim. Yeni bir RunUO server. Yeni bir çok sistemi var. Güzel özellikler... Tamamen spawnları koyulmus...

Reign Of Quingis

[Bu mesaj kurtz tarafından 19 Temmuz 2004 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehe runuo bana ters o yusden test etmem :horace:

ba$arilar[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 19 Temmuz 2004 04:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Quingis , Ritorno I'mito runuo shardı Borusan telekom sponsorluğunda playerlara hizmet vermektedir. Bütün Ultima Serverleri bekleriz ..

( Young Player Sistem , Otomatik pvp sistem , Head hunter , Özel item satış sistemi bunlardan bi kaçı. )

[Bu mesaj ponch tarafından 22 Temmuz 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
herzaman sphere rule..[signature][hline]Always Rammstein
-----------------------------------
UltimaTR Sozlukten alıntıdır:
yevaud, 2002-03-07 13:27 tarihinde "bp" konusundaki yorumu: british petrolun kısaltması
Mesaj tarihi:
said:
kaan0489, 22 Temmuz 2004 15:10 tarihinde demiş ki:
herzaman sphere rule..

Bence gerek teknik gerek oynanış olarak RunUO sphereden üstün. Sonuçta spherede yapabilecekleriniz sınırlı fakat RunUO csharp dilini kullandığı için önü açık ve yapabilecekleriniz neredeyse hayal gücünüzle sınırlı.
Mesaj tarihi:
said:
Lucretius, 22 Temmuz 2004 14:22 tarihinde demiş ki:
Nedense Runuo serverlarını hic sevmiyorum.Sphere'i ise bayılıyorum :D

Sphereye bayılmayan olsun :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Mesaj tarihi:
DigiTechHost tarafından sponsorluğu üstlenmektedir - www.digitechhost.com bnet tede host ediliyor sunucu ..

[Bu mesaj ponch tarafından 26 Temmuz 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ba$arilar turkiye'de sorunlu sphere'lar yerine sorunsuz RunUo'larin olmasi benim icim daha iyi en azindan ponch'da RunUo ve Scripting hakkinda bilgiye sahip.[signature][hline]Living for
  • Yeni Oluştur...