Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 "roket adam" said: goldbären said: anaları yavruyu taşırken olan şey işte, beyin kapansın da anne taşırken debelenmesin modu. kediye tasma neyim takarken de aynını yapın. ahahahhahahahah şu kadar post içinde bunumu komik buldun. no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 20 sene önce ögrenmiştim ben bunu.kedileri öyle taşırdım sağa sola.sonra ciks ev çocukları "ayy napıosunn acııır" falan diyince eeeh be diyip yavas yavas bıraktım. Bu arada tavşanda da oluyo aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sen 20+ mısın? hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 seni sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 tavşanlarda aynısı olmuyor bizimkisi ölürcesine kaçmaya çabalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tavsanlar kulaklarindan yakalanip kaldirilir zaten kedi, kopek, aslan, ayi gibi cogu memeli hayvanlarda rahatlikla tasiyabilirsinizki zaten anneleri ole tasir. bu arada kediye tasma mi takilir lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 oha sirf bunu denemek icin cikip kedi ariycam. gidiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Fistan said: 20 sene önce ögrenmiştim ben bunu.kedileri öyle taşırdım sağa sola.sonra ciks ev çocukları "ayy napıosunn acııır" falan diyince eeeh be diyip yavas yavas bıraktım. Bu arada tavşanda da oluyo aynısı. Bravo Fistan. Buyuksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hemen deniyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 lan bisi takildi aklima bu kediler niye hic disarda gezdirilmiyor cani sikilmiyor mu bu hayvanlarin tum gun evin icinde otur otur? kopek gezdiern cok gordumde bi kedi gezdiren gormedim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 dolaşsın bi kendine gelsinden çok sıçsın diye çıkıyor hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar