Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten baya enteresan olaylar oluyor oyunda ve inanılmaz zevkli mesela bir adam bana yalan söyledi ve bluff zarı attı. Oyunda zarları istediğiniz zaman atabiliyorsunuz bir panel var bar gibi oradan seçip bende attım benden yüksek attı diye yalanını yedim mesela :D Çok zevkli hakikaten.

Hamsilipilav steamden ekleyin. Birde ne açacağınızı söyleyin karakter. Drow duergar svirfneblin vs underdark ırkı açarsanız akarız. Mesela underdark karanlık dark vision yoksa ırkında kap karanlık bişi görmüyorsun falan süper resmenn FR mmosu gibi ya
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Gerçekten baya enteresan olaylar oluyor oyunda ve inanılmaz zevkli mesela bir adam bana yalan söyledi ve bluff zarı attı. Oyunda zarları istediğiniz zaman atabiliyorsunuz bir panel var bar gibi oradan seçip bende attım benden yüksek attı diye yalanını yedim mesela :D Çok zevkli hakikaten.

Hamsilipilav steamden ekleyin. Birde ne açacağınızı söyleyin karakter. Drow duergar svirfneblin vs underdark ırkı açarsanız akarız. Mesela underdark karanlık dark vision yoksa ırkında kap karanlık bişi görmüyorsun falan süper resmenn FR mmosu gibi ya

abi bana çok kötü bişey oldu ya bu konuda. kamp ateşinde oturuyoduk akşam bi kadın vardı işte adın nedir falan dedim. Weston dedi ( benim karakterin adı Weston bu arada. ) bluff attı işte attık zarları inanmak zorunda kaldım daha sonradan kadın beni Weston'un kadın ismi olduğuna falan inandırdı madara etti :(
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

abi bana çok kötü bişey oldu ya bu konuda. kamp ateşinde oturuyoduk akşam bi kadın vardı işte adın nedir falan dedim. Weston dedi ( benim karakterin adı Weston bu arada. ) bluff attı işte attık zarları inanmak zorunda kaldım daha sonradan kadın beni Weston'un kadın ismi olduğuna falan inandırdı madara etti :(

abi o da bluff zarına bakacak iş değil ki :D yemeseydin
Sosyal ağlarda paylaş

abi al gitsin indirimdeyken. ben steamdekini kaçırmıştım bugün d2d'dan aldım i$te. Lan'dan arkadaşların bahsettiği tarzda 75 kişilik aktif server var mıdır bilmiyorum.

İndirim için link (tek günlük indirim sanırsam)

http://www.direct2drive.co.uk/3/10970/product/Buy-Dungeons-&-Dragons:-Neverwinter-Nights-2-Platinum-Download
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun milli oldum bende unutmusum tabi oyunun kamera bilmemnesne alışmak baya zamanımı aldı hamsilipilavın sacı kalmadı benimle ugrasırken :D

Giysi giyemediğimden ninjalar giysi giymez zatenden en son konusamadığımdan karakterimin sessizlik yemini ettiğini sandım meğersem numlock azizliğine uğramışım.

Ardından 2kere gayet fena ölmemiz üzerine çıktık drowlar sakat hacı :D
Sosyal ağlarda paylaş

bugün baya işbirliği yaptım drowlarla beraber quest bile yaptık o derece. hood + mask takıp gizli gizli şehire girenleri bile var ama player guardlar olduğu zaman sıkıyo baya çünkü herkeze helm ve hoodları çıkarttırıyolar. oyun çok iyi ya 3 günde 28 saat oynadım en son ultimayı falan böyle oynamıştım heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...