Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

hayır o exp değil module zaten sanırım. platinum yeterli işte 2 exp.

serverda tanıdığım adamlar var 3-5 kişi görünce konuşuyoruz falan level 3 oldum. bi ara dm'in biri sanırım yakınlardaydı bizi izliyordu güzel rp yaptık oradan 1000er 1000er xp aldım.

Bugün drow refugee kampına büyük spiderlar geldi. llothun blessingi yanımızda :D dm ile konuştum bir kaç güne şehri geri alacakmışız ve yarında sürpriz bir şeyler olacakmış
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Duergar, Drow falan açarsanız yada Svirfnebli, Half-Orc vs evil olun bide. yüzeye gidip chaos çıkarma amacı olan guildimsi bi olaya girebilirz çok güzel xp ödülleri alırız ve özel itemlar vs.

bunu yapmayın Cüneyt Arkın isimli Lvl 11 monkumla hepinizi tokatlarım
Sosyal ağlarda paylaş

Bir DM ile konuştum. Yüzeye bir expedition ayarlıcam. Rehber de tuttum bi tane sellsword drow bizi götürecek. Underdark karakteri ile gelirseniz baya eğleniriz ve level atlarız çünkü DMler eşşek gibi xp veriyor dün 2dk ölesine iki laf konuştum rp olarak DM'in birile adam 2500 xp verdi. Yaratık keserek 30 alıyorsun. Hesap edin yani. DM'de bizle olucak normal macera gibi geçecek o yüzden olay
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yeni oyuncularda çok var.

Bugün Nolaxla oynadık. gizli bir organizasyonumuz var cloaklarımız aynı hepimizin. children of the dark mother die :D lolth takipçisiyiz. rahibenin ve lider takımının hereticleştiğini düşünüyoruz ve darbe yapacaz yakında. birde duergar kestik bi tane baya zevkliydi yıhyıh pvp
Sosyal ağlarda paylaş

Adam rpden lvl atladı gözümün önünde varın gerisini siz düşünün :D bende 3000xp oldum toplamda hala lvl 1. İng kıra döke çok az bile rp yapsanız 30 40 50 rp veriyor dmler sürekli.Azıcık zorlamak lazım rpyi.Mesela drowken sürekli drow lafları kullanmak gerekiyor öğrenecem hepsini yavaş yavaş.Birde background hazırlayın kendinize.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Drow kampına büyük örümcekler geldi bugün. Lolth'un blessingi bizimle. Yakında bomba bi event olcakmış

hamsilipilav said:

Bir DM ile konuştum. Yüzeye bir expedition ayarlıcam. Rehber de tuttum bi tane sellsword drow bizi götürecek. Underdark karakteri ile gelirseniz baya eğleniriz ve level atlarız çünkü DMler eşşek gibi xp veriyor dün 2dk ölesine iki laf konuştum rp olarak DM'in birile adam 2500 xp verdi. Yaratık keserek 30 alıyorsun. Hesap edin yani. DM'de bizle olucak normal macera gibi geçecek o yüzden olay

masaüstü rpg mi oynuyorsunuz bu ne :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...