reyou Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 1- bitmis, temiz salca kavanozunu alin 2- icine 3 parca buz atin 3- 2 seker kasigi nescafe katin 4- 2 seker kasigi seker atin 5- 1,5 bardak sut ekleyin 6- eyicene calkalayin. sut biraz kopuklenectir, biraz bekleyin.. sonra bardaginiza dokun. afyet olsun.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 buzları kırıp yapınca daha güzel olur gibi frappuccino gibi olsa daha bi güzel olur gibi .P
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 şeker kaşığı da fail olmuş tatlı kaşığı yerine :P
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 capsli verdik kardes. tabiii tabiii http://forum.paticik.com/read.php?25,3500055,3503027#msg-3500055
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Eskiden direk nescafe buzz satılırdı. Satılmıyor heralde artık.
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bu sütün bi kısmını ısıtarak,kahvenin ve şekerin onun içinde daha kolay çözülmesini sağlarsanız daha tadı yerinde bişey olabilir bence.ben öyle yapıyorum,soğuk sütte erimeleri zor ve çalkalamakla falan uğraşmazsınız. ayrıca bu yaz algidanın 3 çeşit frozenvari kahvesine bağımlı oldum,yok öyle bişey
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 buzlu soğuk sütte şeker eritme tuto'suda olsa güzel olur
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 verdik ama yukarda tutoyu sevgili pati=)
Öne çıkan mesajlar