Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabaran Physical Memory

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar iki gündür windows, memory azalıyor patlamasın dikkat et diyor... çalışan temel şeyler dışında birşey kalmadı hala %69 physical memory diyor.

malwareden şüphelendim, spybot bişi yok diyor?

napmak lazım?
Mesaj tarihi:
aynı sorundan müzdaribim. hatta öyleki, pc'yi açık bırakıp biyere gittim geldim, memorin kabarmış diyor. ulan bişey yapmıyor ki bilgisayar, durduğu yerde memori niye kabarır?
Mesaj tarihi:
işte ilginçlik orda abi... resource monitorde görünen birşey yok =(

yani yüksek memory harcayan bişey görsem, kapatıcam, silicem. ama yok görünen birşey=/
Mesaj tarihi:
O memory dedigi pagefile muhtemelen. Istersen sonsuz ram'in olsun vindoz mali illaki yaziyor pagefile'a. Boyutu dusukse arttirmayi deneyin bi.
Mesaj tarihi:
ayıptır sorması RAM olduğuna emin misin? Benim bildiğim Windoz RAM azaldığı zaman uyarı vermez, sabit disk'teki yer azalınca uyarı verir. Sen internette gezdikçe de tmp dosyalar arttığı için sürekli uyarı alıyor olabilirsin.
Mesaj tarihi:
Ben de öyle biliyorum, 6 yaşından beri windows kullanırım fiziksel bellek kabardı diye uyarı hayatta görmedim. Sadece bazı berbat programlanmış programlar "not enough memory" falan der ama o da windows demez yani, ss alın bence de.

O çıkan uyarı pagefile uyarısıdır görüşüne katılıyorum aynen. Ya da windows uyarılarını simüle eden bir trojan falan var.
  • Yeni Oluştur...