hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ne oynuyorsunuz beyler karakterleri yazsanıza isimleriyle levellarıyla kolaylık olsun bulalım birbirimizi. Quath'sil Vandree Drow Cleric - Level 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Weston Swift Human Monk level 8 ( neredeyse 9 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Event Duyurusu: Drow guildimizin meeting eventi var. Darbe planları, Lolthu nası geri getiririz konusu vs tartışılacak güzel RP dönücek ve imba xp gelicek. UD karakteriniz varsa getirin. Yada sırf evente girmek için gelin abi eğlenceli olcak. DM gelicek. Sürpriz şeyler yapabilir baya hoş olucak. Saati tam belli değil buradan bildircem. İlgilnenler yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Hangi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yarın veya öbürgün olması muhtemel DM zamanı ayarlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Drow karakteri olanlar, olmayanlarda açsın gelsin, akşam8 gibi falan toplanıyoruz beraber haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ya hacı bi tane dükkan buldum sattığı en ucuz melee weapon (rouge için) +2. neyse dedim eliem ucuz light crossbowu bu sefer xvart lar headshot çekiyo :(yokmu insani zorlukta arealar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 surface bilmiyorum ya hiç oynamadım daha orada anca drowumla expedition düzenleyince bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 20dk'ya toplanıyoruz beyler gelen gelsin sonra ben xp alamadım falan filan diye ağlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Dalelands sunucusunda karakter yaratırken level 1 için skill, feat, büyü falan seçemiyor muyuz gerçi oyunu normal olara kda oynamadım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 gençler ağustosun 5-10 u arası bende aranızdayım ama lawful neutral monk la gelicem.Shaolin rahibi gibin takılcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Nigger_of_the_sand said: Dalelands sunucusunda karakter yaratırken level 1 için skill, feat, büyü falan seçemiyor muyuz gerçi oyunu normal olara kda oynamadım bilmiyorum karekter ekranında bir yerde paketler çikiyor ya karşina orada customize diyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 baya olay oldu ya. lolth geri döndü. 2 housedan birini heretic olarak ilan ettik bizim guild ve diğer housela anlaşma yaptık. ileride drow şehri gelince bizde bi house olucaz ve dini işlerden sorumlu olmayı düşünüyorum. baya entrikalı geçicek bu işler bir sürü detay olay var uzun sürer yazması. birde DM geldi sonra inn de güzel bi event yapıyorduk ki adamın pc göçtü sanırım :( beetlelar bize saldırdı innde bin tane guard 2 tane bişi yapamayınca onları suçladık tam öldürücez yalvarıyorlar falan dedim 2niz kapışın kazanan yaşıcak. kapıştılar falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 güzel olmuş :) bizim tarafa da dmin biri zin carla olarak geldi. aradığı drowu bulamayınca sinirlenip üstümüze wraithleri saldı. o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Drow oynayan arkadaşlar drow lore bilip de mi katıldılar yoksa oynadıkça mı öğrendiler? Fazla bilmeyen birinin orada tutunabilme umudu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dogustan drow onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 zin carla bilmeyen drow olmasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 valla açtım Fr wiki yi, anouroch yazdım, bedine diye nomadler yaşıyo yazdı. az okudum background u düşündüm giridm çok da rahat şu an. Kazıkçı bi merchant var dungeon çıkışına gelip milletin itemları topluyor , appraisal ile bunun ocağına incir ağacı dikeyim dedim ama +12 modifierı vardı kurtardı, neyse rp xpleri topladık en azından. Wyrmling leri backstablemek şahane ya, graveyardda iskelet çekcem diye anam ağlıydu 6 kişi girip 4 kişi çıktık ama (adam çıplak geliyo dungeona, monksun anladıkta bladelinglerde ölme dimi) bide mad wizard durumu oldu, yerde 'dying' bi adam ar, çaktı kafasına büyüyü öldürdü, toplandık etrafına suçluyoruz, dedim harika bunu yatırırız kesin... sonra hepimizi kesti şerefsiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ahah mad wizard iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 şu harperlarin Spells per Day / Spells Known olayi nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 şurdan bakın işte Nvn Wiki. yada kısaca, şimdi harper agent olmak için en az bi tane spellcasting class lazım. 2-3 tane varsa bile birini seçiyosun , harper agentta level aldıkça o classtan level almış gibi günde yapabildiğin büyü sayısı ve bildiğin büyü sayısı artıyor. harper agenta practiced spellcaster featini alırsan ve dm görürse zorla çıkartırırlar bu arada yada karakter gider emin değilim tam. (x level karakterde x+3 level spellcaster oluyosun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 harperlar manyak fıttırık deli büyücüler deil miydi? yanlış mı hatırlıorm harpell mıydı onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Harperlar realmsda dengeyi sağlamaya çalışan bi grup gizli ajan. Çoğu kolpalazzi karakterleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 masonlar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 aquila said: dogustan drow onlar. asıl gerçek drow biziz di mi şükrü tutsak hayatı bile yaşamışlığımız var hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar