Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

Eternal said:

Benim aziz yildirimi falan kurtardigim yok ben fenerbahce taraftariyim aziz yildirim degil.. Adama trabzonun neden gozaltina alindigini merak ediyosan oku diyorum ergen triplerle kardilik veriyor.. Ben niye kurtaricam aziz yildirimi varsa yaptigi bisey cezasini cekecek.. Adam fenerbahce yizunden trabzonu aldilar demeye getiriyor bende al oku evladim niye aliyolar trabzonu diye link veriyorum iste..

Verdiğin link gencfb yalnız, fotomaç veya efsanefotospor linki felan versen daha gerçekçi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

55. maddeyi tekrar yazayım:

MADDE 55 – MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME
(1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna
teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi de bu
kapsamdadır.
(2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak
mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin
ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.
(3) İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir.Futbol Disiplin Talimatı
12
(4) Anılan yasağın hakemler tarafından ihlali halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün bir karar vermeyeceğiz demiş federasyon. Sırf feneri kurtarmak adına eylemsiz kalırlarsa ligi kapatalım. O dakkadan itibaren her maç şaibeli her hakem satılmış her kaleci şikeci olarak yaftalanacak. Her hakem hatasında kıyamet kopacak. Ortada dava bile yokken kıyamet kopuyordu. Şu aşamadan sonra suçlu olan varsa eğer (hala suçlusunuz demiyorum) cezalandırılmazsa uluslar arasıda azımıza vururlar, güzelce kendi aramızda takılır birbirimizi yeriz.
Sosyal ağlarda paylaş

ünal aysal'la bir kez daha mutlu oldum

"ünalaysal milliyet" said:

Fenerbahçe ağırlıklı şike soruşturması başladığı günden bu yana aldığı önlemler ve demeçlerle ezeli rakibinin yanında durmaya çalışan Galatasaray ilginç bir proje geliştirdi.
Yönetim, soruşturmanın ilk gününde TV ve internet sitelerine haber yasağı koyarken, Başkan Ünal Aysal verdiği demeçlerle tansiyonu düşürmeye çalışmıştı. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Fenerbahçe'nin yanında durmaya devam edeceklerini belirtirlerken şu ifadeleri de kullandılar: "Biz ezeli ve ebedi rakibimizin bu işten en az hasarla çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Aynı duruma biz düşseydik davul-zurna ile karşılayanlar olur muydu? Elbette. Ama biz aristokrat topluluğuz ve böyle bir durumda menfaat peşinde koşmayız”.
Futbolun içinde bulunduğu durum nedeniyle isimlerini açıklamaktan kaçınan Galatasaraylı yöneticiler, Başkan Ünal Aysal'ın önceki gün "Transfer için 15 Temmuz'u bekliyoruz" açıklamasının detaylarını da şöyle verdiler:
“Fenerbahçe eğer küme düşürülürse, hocamıza sorarız ve ihtiyacımız olan oyuncuyu isteriz. Ama bu futbolcunun bonservisiyle alınması anlamına gelmesin. Fenerbahçe oyuncusunu verir, 1 yıl bizde oynar. Süper Lig’e çıktığında da gelir, geri alır. Böyle bir anlaşmaya sıcak bakabiliriz. Yoksa, Fenerbahçe’nin durumundan istifade edelim, oyuncuları kapalım diye bir düşüncemiz asla olmadı. Ayrıca böyle bir durumda oyuncuların Fenerbahçe'ye maliyet yükü azalmış olur.”

Para transfere gitmeyecek
Sarı-lacivertli ekip için küme düşürülme kararı alındığı anda, Bank Asya 1. Ligi'nde 3 yabancı oyuncuya izin verilmesi nedeniyle en az 7 yabancısını satmak zorunda kalacak.
Bu arada Mali Genel Kurul'da alınan yetki sonrası, transfere hız verileceği iddiaları da yine Galatasaray tarafından yalanlandı. Yöneticiler, öncelikle borçların yapılandırılacağı ve Riva Projesi’nden gelecek para ile de yeni gayrimenkullerin alınmasına öncelik verileceğini belirttiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

başkan aristokrasinin ne olduğunu biliyor mu acaba?

nedir bu farklılaşma çabbaları?

günaydın galatasaray yönetimleri son 100 senedir aristokrat kafada yetişmiş insanlar, biri çıkıp ne olduğunu söylemiş açıkça, bence talihsiz bi demeç ama doğruya doğru..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...