Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Şu 2 gündür, önceden her zaman girdiiğim Justin.tv ve Last.fm e giremez oldum, mahkeme kararı muhabbetii vs... google ın dnsini kullanıyordum hep, ama artık girmiyor bu olayı nasıl çözüyoruz, acaba benim bağlantıda mı sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 http://comodo.com/secure-dns/ bu yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yok olmadı ordaki dns de sen şu an justin.tv ve last.fm e gireibliyor musun o dns ile host dosyasını editledin mi peki hiç? kafayı yiecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 her 2 siteyede girebiliyorum şu an, google dns kullanıyorum, host dosyası editli değil, hatta yeni formatlı makine host dosyası direk tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 peki bende nie böyle oluo olabilir? bende de host dosyası editli değil hem google dns ve bu üssteki dnsi kullanıyorum mahkeme kararı ile kapatılmıştır vs muhabbeti geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 herşey olabilir :) windowstan bahsediyoruz sonuçta, problemsiz gayet temiz çalışan makinaya restart atınca bozulduğunu bilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 host dosyasını sildim, tekrardan oluşturdum başka dnsler denedim, pc ye restart attım, modem resetledim hiç bir şekilde olmuyor çok uyuz oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 208.67.222.222-220 kullanıyorum ben sıkıntı yok bende belki artık santrallerde engelleme falan koyuyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 o da olmuyor aman tanrım groovesharka da giremiorum şaka mı bu ya bu ne abi, dns mi çalışmıyor ben yazmama rağmen oraya nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Aynı durum bende de var. Konuştuğum arkadaşlar olayın santralden yapıldığını söylüyor. Sanırım tüm Türkiyeye yayılacak kısa zamanda bu durum. Boku çıktı işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://212.156.4.8/ şu adrese yönlendiriyor ne zaman girmeye çalışsam orda da zaten mahkeme kararı ile engellenmiştir diyor. pivot bölge olarak göztepeyi seçtiler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 engelli abi girmeyin yasak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 kapat tüm browserlarını. başlat'a cmd yaz çıkan exe'ye sağ tıkla yönetici olarak çalıştır. ipconfig /flushdns yaz enterla. daha sonra kapat cmd'yi tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yok olmuyor, ciddi normal bi sorundan daha büyük olabilir bu olay harbiden santralden yavaş yavaş ayar vermeye başlıyor olabilirler mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mortis said: yok olmuyor, ciddi normal bi sorundan daha büyük olabilir bu olay harbiden santralden yavaş yavaş ayar vermeye başlıyor olabilirler mi ya Sıkıntı var günlerdir bendede. Laptopu şirkette kullandığımda problem yok ama evdeki bağlantımda ciddi sıkıntılar var. Resimler yüklenmiyor, DNS hatası veriyor, Hidemyass.com dan girince açılıyor. Kafasına eserse arada bir açıyor sayfaları ama yarım yamalak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 dns olmasına rağmen yasaklı tüm sitelerde erişim engellenmiştir çıkıyor, napıcaz? yer bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bursadan ayrıl düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 istanbul göztepedeyim, burda da aynı.. var mı göztepeden olup girebiliyorum her yere diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 212.156.4.8 ipsine yönlendiriyor doğrudan yasaklı siteleri, hiç açmaya falan çalısmıyor bile arttık nasıl bi sistem kurdularsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hangi siteye girmiyor mesela bi örnek verin deniyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 seslisozluk ve piratebay girmiyor. justin tv ve last fm de yok hepsi http://212.156.4.8/ e yönlendirilmiş durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ben girebiliyorum dns ile seslisözlüğe aynı şekilde piratebaye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 giriyor ikisine de. lastfm ve justintv de sorunsuz bu arada 8.8.8.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 nerde yaşıyosun aluriel? dediimi gibi bölgesel bir aksiyona girmiş olabilirler mi diye şüpheleniyorum çünkü her dnsi denedim her türlü dns flushtır, modem resettir, host dosyası edittir denedim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yok abi 3424532 kere mmodem ve dns değişttim olmuyor. btk bulmuş bi yolunu hiç bir dns etki etmiyor. artık nasıl yönlendirlerse. mortis nettede bi yavaşlık var mı sende? filtreyi bizim üstümüzde mi deniyorlar napıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar