Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

evet bendim healleyen. Nick Glath oyunda. human Druid lvl 6. O yuksek rahibeleri opucem yakinda.

bu arada surface icin kisa bi guide da koyiyim.

baslangicta shadowdale e gidin, barmaidden rat pelt questi alin. mahsene inin orda ratlari kesin. pelt basina 5g.

bir iki lvl alinca mahsendeki cave e girin. slime lari filan kesin. yanliz cok ilerlemeyin cultistler var bi anda 5 tane spawn olabiliyor. Party yaparsaniz burda rahat edersiniz. Lvl 5 e kadar burada kasabilirsiniz.

lvl 5 den sonra Crypt var town un disinda, orada kasabilirsiniz. Solo gidilmesini tavsiye etmiyorum zombiler 3 erli gruplar halinde geliyorlar

lvl 7 ve sonrasi icin shadow spiderlarin oldugu bir ev var, fakat tek basiniza gitmeyin operler. Ayrica bu shadow spiderlar elektrige immune.Burada birde quest var, evin sonundaki ghost sizden amulet istiyor, amuleti towndaki atesin oradaki karavanin arkadasinda ki halflingden alabilirsiniz. fiyati 1500 gold yada diplomacy vb. skillerle belesede alabilirsiniz yada daha ucuza. Bu questte 1000 exp veriyor.

sehirde hood la gezmeyin, silahla gezmeyin, buyu yapmayin.zenthlerle basiniz belaya girer yoksa. Birde solo takilmak cok iyi degil, iki adim gidiyorsunuz abuk sabuk bir evin icindeki mob one shot cekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı dedim gel drow açalım sabahımızı akşamımıza katalım sonra yüzeye çıkıp kellelerini keselim diye.

bu arada Dalelands de bu grenadelike itemlar nası? 200 golda attıgın adama toplam 20d6 dan fazla vuran bi tane aldım, event yaparlarsa gee dmin kafasınna yardırıcam.

bu arada dalelands dmleri çok kolpa, myth drannorda bu isimlerin özel bi anlamımı var mı bilmiyorum ama adam event yapıyor her npc aynı isimde, şehirdeki guardlar aynı isimde fln. baya sallayıp geçelim demişler gibi
Sosyal ağlarda paylaş

anelor'un dancında kör olması olayı süperdi. sürekli sağa sola çarpıp durdu. şehirdeki clerice getirene kadar epey uğraştık.

dmlerin az uğraştığına itiraz etmiyorum da şehirdeki guardların isimlerinin aynı olması rpye aykırı değil. gidip hoşbeş edip adını sormadığımız sürece bilemiyoruz sonuçta :D
Sosyal ağlarda paylaş

Abi karşımıza drowlar geliyor, takım "BARIŞ İÇİNDE GELDIK" yapıyor. allah aşkıa biriniz katılsın şu eventlere.

hadi bide surfacerlar drowlara saldıracak dwarfu kesti. orc sattı takımı karşıya geçti, tanksız kaldılar :) , 3 caster 1 monk felan tırıs tırıs izliyoalr şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

evet var şimdi

myth drannor tarafındayım da old skull inn'e nasıl gidicem abi?

Log out ol, save alındıktan sonra oyuna tekrar girersen o OOC mekanda başlarsın, oradaki gate keeperdan da seni old skulla göndermesini söyle

-

O orku ben de gördüm bu arada, ben innden çıkarken o da peşinde guardlarla koşa koşa inne kaçıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

Abi karşımıza drowlar geliyor, takım "BARIŞ İÇİNDE GELDIK" yapıyor. allah aşkıa biriniz katılsın şu eventlere.

hadi bide surfacerlar drowlara saldıracak dwarfu kesti. orc sattı takımı karşıya geçti, tanksız kaldılar :) , 3 caster 1 monk felan tırıs tırıs izliyoalr şimdi

ork karşımda şimdi sizle dalga geçiolar mallar die sdfsfdss
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...