escape Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 audi>mercedes>bmw>seat böyle işte.. sağ tarafa doğru giden arabalara kötü demiyorum bunların hepsi iyi ama sadece derecelendirme bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 audiye uyuz oluyorum lan bmw de audileşmeye baslıyor ama her arabaya aynı tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bütün modelleri aynı olunca noluyo abi hepsinden 1 tane var sanki sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 O ne demek ya , "hepsinden bir tane var sanki" ? Bütün modelleri birbirine benziyor diyo , bunun neresi iyi ? Seat'ı bu 3 lüyle anılması da ayrıca garip ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ya misal önceki 5 kasa daha bi sportifti bi m tampon ve jant arabayı genç arabası yapıyordu yeni kasa direk 7 kasanın kucugu.memur arabası gibi olmus misal yeni 1 kasanında önü bunlarla aynı olacak audi ztn a3 ten baslıyor a8e kadar aynı tip sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vahitzor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mr_Hand said: Pasta said: mercedesler çirkin direk bmw de 5.30 dan başlıyo direk, 3.20 5.20 falan çöp. arkadaş milanda falan mı yaşıyosun? =D mercedes ve bmw'ye çirkin demek için fiat'ın varisi olmak gerekir gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Pasta said: r8 alıcam bi gün. test yapmamışlar ona alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 valla 3.20 vardi sattim simdi audi var park edince bi donup bakiyorum ne guzel seysin lan sen diue. audi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tweeety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 a5i makyajlamislar, cok da guzel olmus, a5 ownerlara kapak olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 escape said: tek hayalim bi audi a6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://www.101modifiedcars.com/modified-cars-pictures/volvo/volvo-s40/modified-volvo-s40-t5-front-view.jpg http://px6.streetfire.net/0001/82/46/1482864_600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Audi ne abi ahahah saçmalamayın, en büyük hayaliniz nasıl A6 olur lan, bu mudur hayal yani? Yazık. Bari hakkaten premium sınıf otomobil üreten bir firma olsun yani, Audi gibi parçalarının çok büyük bir kısmını VW ile paylaşan bir firma olmasın hacıtlar. Ya da Porsche olsun en azından, o da VW ama üretimi falan ayrı hep. Audi nedir ya ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 küçük düşünüyorlar katılıyorum da banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 porsche ye binmem. ferrari ye kadar audi gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sofistike apaçi dolmuş forum inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 üstteki modifiye dogan slx pardon volvo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, arabası olan yok derecek kadar az. Bi arabaya 7 arkadaş doluşuyorsunuz. Araç kültürünüz yok. Yarış kültürünüz yok. Araba üreticilerini tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek marka, farklı marka ve model çeşitliliğine hazır değilsiniz. Arabaya bindim diyeniz de tatava. Üretilen en lüks arabaları biliyorum diyo, ara sokakta bir esnaf kamyonetine binmemiştir mesela. Duyulmuş markalara, a6'ya falan binmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://img5.mynet.com/ha5/t/toros-araba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 şu torostaki performans çoğu orta sınıf yeni araçta yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 hangi lüks arabada lüks yazıyo zaten? adamlar çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yazıyo abi altında 120k euro diye lüks demek o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 torpidonun orda yazcak abi. binen görcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aston martin dbs black edition bir gün benim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 barnacle said: hangi lüks arabada lüks yazıyo zaten? adamlar çok net.doğan L deki L lüks demek. SL deki S ise süper, x ise ekstra. Dogan SLX = süper lüks ekstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 dolby surround Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar