Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Hah işte, karakter yaratımında customize dersen 1 tane seçtiriyor ama hazır templatede yine 3 tane seçiyor senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 demin kontrol ettim 3 tane geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Vallahi de öyle billahi de öyle Yanlış mı yaptım acana diye tekrar girdim karakter yaratma ekranına, şu an 1 feat seçebiliyorum sadece. Serverdan bahsediyorum bu arada, vanillada denemedim hiç yaratmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi bende serverda açtım demin baya 3 tane feat seçiyorsun işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 The fuck is this Ben niye sadece 1 tane seçebiliyorum, vallahi öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 1 feat seçiyorsun, next diyorsun sonra 2 tane de bonus feat seçiyorsun. next de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Aman tanrım nasıl n00blar oynuyor bunu.. Bi taraftan da canım çekmiyor değil. Sufi nasıl? Lordum leydim mi dönüyor, oynayanların ortalama fr bilgisi ne seviyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sufi, axe olm noluyo lan? kendinize gelin... ne rp si bu saatten sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 burak seni fr bilgimle döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 burak, cevap vermeden önce ben kimim, napıyorum diye düşün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hamsilipilav said: OF OF Drow mekanının ışıklandırmasını güzelleştirdiler ateşleri kaldırdılar falan MÜ-KEM-MEL oldu kapkaranlık. Örnek: darkvision açık hali: yüzey adamının gelince göreceği hali normal: . Küçük event yaptı bir DM 4 kişiye. 1 Duergar 3 drow olarak bi human wizard çıktı karşımıza işte zar attırdı bize büyük atana harita vercem ikinciye anahtar dedi. bi drowla duergar aldılar mallar ben ve diğer drowda takıldık peşlerine. duergarı öldürmedik ilerde işe yarar bi halt eder sonra öldürürz diye bıraktık. Mağaraya girdik bişiler kese kese ilerledik sonunda bi yere geldik. Zarlar atıldı işte spot zart zurt orada anahatarı sokcak yer bulduk girdik bi portala. alakasız bi inn'de çıktık undeadler saldırdı gene orayıda geçtik başka bi inn'e girdik bi vampir çıktı karşımıza vampirlerle kapıştık falan en sonunda geri döndük mekana. 1500er xp aldık bide bn dönünce lan bu human wizard nerde deyince adam güzel soru dedi 250 daha verdi sdfsdf böle işte wizard sonra anlattı şöle böle falan die defoldu gitti biraz abuktu ama eğlenceliydi. ssler çektim aklıam geldikçe: ama dm eventinden on kat zevkli bizim guildi güçlendirme çalışmalarım inanılmaz entrikalar dönüyor abi ve resmen en baba adamlarla anlaşmalar sağlıyorum gizli gizli drowlarınızla gelseniz akıcaz. aga drowla geldik 3 kisi, jaluk go away dedin sdfds. Human druidimle yardiriyorum. Basiniza yikicam o underdarki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 burak, lordum leydim olayı değil pek. mesela silaha enchant yaptırmak için birine pm attım ne lazım falan diye, "tamam hallederiz de sen karakterinle bana bi sor öğren bakalım, ihtiyacını görebiliyyor muyum, paran yetiyor mu" gibi bişey söyledi. bütün detayını pazarlığını falan rp diyalogla konuştuk. kurduğun hoş cümlelere karşılık otomatik roleplay xp veren bi sistemi var. monologla abuseleyim dedim yemedi :D ama etrfında birileri varken (tahminen) classına, alignmentına, inancına göre cümleler kurarsan xp geliyor. ama sonuçta olay geliyor kitabına uydurup dungeon farmlamaya dayanıyor. eventlerden güzel xp geliyor ama 3 günde 1 evente girdim. oynayanların fr bilgisi de fena değil. hiç bişeyden haberi olmayanlar da var etrafta ama hem coğrafyayı hem de tarihi bilen çok kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 belki de çoğu kendi karakteri kadarını öğrenip öyle oynuyordur. öyle bile olsa iyi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben hiçbişey bilmiyorum mesela paso grind. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Glatheros dün ortalın orada beni heallayan sen miydin yoksa :D (Ranjit ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Glatheros nick yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 dalelads de biri etrafı anlatsın. gördüğüm myth drannor , orman, oman, daha çok orman (midwood,rimwood,shitwood diye gidiyo). bide gölde yüzmeye çalışan bi player vardı. Baldurs gatede bari şuraya buraya git dendimi hah diyorum sağımda solumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 surface da yaşayanlar nerede grind yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 değişiyor levela göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 1-5 arası neresi mesela? guide gibi bişey lazım hatta oyun içi buluşup işi roleplay e uydurup party de yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Glatheros said: aga drowla geldik 3 kisi, jaluk go away dedin sdfds. Human druidimle yardiriyorum. Basiniza yikicam o underdarki. abi yüksek rütbeli rahibeyle konuşuyorum alakasız yerden gelip bizi heallarmısın diyorsun lolore yaparsan go awayı yersin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 level 5 sin lan neyin yüksek rahibesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 kendi kendime konuşmuyorum ya yüksek rütbeli rahibeyle konuşuyorum yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ya o değilde drowca kouşuyoruz niye mal gibi jaluk venthir felan yazıyo bunlar? common konuşssak neyse diyecem hadi aksan oluyor da drowu drow yapması çok gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar