Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

hamsilipilav said:

OF OF Drow mekanının ışıklandırmasını güzelleştirdiler ateşleri kaldırdılar falan MÜ-KEM-MEL oldu kapkaranlık.

Örnek: darkvision açık hali:

yüzey adamının gelince göreceği hali normal:

.

Küçük event yaptı bir DM 4 kişiye. 1 Duergar 3 drow olarak bi human wizard çıktı karşımıza işte zar attırdı bize büyük atana harita vercem ikinciye anahtar dedi. bi drowla duergar aldılar mallar ben ve diğer drowda takıldık peşlerine. duergarı öldürmedik ilerde işe yarar bi halt eder sonra öldürürz diye bıraktık. Mağaraya girdik bişiler kese kese ilerledik sonunda bi yere geldik. Zarlar atıldı işte spot zart zurt orada anahatarı sokcak yer bulduk girdik bi portala. alakasız bi inn'de çıktık undeadler saldırdı gene orayıda geçtik başka bi inn'e girdik bi vampir çıktı karşımıza vampirlerle kapıştık falan en sonunda geri döndük mekana. 1500er xp aldık bide bn dönünce lan bu human wizard nerde deyince adam güzel soru dedi 250 daha verdi sdfsdf böle işte wizard sonra anlattı şöle böle falan die defoldu gitti biraz abuktu ama eğlenceliydi. ssler çektim aklıam geldikçe:

ama dm eventinden on kat zevkli bizim guildi güçlendirme çalışmalarım inanılmaz entrikalar dönüyor abi ve resmen en baba adamlarla anlaşmalar sağlıyorum gizli gizli drowlarınızla gelseniz akıcaz.

aga drowla geldik 3 kisi, jaluk go away dedin sdfds. Human druidimle yardiriyorum. Basiniza yikicam o underdarki.
Sosyal ağlarda paylaş

burak, lordum leydim olayı değil pek. mesela silaha enchant yaptırmak için birine pm attım ne lazım falan diye, "tamam hallederiz de sen karakterinle bana bi sor öğren bakalım, ihtiyacını görebiliyyor muyum, paran yetiyor mu" gibi bişey söyledi. bütün detayını pazarlığını falan rp diyalogla konuştuk.

kurduğun hoş cümlelere karşılık otomatik roleplay xp veren bi sistemi var. monologla abuseleyim dedim yemedi :D ama etrfında birileri varken (tahminen) classına, alignmentına, inancına göre cümleler kurarsan xp geliyor.

ama sonuçta olay geliyor kitabına uydurup dungeon farmlamaya dayanıyor. eventlerden güzel xp geliyor ama 3 günde 1 evente girdim.

oynayanların fr bilgisi de fena değil. hiç bişeyden haberi olmayanlar da var etrafta ama hem coğrafyayı hem de tarihi bilen çok kişi var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...