neol Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 düzgün güncel bi mp3 sitesi varmı bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 biz burda korsan sevmiyoruz. ares candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 küheylan said: biz burda korsan sevmiyoruz. ares candır. dogru diyosun. bende sorarken çekinmiştim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ares hala var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Aluriel said: çok ayıp ne ayıp ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ares mi? limewire mı? vay ezikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ben cayır cayır indiriyorum. cayır cayır yanarız herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 neol said: Aluriel said: çok ayıp ne ayıp ? illegal site vs paylaşımlar yasak arkadaşım forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi açın jamendo'yu bandcamp'i bedava olan yeni grupları deneyin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 escape said: neol said: Aluriel said: çok ayıp ne ayıp ? illegal site vs paylaşımlar yasak arkadaşım forumda. tamam üzüntülerimizi belli ettik. zaten kimse başkaldırıpta site adı yazamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 seviyeli paylaşımlar içim imzam ve twitter'a beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 lan oraya koyacağına bizim yerden koysana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi aramızda paylaşmayalım ama ayıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 dasaaa said: lan oraya koyacağına bizim yerden koysana ya ona da sıra gelecek. core kitlemi yaratıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ya birinizden biriniz az olayın içine girip, bi start verip gaz verse kopucam yahu.. paylaşıma boğacam böööle 2008'lerde tek albüm çıkartmış filipli shoegaze gruplarından bile koyucam http://www.youtube.com/watch?v=8F3LSw0QtHE http://www.youtube.com/watch?v=g5RZOf4QhkY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ben az önce twitter'da yaptım böyle bişi yorgunum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 escape said: neol said: Aluriel said: çok ayıp ne ayıp ? illegal site vs paylaşımlar yasak arkadaşım forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar