Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Computer teaches itself English so that it can play Civilization Nasıl yaptıklarını da anlatsalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 korkunç bilgisayar hakkkında canlı bişeymiş gibi konuşuyor olmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 civi bitirdikten sonra heroes of might and magic e sardırsınlar o ai'yi, uzuuuuun bi süre endişelenmemize gerek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ohahah cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 O-HA! hayır bi de donanım tarafındaki gelişmeleri falan düşününce yakın gelecekte bu adamların yapabilecekleri gerçekten korkunç görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 aramizdan bir bi jon konar cikmaz mi haci. korkmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Ben makinelerin tarafındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yorumlar çok komik, nası kazandıklarını falan yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yiyosa scde yensin. o değilde, cok fantastik bi durum görmedim ben burda. in complete information'ı tamamlamış işte manuel'den. ünite statlarını gerekli techleri bilmemleri input olarak almış. verili bi yol cizmiş. fantastik olan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 satranç oynuyor işte bilgisayar bundan daha uber hard game de skirmish oynamaktan farkı ne bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 fantastik olan sey. komputirin elinde bir basis var bunun disinda birsey yok. arkadas yavas yavas kasip sonuclari analiz edip basarili olmasi ve bu asamada hic bir insan elinin degmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Manualı bilgisayara verdik demekle ne kast ediliyor, öğrenmeyi nasıl gerçekleştirmişler hiç detay yok galiba. Fi tarihinde kertenkelelerden alınan sinir hücrelerinin helikopter simülasyonlarını uçurmayı öğrenmesine dair bi haber vardı ama orda organik hücrelere öğretmişlerdi tabi, bu baya büyük gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Seele said: fantastik olan sey. komputirin elinde bir basis var bunun disinda birsey yok. arkadas yavas yavas kasip sonuclari analiz edip basarili olmasi ve bu asamada hic bir insan elinin degmemesi. bu cok standart bişi zaten bunu yaptığının bunula %46ya cıktığını sölüyolar. mevzu devamı manual'ı okumus %7* olmus işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 axedice said: Manualı bilgisayara verdik demekle ne kast ediliyor, öğrenmeyi nasıl gerçekleştirmişler hiç detay yok galiba. Fi tarihinde kertenkelelerden alınan sinir hücrelerinin helikopter simülasyonlarını uçurmayı öğrenmesine dair bi haber vardı ama orda organik hücrelere öğretmişlerdi tabi, bu baya büyük gelişme. abi bu cok daha fantastikki. organik computing işte miss gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi başlığı mı okumadınız, neden herkes oyunda yenmeye başlamasına takılmış. alet sıfırdan dili çözmüş kendi kendine, burada olay o. teknik detay olmaması kıllandırıc bir durum tabi ama mesela şöyle bir laf var. said: According to the researchers, that suggests computers really can learn meaning of words through interaction with the environment around them. benim anladığım, alet oyundaki durumları 1-0 olarak analiz edip, manualdeki textler ile sentezleyerek ingilizceyi öğrenmiş kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Satranc'ta kurallari biliyor AI ona gore oynuyor. Burda olay oyunu kendi kendine ogrenebilmesi. Oyun hakkinda hic bilgisi yok sadece oyun bitince kazanip kazanamadigini anlayabiliyor. Sadece bunu kullanarak oyunu ogrenmesi asil gelisme oluyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Aket-Atum said: abi başlığı mı okumadınız, neden herkes oyunda yenmeye başlamasına takılmış. alet sıfırdan dili çözmüş kendi kendine, burada olay o. teknik detay olmaması kıllandırıc bir durum tabi ama mesela şöyle bir laf var. said: According to the researchers, that suggests computers really can learn meaning of words through interaction with the environment around them. benim anladığım, alet oyundaki durumları 1-0 olarak analiz edip, manualdeki textler ile sentezleyerek ingilizceyi öğrenmiş kendi kendine. aynen böyle. dumur bi olay lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bugün civilizationı yenen yarın dünyayı yener lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 birak su oyunlari artik, beynin eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Cuce said: yiyosa scde yensin. o değilde, cok fantastik bi durum görmedim ben burda. in complete information'ı tamamlamış işte manuel'den. ünite statlarını gerekli techleri bilmemleri input olarak almış. verili bi yol cizmiş. fantastik olan ne? teorik olarak asıl oyunun kendi AIsinden tek farkı AIye insanlar tarafından girilen bilgileri deneme yanılma ile öğrenmiş. AIden tek avantajı da oyun oynadıkça kendini geliştiriyor. Aslında oyuna bu tarz bi AI koysalar ilginç olabilir ama unstable olur oyun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Yazıyı okuyordum, birden sağ altta steam uyarı verdi: Revangelis is now playing Civilization 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yinebanlandik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ardeth said: Cuce said: yiyosa scde yensin. o değilde, cok fantastik bi durum görmedim ben burda. in complete information'ı tamamlamış işte manuel'den. ünite statlarını gerekli techleri bilmemleri input olarak almış. verili bi yol cizmiş. fantastik olan ne? teorik olarak asıl oyunun kendi AIsinden tek farkı AIye insanlar tarafından girilen bilgileri deneme yanılma ile öğrenmiş. AIden tek avantajı da oyun oynadıkça kendini geliştiriyor. Aslında oyuna bu tarz bi AI koysalar ilginç olabilir ama unstable olur oyun herhalde.aslında pek olmaz, yani tabi oyununa bağlı bir şey... live for speed diye bir oyun var mesela, orada AI oyuncunun nasıl oynadığını analiz edip, sonraki yarışlarda bunu kullanabiliyor, yani tam olarak kendi kendine çözmüyor ama daha akıllı AI için böyle şeyler getirilebilir. sonra gelsin bug abuse yapan sinir bozucu AI'lar. ama aynı şekilde kendi de deneme yanılma, success rate ile o hamle uygulamak üzere veritabanına ekleyebilir. çok basit tabi bu, kendi kendine manual okumaktan uzak oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 yahu abartmayın alet macbeth okumamıs, ünitelerin statlarını okumus. herseyi denemey yanılma ile öğrenmektense, bütün bilgileri direk input olarak almış ordan. sonucta kendi kendine hmm bunun bir liblarysşi olmalı ona internet üzeridne ulaşıp decompile etmeliyim!!! dememiş yanı. vermişerl texti ordan statları cıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 insanın dilinden anlamış, input vermişiz o da almış diyecek kadar basit bi durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 alet manuelda yazan civ'in tarihini okuammış. ünitelerin statlarını okumus. insan dilinden anlamamış. sayılardan terimlerden anlamış. şiir okuyuo cevap verirse insan dilinden anlamış deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar