Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet erişimi sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu 2 gündür, önceden her zaman girdiiğim Justin.tv ve Last.fm e giremez oldum, mahkeme kararı muhabbetii vs...

google ın dnsini kullanıyordum hep, ama artık girmiyor

bu olayı nasıl çözüyoruz, acaba benim bağlantıda mı sorun var?
Mesaj tarihi:
peki bende nie böyle oluo olabilir?

bende de host dosyası editli değil hem google dns ve bu üssteki dnsi kullanıyorum mahkeme kararı ile kapatılmıştır vs muhabbeti geliyor
Mesaj tarihi:
Aynı durum bende de var. Konuştuğum arkadaşlar olayın santralden yapıldığını söylüyor. Sanırım tüm Türkiyeye yayılacak kısa zamanda bu durum. Boku çıktı işin
Mesaj tarihi:
http://212.156.4.8/

şu adrese yönlendiriyor ne zaman girmeye çalışsam orda da zaten mahkeme kararı ile engellenmiştir diyor.

pivot bölge olarak göztepeyi seçtiler galiba
Mesaj tarihi:
Mortis said:

yok olmuyor,

ciddi normal bi sorundan daha büyük olabilir bu olay

harbiden santralden yavaş yavaş ayar vermeye başlıyor olabilirler mi ya

Sıkıntı var günlerdir bendede.
Laptopu şirkette kullandığımda problem yok ama evdeki bağlantımda ciddi sıkıntılar var. Resimler yüklenmiyor, DNS hatası veriyor, Hidemyass.com dan girince açılıyor. Kafasına eserse arada bir açıyor sayfaları ama yarım yamalak.
Mesaj tarihi:
nerde yaşıyosun aluriel?

dediimi gibi bölgesel bir aksiyona girmiş olabilirler mi diye şüpheleniyorum

çünkü her dnsi denedim her türlü dns flushtır, modem resettir, host dosyası edittir denedim olmadı.
Mesaj tarihi:
yok abi 3424532 kere mmodem ve dns değişttim olmuyor. btk bulmuş bi yolunu hiç bir dns etki etmiyor. artık nasıl yönlendirlerse.

mortis nettede bi yavaşlık var mı sende? filtreyi bizim üstümüzde mi deniyorlar napıyorlar
  • Yeni Oluştur...