scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Arkadaşlar soru aslında sizin için basit, rakip ne olduğu farketmez, zergling & zealot & marine rush yapacak herhangi bir rakibe karşı suply + rax + suply + rax mı ? supply + rax + rax + suply mı ? ayrıca stimpacki hızlı tamamlamayamı çalışmalı yoksa mineral toplayıp marine basmalı, tehdit geçtikten sonramı gaz alıp stimpack yapmalı ? Karışık olmuş gibi duruyor soru ama kusura bakmayın
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Kapıyı kapatabilirsin ,bunker atabilirsin , hem kapıyı kapatıp hem bunker atabilirsin ,illa 2 rax gitmene gerek yok
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Tam olarak nasıl bir rushtan bahsettiğini anlamasam da kapıyı 2 supply ve 1 rax'le kapattıktan sonra hem zealotlara hem de zerglinglere karşı güvende olursun (marinele gelene karşı kapıyı kapatmana da gerek yok bir bunker yeterli), rakibin o rusha yatırım yaptığı için ekonomik olarak öne geçersin. Oradan sonra da istediğini yaparsın.
scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 @seperate Bunker ok :)-D @spartacus Leş rush spartacus, yada ne kopartırsam kardır deyip 5-6 marine yada 5-6 zerglin yollayan vicdansızlardan bahsediyorum :)
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Rushların tam zamanlamasını söylersen (mesela kaç pool, 1 rax mi 2 rax mi vs.) ya da replayleri koyarsan daha çok yardımcı olabilirim ama dediğim gibi zealot ve zerglinlere karşı kapıyı kapatırsan, marinelere karşı da bir bunker koyarsan hiçbir hasar almazsın ve öne geçersin ekonomik olarak.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kapını kapa bunker at arkasına çok ağır bir all in gelirse de artık scvleri çekip repair falan edeceksin.
scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 teşekkürler hepinize aydınlatıcı oldu, kapıyı kapatıyorum gerçi ama bazen hızlı rushlarda tepetaklak oluyorum. Biraz daha pratik
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 2gateway proxy'ye karşı ne yapmalı ? bunker şart mı ?
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bunkerdan korkmayın yaw salvage ftw
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yildirimokur said: 2gateway proxy'ye karşı ne yapmalı ? bunker şart mı ? efektif bunker şart , mineral lineın yanında,içinde veya tam arkasında olmalı + barakalarını çok iyi konumlandırmalısın veyahut çoook iyi bir microyla zealotları mala bağlayabilirsin ama çok ileri seviye harici önerilmez
baybety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Zerg FE yapmışsa (15 hatch) ve protosa karşı oynuyosak 6 tane zealot birden bire kapına dayanmışsa naparız :P
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Scouting yap, "birden" kapına dayanmış olmasınlar :D
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Lost temple gibi mapse köprünün ortasına 2 scv koy arkaları koy marini kimse geçemez. Heleki tecrübesizse üniteleri boş boş dolanır orada. SCV ye dalmaz üniteler. NOT : SC1 de öyleydi 2 dede öyledir umuyorum.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 2'de SCV'lere saldırıyor üniteler. Sürekli stopa basmak (hold position yapınca da yeterli olabilir emin değilim) gerekiyor SCV'ler seçiliyken diğer üniteler saldırmasın diye.
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ben rushı görrsem uçar kaçarım abicim hiç arkama bile bakmam vınnnn bb!
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 7 yaşındayken medicte takılırdım balonsuz.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 tükürüğün ile oynaması gereken yaşlarda adam sc oynamış
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 uzun süredir oynamadım ama ya bi aralar iccup güzeldi sonra ne oldusa bıraktım. sarmıyor artık eskisi gibi sanki. çocukken çok fazla zevk alıyordum.
xcorp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dakika 5, 6 gibi rakibe 8 zergling 6 baneling civarı bir grupla dalıyorum. scout yapmadan durdurmak sans olur gibime geliyor. en temizi spartacusun de dedigi gibi scout etmek rakibi. defansına ona göre daha rahat karar verirsin.
Öne çıkan mesajlar