Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

Event Duyurusu:

Drow guildimizin meeting eventi var. Darbe planları, Lolthu nası geri getiririz konusu vs tartışılacak güzel RP dönücek ve imba xp gelicek. UD karakteriniz varsa getirin. Yada sırf evente girmek için gelin abi eğlenceli olcak. DM gelicek. Sürpriz şeyler yapabilir baya hoş olucak. Saati tam belli değil buradan bildircem. İlgilnenler yazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

baya olay oldu ya. lolth geri döndü. 2 housedan birini heretic olarak ilan ettik bizim guild ve diğer housela anlaşma yaptık. ileride drow şehri gelince bizde bi house olucaz ve dini işlerden sorumlu olmayı düşünüyorum. baya entrikalı geçicek bu işler bir sürü detay olay var uzun sürer yazması.

birde DM geldi sonra inn de güzel bi event yapıyorduk ki adamın pc göçtü sanırım :(

beetlelar bize saldırdı innde bin tane guard 2 tane bişi yapamayınca onları suçladık tam öldürücez yalvarıyorlar falan dedim 2niz kapışın kazanan yaşıcak. kapıştılar falan sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

valla açtım Fr wiki yi, anouroch yazdım, bedine diye nomadler yaşıyo yazdı. az okudum background u düşündüm giridm çok da rahat şu an.

Kazıkçı bi merchant var dungeon çıkışına gelip milletin itemları topluyor , appraisal ile bunun ocağına incir ağacı dikeyim dedim ama +12 modifierı vardı kurtardı, neyse rp xpleri topladık en azından.

Wyrmling leri backstablemek şahane ya, graveyardda iskelet çekcem diye anam ağlıydu 6 kişi girip 4 kişi çıktık ama (adam çıplak geliyo dungeona, monksun anladıkta bladelinglerde ölme dimi)

bide mad wizard durumu oldu, yerde 'dying' bi adam ar, çaktı kafasına büyüyü öldürdü, toplandık etrafına suçluyoruz, dedim harika bunu yatırırız kesin...

sonra hepimizi kesti şerefsiz :(
Sosyal ağlarda paylaş

şurdan bakın işte Nvn Wiki.

yada kısaca, şimdi harper agent olmak için en az bi tane spellcasting class lazım. 2-3 tane varsa bile birini seçiyosun , harper agentta level aldıkça o classtan level almış gibi günde yapabildiğin büyü sayısı ve bildiğin büyü sayısı artıyor.

harper agenta practiced spellcaster featini alırsan ve dm görürse zorla çıkartırırlar bu arada yada karakter gider emin değilim tam. (x level karakterde x+3 level spellcaster oluyosun)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...