Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kro amcam ve zavallı kuzenim ...

Shorba

Öne çıkan mesajlar

deki ona,
bak yeğen de, böle meslekleri pek karışık olmayan insanlar kendilerini kıymetli yapmak için böle saçma sapan isimler takarlar karışık kuruşuk olsun diye.
Bankacılardan örnek ver, ekonomi dünyanın en basit şeysi, hele banka felan ama 34253253242 tane olmaması gereken ama olan terim var. ota boka terim takıolar ondan sonra böle manyak oluosun.
Nese;
böle işte sosyoloktur,psikoloktur bankacılıktır artık neyse işte farazi çok fazla şey içermeyen o yüzden karışık olsun diye bisürü isim takılan bilimler ( latince falan zorlamalar böle ).
hah de piskojide böle bişi de, sen şimdi google ladın böle bi sorunun olduğunu gördün ama böle bi sorunun yok senin aslında ordaki isimde lol normal bişidir kesin
ayrıca davranış bozukluğu olamaz,genelden farklı davranıo olman bozukluk deildir die felsefeden gir.
Sonra sen holivud amerikan liseli çocuumusun herkesle aynı olcam freak olmamalıyım die kasıosun ne biçim adamsın ceddin deden neslin baban yap.

Olmadı buraya gonder
Sosyal ağlarda paylaş

Shorba said:

biraz daha ağzını aradım böyle küçük ama önemsiz takıntıları varmış ama daha da artmasından korkuyomuş google a yazınca obsesif kompulsif bozukluk tarzı bişey görmüş korkmuş sanırım o yüzden bana geldi ama dedi ki hiçbir sorunu çıkmasa bile gittiğim zaman gene de rahatlamaz mıyım diye sordu ben de birşey diyemedim

O zaman araştır, en iyi psikiyatristi öğren, kuzenini al, ona götür.
Daha sonra da amcana "ne kıro adamsın lan amca" de.
Sosyal ağlarda paylaş

Doktor olmayan genelde doktor olana yönlendiriyor olmadı 'sen ne düşünüyorsun sence neden' gibi bişiler söyluyor bunlar şahit olmadıgımız bir yerimizden uydurdugumuz şeyler degil bizzat yaşandı da söyluyorum burda psikolog ve psikiyatr tamamen palavra meslekler he evet işini iyi yapıyordur fakat luzümsuz zaten sahip oldukları meslekler.

Bu arada 'senin gittigin psikolog oyledir hepsi öyle degil' diyen 10.000inci kişiye tahin pekmez hediye edilecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

lan işinde obsesif kompulsif olabiliyorsa o iyi bişi işte.

kalanında çizgilere basmayacağım vs tarzı bişi ise odunu ıslak suya yatıracaksın önce. ama su ne çoğuk ne de çok sıcak olacak. klorlu değil, içme suyu olacak. odunun lifleri suyu çekecek biraz, dış kabuğunun az gevşediğini hissedeceksin. sallayıp silkelediğinde suyunu üstünden atacak ama özüne kadar işlemiş nemliliği bırakmasına izin vermeyeceksin, o kadar beklemeyeceksin.

vereceksin beline odunu. her gereksiz takıntısında odunu vericeksin beline beline.

ciddi bi sıkıntısı var ise bunlar dışında o zaman ayrı tabii..
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Doktor olmayan genelde doktor olana yönlendiriyor olmadı 'sen ne düşünüyorsun sence neden' gibi bişiler söyluyor bunlar şahit olmadıgımız bir yerimizden uydurdugumuz şeyler degil bizzat yaşandı da söyluyorum burda psikolog ve psikiyatr tamamen palavra meslekler he evet işini iyi yapıyordur fakat luzümsuz zaten sahip oldukları meslekler.

Bu arada 'senin gittigin psikolog oyledir hepsi öyle degil' diyen 10.000inci kişiye tahin pekmez hediye edilecektir.
ben psikoloji eğitimi alan biri olarak çok boş konuştuğunu söylüyebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

tr'de sence neden vs gibi salaklıklara girmeden, ilaç gibi bullllllshhiiiite bulanmadan "baba next mission'ı veriyorum" diye guidance yapan psikolog yok mu abi?

derdin ne mesela. aptalca takıntılarım var, bilmem ne ortadan katlanmazsa çıldırıyorum. "next mission çekirge.. bunları yamuk yumuk katlyacaksın! gazeteleri okuyup yapmirik yampirik katlyacaksın. okurken de yamuk yumul tutucan her sayfasını. şimdi burada başlayacaksın ve 3gün böyle gidicek. şimdi süren 40dakika. başla!"
diyebileni, telkinden faydalananı yok mu abi?

bana öle aptal aptal sorular sorsalar aptal aptal cevaplar veririm. ilerleyemeyiz hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

ben gittiydim bi dikkat dağınıklığı için, testler çözdürüodu bana
sorna dedi sende bişi yok.Böle bayılıodum test çözerken, işte aynı renktekileri bul, aynı şekilleri işaretle ( böle 342424325 tane satır sütün verio, seçiosun ). Sonra ben dedim ulan makine yapıo bunu random işlemiodur vardır bişiyi, oturdum buldum o günden sonra takır takır 5-10 dakkada bitiriodum hepsini. Belkide amaç oydu bılmıorm. Heh, muabbet güzeldi ama.

Nese, bu arada psikologlar ( benim ex psikolog gibi ) öneride bulunmazlar, şunu yap demezler, dememeleri lazım gelirmiş.
Sadece farkındalığını arttırabilirlermiş.

Muabbet güzelde pahalı biraz :p
Sosyal ağlarda paylaş

psikaytrinin bir tıp dalı olmasının sebebi zamanında psikolojik hastalıkları ilaçla tedavi etme akımı. ama tedaviden çok beynin çeşitli işlevlerini tıkıyarak rahatsızlığın ortaya çıkmasını engelliyor. aynen karaciğer hastalığını engellemek için karaciğerin ilgili bölümünü kesmek gibi bir şey sdf
Sosyal ağlarda paylaş

e neye göre veriyor bu ilacı şimdi o zaman?

peki adama gittiğimizde yöntemin sınırlarını çizebiliyor muyuz? misal ilaç verirsen iplemem bile, bana çocukluğundan bahset saçmalığına girersen bi çizgi film sahnesi yaşarız.. soruya sen cevap beklerken be 3d printer'a gider ve bi örs print eder. sonra da kafana atarım bunu. akordeon olursun..

daha ciddi yazayım, ilaç kullanmam ama mesela alpha wave olayını gösterirsen falan kullanırım diyemiyor muyuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

psikaytrinin bir tıp dalı olmasının sebebi zamanında psikolojik hastalıkları ilaçla tedavi etme akımı. ama tedaviden çok beynin çeşitli işlevlerini tıkıyarak rahatsızlığın ortaya çıkmasını engelliyor. aynen karaciğer hastalığını engellemek için karaciğerin ilgili bölümünü kesmek gibi bir şey sdf
lobotomy değil mi o ya?

şizofreni filan direk zaten kimyasal, ilaçla müdehale edilmesi gereken şeyler değil mi? ondan önceki akım zaten işte içinbe cin girdi diye sopayla dövmekti... (hani ay canım sıkılıyo tarzı şeylerden bahsetmezsek...)

edit: bu fake account lar iyi tuttu ha...
Sosyal ağlarda paylaş

pinkporing said:

Shorba [ ÖM Gönder ] [ Arkadaş Ekle ] [ Bütün Mesajları Göster ]
E-Posta:
Gizlenmiş
Gerçek İsim:
berkcan
Son Hareketlilik:
12/07/2011 17:05

benden başka dikkat eden oldumu lan?

neyi sorduğunu anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş