hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hayır o exp değil module zaten sanırım. platinum yeterli işte 2 exp. serverda tanıdığım adamlar var 3-5 kişi görünce konuşuyoruz falan level 3 oldum. bi ara dm'in biri sanırım yakınlardaydı bizi izliyordu güzel rp yaptık oradan 1000er 1000er xp aldım. Bugün drow refugee kampına büyük spiderlar geldi. llothun blessingi yanımızda :D dm ile konuştum bir kaç güne şehri geri alacakmışız ve yarında sürpriz bir şeyler olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 dl in progress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Bende yeni karakter acacam arkadaş bu ne ya silecem ninjayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Duergar, Drow falan açarsanız yada Svirfnebli, Half-Orc vs evil olun bide. yüzeye gidip chaos çıkarma amacı olan guildimsi bi olaya girebilirz çok güzel xp ödülleri alırız ve özel itemlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 beguiler core class olsa ne süfer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hamsilipilav said: Duergar, Drow falan açarsanız yada Svirfnebli, Half-Orc vs evil olun bide. yüzeye gidip chaos çıkarma amacı olan guildimsi bi olaya girebilirz çok güzel xp ödülleri alırız ve özel itemlar vs. bunu yapmayın Cüneyt Arkın isimli Lvl 11 monkumla hepinizi tokatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 cüneyt arkın X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hepinizi döverim üleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 monk kadar sevmediğim başka bir classta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 pff bi de serverın updateleri varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 2 gündür oyuna girmiyorum ya. ölüyüm inad ettim reslenecem exp kaybetmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Drow kampına büyük örümcekler geldi bugün. Lolth'un blessingi bizimle. Yakında bomba bi event olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bir DM ile konuştum. Yüzeye bir expedition ayarlıcam. Rehber de tuttum bi tane sellsword drow bizi götürecek. Underdark karakteri ile gelirseniz baya eğleniriz ve level atlarız çünkü DMler eşşek gibi xp veriyor dün 2dk ölesine iki laf konuştum rp olarak DM'in birile adam 2500 xp verdi. Yaratık keserek 30 alıyorsun. Hesap edin yani. DM'de bizle olucak normal macera gibi geçecek o yüzden olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Benim olay tatlıya bağlandı bu arada, ben de gelirim belki. Rp'den bol bol exp kazanmışsınız, peki sunucu nüfusunun genel durumu nedir? Onların daha eskiden beri oynadığını göz önünde bulundurursak bir sürü level 20 falan mı var şu an etrafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 hayır yeni oyuncularda çok var. Bugün Nolaxla oynadık. gizli bir organizasyonumuz var cloaklarımız aynı hepimizin. children of the dark mother die :D lolth takipçisiyiz. rahibenin ve lider takımının hereticleştiğini düşünüyoruz ve darbe yapacaz yakında. birde duergar kestik bi tane baya zevkliydi yıhyıh pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Adam rpden lvl atladı gözümün önünde varın gerisini siz düşünün :D bende 3000xp oldum toplamda hala lvl 1. İng kıra döke çok az bile rp yapsanız 30 40 50 rp veriyor dmler sürekli.Azıcık zorlamak lazım rpyi.Mesela drowken sürekli drow lafları kullanmak gerekiyor öğrenecem hepsini yavaş yavaş.Birde background hazırlayın kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 beyler bizim "guilde" gelmek isteyen varsa gelsin akşama toplantı yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 madem burada takilan bi kitle var geçeyim ben buraya yalnız drowsunuz dimi? ben druid oynuyordum ya hatta bugun kaplana dönüşüp ormanda insanları korkuttum haha nese roque açayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 drow guildimiz var katılabilirsin :D drow druid oynat. inanılmaz zevkli bir karakter olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 olur bu sabaha karşi falan indiririm dosyalari yarın akarim. eski server hatırası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hamsilipilav said: Drow kampına büyük örümcekler geldi bugün. Lolth'un blessingi bizimle. Yakında bomba bi event olcakmış hamsilipilav said: Bir DM ile konuştum. Yüzeye bir expedition ayarlıcam. Rehber de tuttum bi tane sellsword drow bizi götürecek. Underdark karakteri ile gelirseniz baya eğleniriz ve level atlarız çünkü DMler eşşek gibi xp veriyor dün 2dk ölesine iki laf konuştum rp olarak DM'in birile adam 2500 xp verdi. Yaratık keserek 30 alıyorsun. Hesap edin yani. DM'de bizle olucak normal macera gibi geçecek o yüzden olay masaüstü rpg mi oynuyorsunuz bu ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 steamden alınca peki account işi nasıl oluyo multi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 OO beyler setting post last mythal serisiymiş, direk akh'vaelara katılıp drow kıçlarınızı tekmelemeye geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ben de dl e bırakayım, yarın akşama gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 d.load completed. aksama bakim bi... cok sayfa olmus..aktif bulundugunuz persistent worldu, tarafi bir daha yazarsaniz muthsi olur hani yeni gelenler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar