MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Evet arkadaşlar sorum bu? Aminoasit felanda kullanmak istemiyorum. Sarkıtıyo vücudu. 3 sene önce 78 kiloya çıkmıştım bir ara. Şimdi bir tartıldım 54'e düşmüşüm. Eriyorum leaayn... 3 Hafta once 60 kiloydum ne bu. Bu gidişle 2 ay sonr yokum aranızda.. Harbi bi beslenme uzmanınada gitmek istemiyorum. İlaç milaç veriolar sarkıyo heryerin biliom. Arkadaşım gitmişti.. Eskiden eşşek gibide yerdim şimdi pek yemekte yemiyom.. İştah açıcı bişiler lazım. Var mı bildiğiniz yöntem? Eskiden acı yiyince iştahım açılırdı. Acı çok severdim. Basur olunca doktor tavsiyesiyle onuda bıraktım.. Eee naapmak gerekir şimdi?[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 alıyosun hergün 1.5 litre kola tamam:P[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 benimkileri veriyim gibi bişiy diycem ama.... *!kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 zilyon tane topic var. Çoğu cevapta da Gece yatmadan önce bi somon ekmek bi tabak makarna ye tarzında idi :) Benim de almam lazım da bi ara gaza geliyom yiyom ayı gibi bişi değişmiyo. Ondan sonra da dolaba gitmeye üşeniyorum yemek yemeğe[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Neyi yanlış biliyom? Söylede öğreniyim. Ondan topic açtım.. Yaf düzensiz beslenme çok kötü onu biliyorum. Akşam 8 de kahvaltı, ikinci öğün gece 3'te .. Bazen atıştımalık döner simit.. Zaten aile evinde kalmadığım dönem, parasızlıktan sırf browni felan yiyom.. Bide kasıyo yemek yapmak bole 2 saat hazırlıon 10 dk da biiron. Ne anladım ben bu işten? Hazırlarken daha çok kalori kaybediyom..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 nasıl kilo alındığını bilmeme ama nasıl verileceğini öpretirim :) . kilom şu an 63 :) 65 i geçmedim henüz . boyda 1.83 :) yani zayıf olmak isterseniz bana gelin size anlatayım :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 daha az seviş saha çok ye[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sna onerim bolcana kola icmen(kendisi baya bi glikoz iceriyo)... ancak sebzeyi kesmeni, sporu bırakmanı, okuldan eve: eve gelince bilgisayar sonra uyu sonra kalk okula combosunu uygulamayı, her yemekten yiyebildigin akdar (catlayana kadar) yemeyi ve su yerine kolayı alıskanlık edinmeyi oneriyorum... bu tutunuslarla 1 haftada en az 2,3 kilo almazsan utanırım... ha bi de sey var sende (kotu bi tabir ama...) kurt olayı olabilir cig etlerden filan portleyen... bu davalar seni direk zayıflatır cunku vucuttaki şekeri emer+iştahsızlık yaratır+yakında kusmaya başlarsan aman cabuk kos doktora...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kola içmeyin o kadar ,miğdeniz gebermesin kilo alıcam die.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Natural_Jedi'ye katılıorum... gunde 2 litre kola içerdim. bir hafta once midem delindi...tedavi oluorum... midemde kanama var...sakın haaa!![signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Benim yaptığımı yapın :) sabah kalkınca kendinize işkence edin saat 4 5 e kadar yemeyin sonra akşam 8 gibi yumulun ne varsa yiyin :) cok sağlıklıdır[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ayıbı mayıbı yokta, gittim doktora, bende kurt köpek çakal felan var zannediyodum. Yokmuş.. Yanlız Hergün cola demek (hımm 2 milyon çarpı 30 bölü bilmem ne eksi/parayla kafayı sıyırmıştır) çok para demek.. Ya o işin şakasıda bende pek cola içme alışkanlığı yoktur.. Ya oyle bir kilo veriyorumki bira göbeğim vardı deli gibi o bile erimiş.. Tansiyon, pansiyon zaten var.. Kronik sinuzit var. Var oğlu var.. İyice düştüm ben ya.. Bide ben yiyince direk göbeğe dalıyo yağlar. Şkilsiz patron göbeği oluyo.. Eşşek kadar balkon çıkıo ama yüz müz ince kalıo.. Spora gittim bi dönem onu dengelemek için. Aldığımdan fazlasını verdim.. Zaten en son çare doktora gidicem de hani sizin daha onceden de uyguladığınız bir yöntem varsa onu aliim. Doktora gidersem her yerim sarkıcak biliom..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Tahminim yanlış bildiğin şey aminoasitler hakkında. Düzgün bir markanın ürününü kullanırsan sağlıklı kilo alırsın ilerde sarkma falanda olmaz. Sarkma direk damardan steroid alanlarda olur. Hatta aminoasit herkez için tavsiye ediliyor çünkü hiç bir zaman günlük yemeklerle vücudunun günlük protein ihtiyacını karşılayamazsın.[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 erutan... 4-5 e kadar yemiorum 8de yumuluorum yemeğe diorsun...e 5le 8 arasında napıorsun :D[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 napcak uyuyodur :) yada su içiodur :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ayrıca koladan uzak dur dişlerine , miğdene zarar. Kolada abartıldığı kadar yüksek kalori yok hatta çok bile yok denebilir sadece direk glikoz olduğu için hızlı işlem görüyor. Kolanın 100 ml sinde 50 cal gibi birşey var yani bi kutukolada 150 kalori olması lazım. Eti çubuk krakerin 70 gr mında 300-400 arası kalori var yani sadece işte biri glikoz diğeri daha karmaşık bir şekilde. Kola falan boş iş yani[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hımm biyoljim sıfır.. Ossde -2 çekmiştim.. Aminoasit derken, o tayfayı (karbonhidrat felan filan) kastetmiştim. Arkadaş gitti 3-4 tane ilaç verdiler ama birinin karbonhidrat olduğunu biliyom. Sarktı bir yerleri.. Gerçi sonra düzeltti ama spor mpor kastı.. Ben üşengecim kasamam ole spor alan.. Zaten 2 adım yüriyim her yerim kasılıo..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 koladan uzak durmalı ewt... hatta koca bi pizza isteyip yanında da diet kola isteyen tiplere ne demeli :) hahahahaha[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: PinkTelya, 20 Eylül 2004 19:32 tarihinde demiş ki: erutan... 4-5 e kadar yemiorum 8de yumuluorum yemeğe diorsun...e 5le 8 arasında napıorsun :D yiyorum abimle konuşuyordum ben biriyle konuşurken ne yazdığımı fark etmem hafif bişeyler yiyin (7 8 sosis,1 ekmek vs vs)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: PinkTelya, 20 Eylül 2004 19:36 tarihinde demiş ki: koladan uzak durmalı ewt... hatta koca bi pizza isteyip yanında da diet kola isteyen tiplere ne demeli :) hahahahaha kola son 2 senedir adam akıllı içmem fanta içerim en cokta SUUU HUUHE makarna yerken falan coğu şeyde su içerim boş iş kola fln[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ahah, en iyisi galeria'da gidicen pizza hut'a sınırsız pizza. Dışarıda oturucan. Dışarıdaki masalar galeria'nın masaları. Bide yandan, migrostan, kola alıcan ucuza, içicen. Hiç bişi demiyolar.. Bole kilo aldığım görülmüştür..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: zgrw, 20 Eylül 2004 19:18 tarihinde demiş ki: nasıl kilo alındığını bilmeme ama nasıl verileceğini öpretirim :) . kilom şu an 63 :) 65 i geçmedim henüz . boyda 1.83 :) yani zayıf olmak isterseniz bana gelin size anlatayım :) boy aynı senle, ben 56 kiloyum:D yemek öncesi tıkınma olayını deneyecem bende dur bakalım arkamdaki kız omurgamla oynuyo yahu oha amma zayıfsın diye:D bide dik dur diyo da o ayrı hehe[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ohoo senİn kafan çok karışmış arkadaşın kaç yaşındaydı bi kere? ergenlikte bile olabiliyor öyle sarkmalar hormonel değişime göre ayrıca bi kaç ilaç verdiler demişssin, bi tanesi karbonhidrattı demişsin, onlara ilaç denmiyor, nutrition adı altında sporcu gıdası veya beslenme desteği olarak bilinir, ilaç'la alakası yok yani. sarkma olayı ise aslında spor yapmadan kilo alırsan bi taraflarının sarkması özellike g3 (göt(afedersiniz), göbek,göğüs) baş gösterebilir.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Heffer, 20 Eylül 2004 19:39 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 20 Eylül 2004 19:18 tarihinde demiş ki: nasıl kilo alındığını bilmeme ama nasıl verileceğini öpretirim :) . kilom şu an 63 :) 65 i geçmedim henüz . boyda 1.83 :) yani zayıf olmak isterseniz bana gelin size anlatayım :) boy aynı senle, ben 56 kiloyum:D yemek öncesi tıkınma olayını deneyecem bende dur bakalım arkamdaki kız omurgamla oynuyo yahu oha amma zayıfsın diye:D bide dik dur diyo da o ayrı hehe o dik dur olayını banada diolar :) . 1.80 ini geçenlerde genel galiba bu :-p[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hmm amino-asitleri direk almak yerine protein tozu halinde alırsan daha iyi olur. Doğal protein tozları var onlardan al işine yarar.. En azından kendim de kullanıyorum, fitness ya da b.building yaparsan göbeğe de almamış olursun kiloyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar