Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Heffer, 20 Eylül 2004 19:39 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 20 Eylül 2004 19:18 tarihinde demiş ki: nasıl kilo alındığını bilmeme ama nasıl verileceğini öpretirim :) . kilom şu an 63 :) 65 i geçmedim henüz . boyda 1.83 :) yani zayıf olmak isterseniz bana gelin size anlatayım :) boy aynı senle, ben 56 kiloyum:D yemek öncesi tıkınma olayını deneyecem bende dur bakalım arkamdaki kız omurgamla oynuyo yahu oha amma zayıfsın diye:D bide dik dur diyo da o ayrı hehe kız sana ya ozeniyo ya asılıyo, götürr:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ya işte bilmem dedimde, arkadaşım 19 yaşında.. Yani aminoasit olduğunu biliom birini çok iyi.. Diğerleride işte başka.. Sonuçta demek istediğim şu beslenme uzmanına gidince sarktı kollar falan.. Bide kutularını görünce tırstım. Bole aşırı janjanlı yapmışlar kutuyu falan.. Hani bole STV de arabeni öpbeni pazarlamaları var ya, kutular, aletler çok şekillidir. Aynı onun gibi. Çakma duruyo.. Hani kutumuz şekildir ama içimiz fıs'tır, der gibi..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Gel beraber patsosa gidelim.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Yemek yemeyi bir zevk halina getir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bilene danış öyleyse, amino-asiteler protein yapı taşları, har amino-asit farklı amaç için.. Yağ yakmak için kullandığımız amino asitler var. Boy uzatmak amacıyla alınanı var.. preotein tozları ise her tür amino asidi barındıran, kompleks, tamamiyle kütle arttırmak için kullandığımız besinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Selocan, 20 Eylül 2004 19:46 tarihinde demiş ki: Gel beraber patsosa gidelim. patsos neredir? Ne yapar? Bedava mı bide :D[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: nedanko, 20 Eylül 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Ahah, en iyisi galeria'da gidicen pizza hut'a sınırsız pizza. Dışarıda oturucan. Dışarıdaki masalar galeria'nın masaları. Bide yandan, migrostan, kola alıcan ucuza, içicen. Hiç bişi demiyolar.. Bole kilo aldığım görülmüştür.. benim yaptıgım sey 2 sene evvel uni ilk dönem istden git gel yapıyordum cunku pazartesi salı ve cuma dersim vardı çarşamba günleri her hafta pizza hut a giderdik 11-13 dilim arası yerdim ve migrosdan 2 kutu nestea fln alıyorduk arklarla bir dönem de 10 kilo aldım ki zaten kilom vardı yani ehe halan daha vercem diye ugrasıyom bu 10 kiloyu 82 yim suan boyda 172 :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hehe ekmek arası patates kızartması doldurup ketçap ve mayonez yapıyorlar ya :) . Sadesi 1.250.000 TL sosisli 1.500.000 TL yanlış hatırlamıyorsam. Tavuklu, kaşarlı vb çeşitleri de mevcut :D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 250.000TL'den günde 10-12 adet sosisli yerseniz en kısa zamanda istediğiniz kaloriler sizin olur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Metabolizman hızlıysa alman zordur. Yaş ilerledikçe alırsın zaten... Bence fazla problem yapma bünye zayıflığına falan yol açmıyorsa... Az kilo= Çeviklik=Hareket etmek için az enerji. Ben 1.85 e 97 kiloyum koşarken gergedan koşarmış gibi ses çıkıyor. Ama vücudum da buna alışmış en son 91 olduğumda ölecek gibi oluyordum. Sonuçta bünye meselesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 karsina soole 150 kiloluk saalam bi abi al. sonra onun gibi bi 100 kiloluk abi al. beraber durum partilerine gidin... 2 ayda farki goreceksin *mendoza, befounder ve berk'e goz kirpar* [Bu mesaj riglous tarafından 20 Eylül 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Nası yani azmo? Taş mı yapar diyosun annamadım? Bende bir ara kum vardı ama attım.. Bi daha oluşturmasın aman. Acısına dayanamam..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ah sen benim ogrencim olucaktin ki... 2 ayda 3 haneli rakamlari gorurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 en mantiklisi koladir ...bir bardakta 12 kesme sekeri etkisi yaptigindan hep alistimi baya icersin ....ki bir kaç ay sonra nasi kilo verebilirim adli topicidie acabilirsin :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben günde 20 tane halley yiyerek baya kilo almıştım öss'ye hazırlanırken...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Azmodai, 20 Eylül 2004 20:19 tarihinde demiş ki: tabi benim verdigim ornekte bobrek tasi dusurmen olagan birsey onun icin yogurdu fazla abartmamak lazim. Benim bildiğim olan taşı dışarı atmaya yardımcı oluyo yoğurt. Babamın böbrekleri ağrıyodu sonra yoğurta dayandı (zaten yemek için bahane arıyo) hiç sancısız attı taşları. Doktor da yoğurt yemekten demişti. Ben de alacaktım ama haziranda bi hasta oldum o günden beri çok yersem aşırı hazımsızlık ve midem bulanıyo. Mesela atıyorum bi oturuşta 1 ekmek yedim 2-3 saatte hazmettim. artı 1/8 ekmek yersem 5-6 saat oluyo hazmetme süresi. Mesela şimdi yemekten sonra kavun yedim midem bulanıyo hafiften ama alıştım artık. O yüzden Talcidsiz dolaşmıyorum :)[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Talcid mide hapı diimi benim bildiğim.. Bende kum vardı. İlaçlarla attım. İdrarla.. Ama çok kötü sancı çekmiştim 10 sene falan oldu ama hala ağrıları aklımda..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 abi bol kalorili şeyler ye işte , çikolata ye kola iç fastfoodu arttır falan[signature][hline] say my name sun shines through the rain , a whole life so lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: nedanko, 20 Eylül 2004 22:16 tarihinde demiş ki: Talcid mide hapı diimi benim bildiğim.. Evet işte anca öyle hazmediyom yoksa bi sabah yerim bide akşam anca.[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yaw karnımı acıktırdınız akşam akşam. üstelik benim kilo almak gibi bi arzum da yok. (hatta aksini söyleyebilirim) dayanmalıyım! dayanmalıyım! dayanmalıyım! *!adriaaaaaaaaaaan*[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 - öss'ye çalış - kahvelerde / kantinlerde kağıt oyna - bilgisayar programla (ne olursa artık) ve bunları yaparken abur cubur ye sürekli .. 1 senede falan 10 kilo alınıo, kendimden biliom ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya benşm şöle 1 haftada 10 kilo falan almam lazım nasıl olur bu mucize :-?[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 zayıflamak isteyenlere çerez kesinlikle yasak bişidi,düz mantık düşünürsek leblebi fıstık falan bişiler al sürekli bilgisayar karşısında ye.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Aralik ayinda bursada 1 aylik kamp var kilo almak isteyenlere... En az 20 kilo garanti ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: zgrw, 21 Eylül 2004 00:09 tarihinde demiş ki: ya benşm şöle 1 haftada 10 kilo falan almam lazım nasıl olur bu mucize :-? cebe civa doldur[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar