Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Oyunu almak isteyenler direct2drive'dan alabilirler. D2Drive'ın cins Region kısıtlaması bu oyunda yok. Dungeons & Dragons: Neverwinter Nights 2 Platinum : £5.15 Anca 2 defa güncelleyerek yazdım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Nigger_of_the_sand said: Bende sadece NWN2 war, expansionlar yok. Yine de girebilir miyim sunucuya? gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Gerçekten baya enteresan olaylar oluyor oyunda ve inanılmaz zevkli mesela bir adam bana yalan söyledi ve bluff zarı attı. Oyunda zarları istediğiniz zaman atabiliyorsunuz bir panel var bar gibi oradan seçip bende attım benden yüksek attı diye yalanını yedim mesela :D Çok zevkli hakikaten. Hamsilipilav steamden ekleyin. Birde ne açacağınızı söyleyin karakter. Drow duergar svirfneblin vs underdark ırkı açarsanız akarız. Mesela underdark karanlık dark vision yoksa ırkında kap karanlık bişi görmüyorsun falan süper resmenn FR mmosu gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Anelor said: Nigger_of_the_sand said: Bende sadece NWN2 war, expansionlar yok. Yine de girebilir miyim sunucuya? gelebilirsin. gelemez diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 başlattım downloadu bitince dürterim burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bende ilk oyundaki tecrübelerime dayanarak gelebilirsin dedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 canını çektirmeyin lan adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 en güzelide party aramıyorum hiç erkek drow gördüm mü direk emrediyorum ne istersem yapıyorlar yıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 puahahahha ayrıca hamsilipilav pm attım ama gözardı et onu eklemiş olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 uyuma vs nasıl craft var mı ölünce noluyo bunlara cvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 11472 mb :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hamsilipilav said: Gerçekten baya enteresan olaylar oluyor oyunda ve inanılmaz zevkli mesela bir adam bana yalan söyledi ve bluff zarı attı. Oyunda zarları istediğiniz zaman atabiliyorsunuz bir panel var bar gibi oradan seçip bende attım benden yüksek attı diye yalanını yedim mesela :D Çok zevkli hakikaten. Hamsilipilav steamden ekleyin. Birde ne açacağınızı söyleyin karakter. Drow duergar svirfneblin vs underdark ırkı açarsanız akarız. Mesela underdark karanlık dark vision yoksa ırkında kap karanlık bişi görmüyorsun falan süper resmenn FR mmosu gibi ya abi bana çok kötü bişey oldu ya bu konuda. kamp ateşinde oturuyoduk akşam bi kadın vardı işte adın nedir falan dedim. Weston dedi ( benim karakterin adı Weston bu arada. ) bluff attı işte attık zarları inanmak zorunda kaldım daha sonradan kadın beni Weston'un kadın ismi olduğuna falan inandırdı madara etti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Sparkcaster said: uyuma vs nasıl craft var mı ölünce noluyo bunlara cvp uyuma yok rest var. craft var hatta craft açlığı var öyle söyliyim benim şuan bulunduğum şehirde bi board var forum gibi insanlar işte ilanlar falan oluyo orda herkez crafter arıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Anelor said: abi bana çok kötü bişey oldu ya bu konuda. kamp ateşinde oturuyoduk akşam bi kadın vardı işte adın nedir falan dedim. Weston dedi ( benim karakterin adı Weston bu arada. ) bluff attı işte attık zarları inanmak zorunda kaldım daha sonradan kadın beni Weston'un kadın ismi olduğuna falan inandırdı madara etti :( abi o da bluff zarına bakacak iş değil ki :D yemeseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 haklısın aslında keşke hastır lan deseydim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 beyler oyunu bende aldım da. bahsettiğiniz serverda sizi bulmak istesem, nasıl bulabiliyorum? steam mi kullanıyorsunuz yoksa oyun içi friend sistemi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yok sanırım. steamden konuşuyoruz zaten oyun içinde bakabiliyorsun steamchate. birde tell var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Abi haha Nolax'la çok çılgın maceralara giriştik :P 2 kere öldük gerçi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hiç bişi anlamadım dediklerinizden ama merak ettim. landan oynanıo mu peki hamachi falan indirsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 oynanır campaing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi al gitsin indirimdeyken. ben steamdekini kaçırmıştım bugün d2d'dan aldım i$te. Lan'dan arkadaşların bahsettiği tarzda 75 kişilik aktif server var mıdır bilmiyorum. İndirim için link (tek günlük indirim sanırsam) http://www.direct2drive.co.uk/3/10970/product/Buy-Dungeons-&-Dragons:-Neverwinter-Nights-2-Platinum-Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 oha: http://nwn2.wikia.com/wiki/A_Game_of_Thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bugun milli oldum bende unutmusum tabi oyunun kamera bilmemnesne alışmak baya zamanımı aldı hamsilipilavın sacı kalmadı benimle ugrasırken :D Giysi giyemediğimden ninjalar giysi giymez zatenden en son konusamadığımdan karakterimin sessizlik yemini ettiğini sandım meğersem numlock azizliğine uğramışım. Ardından 2kere gayet fena ölmemiz üzerine çıktık drowlar sakat hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 D2D dan alınan oyunlar steam e ekleniyor mu nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bugün baya işbirliği yaptım drowlarla beraber quest bile yaptık o derece. hood + mask takıp gizli gizli şehire girenleri bile var ama player guardlar olduğu zaman sıkıyo baya çünkü herkeze helm ve hoodları çıkarttırıyolar. oyun çok iyi ya 3 günde 28 saat oynadım en son ultimayı falan böyle oynamıştım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar