forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 GamzeZumrut said: forgiver said: sevgilin var mı meriç değiliz biz sevgilim yokta zaten dans etmeye gidiyorum seks yapmaya diil. dansimi eder mekani terkederim, o yuzden herhangi bi umide kapilmadan gelin. dans yatay duyguların dikey tatminidir
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mesela senınle yazıldık kursa, sonra baktık senden daha güzel.. dans eden biri var onun partneri olabiliyomuyuz?
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Şimdi düşündüm de çok yetersizim lan böyle konularda. En son ortaokulda breakdance falan yabıyordum AHAHA. İki ayrı düğünde de 1-2 kızı dansa kaldırdım bir de o kadar. Peh..
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 GamzeZumrut said: forgiver said: sevgilin var mı meriç değiliz biz sevgilim yokta zaten dans etmeye gidiyorum seks yapmaya diil. dansimi eder mekani terkederim, o yuzden herhangi bi umide kapilmadan gelin.şu post sadece seks yapmak için sevgili oluyormuşsun gibi bir izlenim yarattı bende gamze
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hedehodohop said: GamzeZumrut said: forgiver said: sevgilin var mı meriç değiliz biz sevgilim yokta zaten dans etmeye gidiyorum seks yapmaya diil. dansimi eder mekani terkederim, o yuzden herhangi bi umide kapilmadan gelin.şu post sadece seks yapmak için sevgili oluyormuşsun gibi bir izlenim yarattı bende gamze yok ya aslinda tam tersi burdaki herkes seks yapmak icin kizlarla konusuyormus gibi geldigi icin oyle dedum heralde.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 salsa da böyle bel tutma göt elleme umudu varsa gelirim ben
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben konuşmak için seks yapıyorum. zamparanın ölümü.mp3
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 aslında oyle konusanlara biz de çok krgınız gamze
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 internette yoktur ama malcolm in the middle'da annenin dansedemediği ama dansettiğini sandığı bi bölüm vardı.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dans eden iki kişlinin birbine yakınlaşmmaıs mümkün deil, sevgili bulmak için basit numaralar bunlar
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 GamzeZumrut said: hedehodohop said: GamzeZumrut said: forgiver said: sevgilin var mı meriç değiliz biz sevgilim yokta zaten dans etmeye gidiyorum seks yapmaya diil. dansimi eder mekani terkederim, o yuzden herhangi bi umide kapilmadan gelin.şu post sadece seks yapmak için sevgili oluyormuşsun gibi bir izlenim yarattı bende gamze yok ya aslinda tam tersi burdaki herkes seks yapmak icin kizlarla konusuyormus gibi geldigi icin oyle dedum heralde.Herkes değildir elbet içimizde aşkın , sevginin yüceliğine hayran olan gönül insanları vardır . Bide partner aramana gerek yok kursta sana bir partner veriyorlar ( tangoda bile partner veriyorlardı) tabi sen eşinizle gelin dediklerini söyledin durum değişir
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 benim quote dan ekmek yiyor forum da meriçlik yapmayın ya
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ilk defa duyuyorum partnerinle gel diye söyleyen bir dans kursu güzel bir aktivite olabilirdi salsa. gerçi yanlış yerde aramışssın biraz sanırım başarılar.
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Flassh said: salsa da böyle bel tutma göt elleme umudu varsa gelirim benaçıksözlülüğüne hayran kaldım
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Caps koymuş olsan şimdiye kapında sıra olmuştu ferrarili audili oğlanlar. Bu işleri hiç bilmiyorsun Gamze Zümrüt Stüdyoları AŞ
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 khalad said: ilk defa duyuyorum partnerinle gel diye söyleyen bir dans kursu güzel bir aktivite olabilirdi salsa. gerçi yanlış yerde aramışssın biraz sanırım başarılar. yok zaten kendi cevremden goturebilecegim birkac arkadas buldum ama onlar cok niyetli diil benm zorumla gidiolar biraz :), acaba istekli bi insan olur mu die burda da bir soriim dedim.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 senko said: 3 sene salsa kursuna gittim. O_O harbi mi?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 GamzeZumrut said: goturebilecegim birkac arkadas GamzeZumrut said: goturebilecegim GamzeZumrut said: gotur GamzeZumrut said: go
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 "roket adam" said: Caps koymuş olsan şimdiye kapında sıra olmuştu ferrarili audili oğlanlar. Bu işleri hiç bilmiyorsun Gamze Zümrüt Stüdyoları AŞ Çok da gerek yok patide bence nicki yeterli.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 senko said: 3 sene salsa kursuna gittim. kolbastiyi kendi cabalarimla ögrendim!
Öne çıkan mesajlar