Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 deki ona, bak yeğen de, böle meslekleri pek karışık olmayan insanlar kendilerini kıymetli yapmak için böle saçma sapan isimler takarlar karışık kuruşuk olsun diye. Bankacılardan örnek ver, ekonomi dünyanın en basit şeysi, hele banka felan ama 34253253242 tane olmaması gereken ama olan terim var. ota boka terim takıolar ondan sonra böle manyak oluosun. Nese; böle işte sosyoloktur,psikoloktur bankacılıktır artık neyse işte farazi çok fazla şey içermeyen o yüzden karışık olsun diye bisürü isim takılan bilimler ( latince falan zorlamalar böle ). hah de piskojide böle bişi de, sen şimdi google ladın böle bi sorunun olduğunu gördün ama böle bi sorunun yok senin aslında ordaki isimde lol normal bişidir kesin ayrıca davranış bozukluğu olamaz,genelden farklı davranıo olman bozukluk deildir die felsefeden gir. Sonra sen holivud amerikan liseli çocuumusun herkesle aynı olcam freak olmamalıyım die kasıosun ne biçim adamsın ceddin deden neslin baban yap. Olmadı buraya gonder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Shorba said: biraz daha ağzını aradım böyle küçük ama önemsiz takıntıları varmış ama daha da artmasından korkuyomuş google a yazınca obsesif kompulsif bozukluk tarzı bişey görmüş korkmuş sanırım o yüzden bana geldi ama dedi ki hiçbir sorunu çıkmasa bile gittiğim zaman gene de rahatlamaz mıyım diye sordu ben de birşey diyemedim O zaman araştır, en iyi psikiyatristi öğren, kuzenini al, ona götür. Daha sonra da amcana "ne kıro adamsın lan amca" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ha bu arada amcan senden kimbilir kaç yaş büyük, trend bu değil die adamı aşağılama mike; tecrübe die güzel bişi var, kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Shorba said: ilaçla tedavi yapanlar daha çok psikiyatristler değil mi psikologla biraz daha iletişimle tedaviyi tercih ediyolar diye biliyorum. aynen öyle. psikologlar ilaç yazamaz, psikiyatrlar yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ya aynısının laciverti. zaten aynı sağlık merkezinde çalışıyorlar genelde. o ona yolluyor bir de şu doktor baksın belki ilaç yazabiliriz diye. gidip o adama da 300 lira eğiliyorsun. reçeteli ilacın oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 biri doktor, biri değil. gayet net bir fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Doktor olmayan genelde doktor olana yönlendiriyor olmadı 'sen ne düşünüyorsun sence neden' gibi bişiler söyluyor bunlar şahit olmadıgımız bir yerimizden uydurdugumuz şeyler degil bizzat yaşandı da söyluyorum burda psikolog ve psikiyatr tamamen palavra meslekler he evet işini iyi yapıyordur fakat luzümsuz zaten sahip oldukları meslekler. Bu arada 'senin gittigin psikolog oyledir hepsi öyle degil' diyen 10.000inci kişiye tahin pekmez hediye edilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 lan işinde obsesif kompulsif olabiliyorsa o iyi bişi işte. kalanında çizgilere basmayacağım vs tarzı bişi ise odunu ıslak suya yatıracaksın önce. ama su ne çoğuk ne de çok sıcak olacak. klorlu değil, içme suyu olacak. odunun lifleri suyu çekecek biraz, dış kabuğunun az gevşediğini hissedeceksin. sallayıp silkelediğinde suyunu üstünden atacak ama özüne kadar işlemiş nemliliği bırakmasına izin vermeyeceksin, o kadar beklemeyeceksin. vereceksin beline odunu. her gereksiz takıntısında odunu vericeksin beline beline. ciddi bi sıkıntısı var ise bunlar dışında o zaman ayrı tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mithat said: Doktor olmayan genelde doktor olana yönlendiriyor olmadı 'sen ne düşünüyorsun sence neden' gibi bişiler söyluyor bunlar şahit olmadıgımız bir yerimizden uydurdugumuz şeyler degil bizzat yaşandı da söyluyorum burda psikolog ve psikiyatr tamamen palavra meslekler he evet işini iyi yapıyordur fakat luzümsuz zaten sahip oldukları meslekler. Bu arada 'senin gittigin psikolog oyledir hepsi öyle degil' diyen 10.000inci kişiye tahin pekmez hediye edilecektir.ben psikoloji eğitimi alan biri olarak çok boş konuştuğunu söylüyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mithat said: Doktor olmayan genelde doktor olana yönlendiriyor olmadı 'sen ne düşünüyorsun sence neden' gibi bişiler söyluyor bunlar şahit olmadıgımız bir yerimizden uydurdugumuz şeyler degil bizzat yaşandı da söyluyorum burda psikolog ve psikiyatr tamamen palavra meslekler he evet işini iyi yapıyordur fakat luzümsuz zaten sahip oldukları meslekler. Bu arada 'senin gittigin psikolog oyledir hepsi öyle degil' diyen 10.000inci kişiye tahin pekmez hediye edilecektir. tr'de sence neden vs gibi salaklıklara girmeden, ilaç gibi bullllllshhiiiite bulanmadan "baba next mission'ı veriyorum" diye guidance yapan psikolog yok mu abi? derdin ne mesela. aptalca takıntılarım var, bilmem ne ortadan katlanmazsa çıldırıyorum. "next mission çekirge.. bunları yamuk yumuk katlyacaksın! gazeteleri okuyup yapmirik yampirik katlyacaksın. okurken de yamuk yumul tutucan her sayfasını. şimdi burada başlayacaksın ve 3gün böyle gidicek. şimdi süren 40dakika. başla!" diyebileni, telkinden faydalananı yok mu abi? bana öle aptal aptal sorular sorsalar aptal aptal cevaplar veririm. ilerleyemeyiz hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben gittiydim bi dikkat dağınıklığı için, testler çözdürüodu bana sorna dedi sende bişi yok.Böle bayılıodum test çözerken, işte aynı renktekileri bul, aynı şekilleri işaretle ( böle 342424325 tane satır sütün verio, seçiosun ). Sonra ben dedim ulan makine yapıo bunu random işlemiodur vardır bişiyi, oturdum buldum o günden sonra takır takır 5-10 dakkada bitiriodum hepsini. Belkide amaç oydu bılmıorm. Heh, muabbet güzeldi ama. Nese, bu arada psikologlar ( benim ex psikolog gibi ) öneride bulunmazlar, şunu yap demezler, dememeleri lazım gelirmiş. Sadece farkındalığını arttırabilirlermiş. Muabbet güzelde pahalı biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 e abi sokayım farkındalığına.. brain chemicals için tahlil falan alıyorlar mı? alıyorlarsa onlar kaça mal oluyor? nasıl yapılıyor peki? psikolog olan arkadaşım.. sana da soruyorum tabii bunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 psikaytrinin bir tıp dalı olmasının sebebi zamanında psikolojik hastalıkları ilaçla tedavi etme akımı. ama tedaviden çok beynin çeşitli işlevlerini tıkıyarak rahatsızlığın ortaya çıkmasını engelliyor. aynen karaciğer hastalığını engellemek için karaciğerin ilgili bölümünü kesmek gibi bir şey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 deney yapıolar abi işte insanların üstünde, hoş "normal" doktorlarda yapıolar da bunların ki daha feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ya bu ilaçları vermeden önce beyinde nası bi kimyasal hede döndüğüne, hormonların seviyesine falan bakıyorlar mı? yalnız o kadar psikoloğa giden var, okuyan var bi cevap alamadım :[ çok sakat var çok.. iplenmemiş durumda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yok öyle bişi tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 e neye göre veriyor bu ilacı şimdi o zaman? peki adama gittiğimizde yöntemin sınırlarını çizebiliyor muyuz? misal ilaç verirsen iplemem bile, bana çocukluğundan bahset saçmalığına girersen bi çizgi film sahnesi yaşarız.. soruya sen cevap beklerken be 3d printer'a gider ve bi örs print eder. sonra da kafana atarım bunu. akordeon olursun.. daha ciddi yazayım, ilaç kullanmam ama mesela alpha wave olayını gösterirsen falan kullanırım diyemiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ardeth said: psikaytrinin bir tıp dalı olmasının sebebi zamanında psikolojik hastalıkları ilaçla tedavi etme akımı. ama tedaviden çok beynin çeşitli işlevlerini tıkıyarak rahatsızlığın ortaya çıkmasını engelliyor. aynen karaciğer hastalığını engellemek için karaciğerin ilgili bölümünü kesmek gibi bir şey sdflobotomy değil mi o ya? şizofreni filan direk zaten kimyasal, ilaçla müdehale edilmesi gereken şeyler değil mi? ondan önceki akım zaten işte içinbe cin girdi diye sopayla dövmekti... (hani ay canım sıkılıyo tarzı şeylerden bahsetmezsek...) edit: bu fake account lar iyi tuttu ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 valla uç noktalardaki durumlar için ok, gerekli bişi ama paso ilaç yazdıkları deprasyon vs gibi şeylerde biraz atmasyon sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 deprasyon xD depresyon için ilaç kullanmak ayrı bir şey zaten ya eskiden depresyon mu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 psikoloğu bilmemde boş dediğiniz psikiyatrist şizofrenlerle falan da uğraşıyo üstelik tıp uzmanlığı 10 sene okumuş yani boru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Shorba [ ÖM Gönder ] [ Arkadaş Ekle ] [ Bütün Mesajları Göster ] E-Posta: Gizlenmiş Gerçek İsim: berkcan Mesaj: 14 Kayıt Tarihi: 12/07/2011 01:02 Son Hareketlilik: 12/07/2011 17:05 benden başka dikkat eden oldumu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi biz ekstrem kısımların boş demiyoruz ki, daha düşük düzeyli gündelik hayatta karşılaştığımız kısımlarına boş diyorum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shorba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 pinkporing said: Shorba [ ÖM Gönder ] [ Arkadaş Ekle ] [ Bütün Mesajları Göster ] E-Posta: Gizlenmiş Gerçek İsim: berkcan Mesaj: 14 Kayıt Tarihi: 12/07/2011 01:02 Son Hareketlilik: 12/07/2011 17:05 benden başka dikkat eden oldumu lan? neyi sorduğunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 evet,neye dikkat etmemiz gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar