Chemical Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 .. kafayı yicem bisürü boktan olay oluyor oluyor bi ölüm olmuyor dedik oda oldu anneme üzülüdüm çok:( 2 saat geç yola çıkıp buraya gelmeseymiş yanında olucaktı ama iyi yanı vedalaşıp hakkını helal etmişler ölümü aniden olmuş yanında olmuyacaktı odada bulunmuyacaktı ve öldüğünü fark etmesi çok daha korkunç birşey :( vedalaşamıyacaktı hakkını helal edemiyecekti onun acısı daha kötü hiç olmassa böyle vedalaştılar nerde bu eda ya[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Başınız sağolsun... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 başın sağolsun.insallah en kısa zamanda toplarsın kendini[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 başınız sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Başın sağolsun chemical :(.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben vedalaşmıştım zaten kendimi hazırlamıştım bu olaya çok aşırı derecede yıkılmadım ama çok üzgünüm yani:( anneme oldu olan o çok kötü[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 seni her ne kadar sevmesem de başın sağolsun[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 21 Eylül 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Allah sabır versin sana ve ailene[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 basın saolsun chem uzulme benim dayım da kamyon altında kaldı zaten yalnız takılın biriydi ama iyi biriydi nooldu gormesem de pek onu olumune cok uzuldum.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Kemi,başın sağolsun.Üzme kendini,ölenle ölünmez. !*Teselli eder*[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 başın sağolsun bende geçen hafta dedemi kaybettim.insan inanamıyo...:-([signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 başın saolsun,geçmiş olsun...[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ankaraya gidicem şimdi 6 saat yol da çok iyi gelirmiş gibi off ya[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 chemical başın sağolsun,üzüldüm :([signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 pfff kötü bişey....başın saolsun[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Basin Sagolsun... Ya onlarin olumunlerine hazirlanmak daha kotu. Yasadiklari her gun icin sukrediorm. Neyse ki hastaliklari flm yok ciddi olan bi de olsa simdiden kafayi yerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 başın sağolasun chemical, böyle zamanlarda annene destek ol, yapıalcak bir sürür ufak tefek iş olcuak onlarla ilglen; varsa küçük kzuenlerini filan teselli et... tekrar başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Başın sağolsun Çemisyal...[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 basın sagolsun chemi... :([signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ba$ın sağolsun kemi :([signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 21 Eylül 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ölüm en zorudur. allah kalanlara uzun ömür versin.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Pyr0, 21 Eylül 2004 22:23 tarihinde demiş ki: başın sağolsun kemi :( [signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Allah Sabır versin....[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 başın sağolsun[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar