BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 developerlar öyle demişti sanki bi ara öyle hatırlıyorum :P neyse ona bakayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kimler oynuyor hala dalelandsde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bulursam bu soruna cevap bu thread de bulurum herhalde: Bilgisayarı değiştirdim arada komple, ama bu sorun devam ediyor: Oyunun editörünü açmaya çalıştığımda, o launcher ekranı geliyor, blueprints kısmına geldiğinde hata veriyor ve takılıyor. Var mı buna benzer bir sorunla karşılaşan? DirectX ve .Net i baştan yükle demişler internette yaptım ettim ama çözmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 steamden bende açamıyorum onu. bu arada ddo ile bizim drow şehri geliyormuş ddo yeni expansionda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 mweheh ding 30 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 oha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 azim :p ara vermistim bi ara, baymisti bi geldim baktim DM staff azalmis, eskisi kadar event ustune event yok, drama da azalmis..ama gene sacma komik muhabbet cikiyo, iyi rp yapan tipler gelmis ehueh dwarflar hele..abovv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 mono said: mweheh ding 30 xD yuh :D bakayım bende oyuna özledim ya yazın ne güzel akıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 oynayan var mı? baya yeni şeyler eklenmiş geri döndüm bu ara oyuna. birde beyler bi öneri versenize. level 8 cleric, tower shield +2 ve longsword +1 var elimde. silah olarak flail +2 alsam mı mesela bunun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 hangi serverdan bahsediyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 dalelands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Underdark karakteri açıp gelin la hadi geçen yaz buradan on kişi falan oynuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Ben açıcam bir ara ya. İş meselelerim bir düzene otursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 gel hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 hadi gençler karakterleriniz özlemiştir sizi gelin beraber çete guild muild takılıp olaylara gireriz dm eventleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 bu oyun steamde yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 nwn2 platinum var region lock olmuş sanırım. idsi 2760 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Siz hangi version la baglaniyorsunuz? 1 mi 2 mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 regionlock değil steamden kalktı şuan atari ile hasbronun hak davası yüzünden ama başka yerlerden edinmek mümkün oyunu. 1-2 derken? NWN2 başlığı zaten bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 sdfsd kölem oldu sonunda. çok zevkli lan köle işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Dalelandsde takılıyom ara ara da, ne yapmalı bilmiyorum sıktı o yüzden. level 8'den sonra nasıl xp kazanmalı? (Human,surface) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 sor buradan: http://dalelandsbeyond.forumotion.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ya bunun platinyumunu gittim VPN ile uğraşıp sitesinden aldıydım 20 dolara, 1 hafta sonra Steam aynısını 10 dolara koydu içimde patladıydı şimdi araki download linkini cdkeyini bulasın kafama zıçam, şimdi de Steam satıştan kaldırdı peahh steam büyük kolaylık abi kim ne derse desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 steame ekleseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 mask of the betrayer için character build ne tavsiye edersiniz? 18 levele kadar levelle diyor, kaldım öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar