seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 patide avukatlar vardı, bilirler.
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bilmiyorum da kimisi soy adini ayni birakip uzerine kocasininkini eklettiriyorlar, sen de oyle yaparsın.
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/559.html
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Madde 4 - Soy adı seçme vazifesi ve hakkı evlilik birliğinin reisi olan kocaya aittir. Şu maddeyi okuyunca göğsüm kabardı.
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Adımı değiştiricem ben evlenince ya ekmek nedir lan
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 değil ve değişmesi de saçmalık zaten
knox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 değil.hatta yengemden örnek vereyim,kızlık soyadını kullanıyor.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 değil hatta teyzemin soyadı "yok"
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 benim karım olacak kadın senin soyadını almayacağım dese "al bunu al o zaman!" diye nah işareti yapar, çat diye ses çıkartarak bi de nahı suratına patlatır, bilekten tutarak sallarım suratına.
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tamamdır bu cevaplar yeterli. mevzuatları başka bir dilde yazıyolar o yüzden kısa yoldan sormak istedim.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bende 1. ismimi sildirmeyi düşünüyorum ya çok uzun bir olay değil dimi yani resmi olaylarda hep ismimin mahmut gül xx diye düşün hep mahmutgül olarak söylenmesi hosuma gitmiyor
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 moderin, metroseksüel tipler yok soyadımı olmasa da olur, hatta ben onun soyadını alabilirim bile... falan desin
escape Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 niye kocalarının soyadını almak kadınların zoruna gidiyo?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dasaaa said: benim karım olacak kadın senin soyadını almayacağım dese "al bunu al o zaman!" diye nah işareti yapar, çat diye ses çıkartarak bi de nahı suratına patlatır, bilekten tutarak sallarım suratına. sol elinizle rakibin sağ kolunu bilekten yakalayıp yine dairesel bir adımla yüzyüze gelecek şekilde dönerken boştaki sağ elinizle rakibin bileğini ters açıya büküp yere düşmesini sağlarız
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Deacon said: begenmiyosa evlenmesin alla alla. işte delikanlı abi. tebrikler.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 2 tane şahiti çak,git mahkeme değiştirsinler ismini nasıl istiyorsan
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yalnız medeni kanunda; ÜÇÜNCÜ BÖLÜM EVLİLİĞİN GENEL HÜKÜMLERİ A. Haklar ve yükümlülükler I. Genel olarak Madde 185- Evlenmeyle eşler arasında evlilik birliği kurulmuş olur. Eşler, bu birliğin mutluluğunu elbirliğiyle sağlamak ve çocukların bakımına, eğitim ve gözetimine beraberce özen göstermekle yükümlüdürler. Eşler birlikte yaşamak, birbirine sadık kalmak ve yardımcı olmak zorundadırlar. II. Konutun seçimi, birliğin yönetimi ve giderlere katılma Madde 186- Eşler oturacakları konutu birlikte seçerler. Birliği eşler beraberce yönetirler. Eşler birliğin giderlerine güçleri oranında emek ve malvarlıkları ile katılırlar. III. Kadının soyadı Madde 187- Kadın, evlenmekle kocasının soyadını alır; ancak evlendirme memuruna veya daha sonra nüfus idaresine yapacağı yazılı başvuruyla kocasının soyadı önünde önceki soyadını da kullanabilir. Daha önce iki soyadı kullanan kadın, bu haktan sadece bir soyadı için yararlanabilir. deniyor.
escape Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 patide avukat yok kardeş c/p ciler var
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 NolaxThensbane said: dasaaa said: benim karım olacak kadın senin soyadını almayacağım dese "al bunu al o zaman!" diye nah işareti yapar, çat diye ses çıkartarak bi de nahı suratına patlatır, bilekten tutarak sallarım suratına. sol elinizle rakibin sağ kolunu bilekten yakalayıp yine dairesel bir adımla yüzyüze gelecek şekilde dönerken boştaki sağ elinizle rakibin bileğini ters açıya büküp yere düşmesini sağlarız baba sen kadın mısın? seninle mi evleniyorum ben? hayırdır?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hiç soyadı almamak kendi soyadının sonuna öyle fazlalıkta her an sildirirebilirim tribiyle yazdırmaktan daha iyi
Öne çıkan mesajlar