Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TFF dün rengini belli etti, rahat olun düşmez Fener, Beşiktaş gider ama sdjfsjdf

Eylem yapanların da ekmeğe sürecek aklı yok, tamamen romantik taraftar aforizması ama çanakçının bayrak sallayanı
Mesaj tarihi:
bu arada adamın ifadesi kesin değil sanırım. arkadaş da demiş zaetn kesin değil tarzı bişi. hemen atlamayalım ona. başka bişi de olmuş olabilir. ama yazık tabi gitti lig.

bu arada

oh ömer...
Mesaj tarihi:
trathias said:

abi bırakın düşürün demeyi eylem yapıp yolları kapatıyo salıverin bizimkileri deiye bazıları sen kime ne anlatıcaksın ki

suçsuz olduklarını düşündükleri için eylem yapıyor insanlar, ortada kesin bir kanıt olsa arkasında durmaz kimse onların.
Mesaj tarihi:
beşiktaş farkını gösteriyor gene yav
fenerliler yüzsüz yüzsüz aziz başkan şakşakçılığı yaparken bugün farkettiğime göre tüm beşiktaşlılar takımlarına sitem ediyorlar. Ki yukardaki paylaştığım yazı da baya yerinde bir yazı. Okuyun sonuna kadar.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş taraftarı yeter dediği adama Portekiz çetesi kurulunca yetmez de diyebiliyor abi. Kitlelere göre kurumları karakterize etmeyin.

Benim bildiğim harbi Beşiktaşlılar şu durum kesinse 3. lige düşürülmesini ister takımın
Mesaj tarihi:
ben orasını bilmem çok yüzeysel bir adamım bu konuda

hatta birisi özet geçse özelden şike dosyalarının genel hatlarını çok sevincem

ilgilenmem desem de bir şekilde bağlanmışım beşiktaşa küçüklüğümde asdasd şimdi bjk de dahil olunca canım sıkılmadı değil ve iş büyüyor da baya. Bileyim neymiş ne değilmiş ki ilerde futbolla ilgilenmiyorum dedikten sonra daha sağlam argümanlarım olur türk futboluyla ilgili >:D<

harbiden bir özet geçin bana yav
Mesaj tarihi:
yav gereken fail postları fizban yaptı yeterince. Başka yapan beşiktaşlı da yok. Kendi başkanına söyleyemediklerini başka takım üzerine rahatlıkla kullanabilen birisi. Antu kafa dediğimizde de bıdı bıdı ediyorlar bu şekilde...

Ayrıca, bizimkiler de yemiş bir nane, bankasyabirinciligbirinciligbankasya!1! :) Seba reyis, sağlam bir atar bekliyorum senden...
Mesaj tarihi:
@benjani
benim dediğim olay dür bakalım nolucak falan diye düşünmeden kendini şuursuzca sokağa atan insanlardan bahsediyorum.
bi o kafa yapısı var bi de bu beşiktaşlıların tavrı var ortada.
Mesaj tarihi:
abi beşiktaş'ın olayı o kadar büyük değil ki

hani iskender ve ibrahim'in kabul ettikleri olay şike veya teşvik değil, maç öncesi yapıldığı iddia eidlen telefon görüşmesinin gerçekten yapıldığını onaylamak değil mi?

O konuşmanın içeriği de sizi beşiktaş'a alacamdan ibaret değil mi?

burada şike yapılmış mı yapılmamış mı o araştırılmayacak mı? Hani yapıldı mı yapılmadı mı sadece bu iki adamın o maçlardaki performansına bakılarak bile ortaya konulur. Şike yapan adam it gibi oynayıp takımının en iyisi olup, birde gol atar mı?

Beşiktaş'ın buradaki tek suçu usülsüz transfer görüşmesi yapmak bence, o yüzden benim içim rahat.

Ha ama derseniz başka şeyler var, başka maçlar var o zaman onları da kanıtlarıyla ortaya sunun. Kıçı kırık medyanın ortaya attıkları şeylere zerre olsun inanmıyorum.

Hani bu sadece Beşiktaş için değil, Fenerbahçe için ortaya atılan şeylerin %90'ına da inanmıyorum. Çünkü bunlar kanıt değil, kaos yaratmak ve kendi ürünlerini satmak için ilginç başlıklar arayan medyanın kolpaları tamamen,

işin kötüsü medya emniyeti de trollüyormuş gibime geliyor asdfdsa medya kimin üstüne gitse hemen içeri alınıyor o adamlar asdfsda
Mesaj tarihi:
Onceden yazildi mi bilmiyorum, ibbnin kupa macinda ilk golunde sikeyi kabul eden iskender penaltiyi yaptiriyor ibrahim akin penaltiyi atiyor. Hayir olay uydurma demiyorum, telefon kayitlari ifadeler de iddia edildigi gibiyse, bu adamlar sike yaptigimiz ortaya cikmasin diye daha iyi oynamislar galiba.
Mesaj tarihi:
abi antuda bile millet bjknin kupa maçında şike olduğuna inanmam ben diyor. ortada garip işler dönüyor. ibrahim akın'ın şikeyi kabul ettiğini yalanlamış avukatı diye bir şey okudum şimdi de, net bilgi yok ortalıkta.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

yav gereken fail postları fizban yaptı yeterince. Başka yapan beşiktaşlı da yok. Kendi başkanına söyleyemediklerini başka takım üzerine rahatlıkla kullanabilen birisi. Antu kafa dediğimizde de bıdı bıdı ediyorlar bu şekilde...

Ayrıca, bizimkiler de yemiş bir nane, bankasyabirinciligbirinciligbankasya!1! :) Seba reyis, sağlam bir atar bekliyorum senden...
ben başından beri "durun bi kanıtlar çıksın, sonra saydırırsınız" diyodum. zaten bank asya süper ligine düşmek istiyorum ben. biz de düşelim ki beşiktaşın çıkamayışını garantileyelim zaa.
Mesaj tarihi:
hahahahahaha

Bursasporlu bir grup taraftar arabalarından Bursaspor bayrağı sallayarak Beşiktaş'ın şike yaptığının tescillenmesini kutluyor @tribundergi
Mesaj tarihi:
abi adamlar maçın kaderini değiştirecek şekilde oynadılar. Hani ben maçı canlı izledim, Ibrahim sürekli koştu. Rızvan mesela, ortalama bir sağbektir ama Ibrahim sağ açıkta oynadığı sürece o kadar ileri-geri koştu ki Rızvan'ın görevini yarı yarıya azalttı, adamı yüceltti resmen,

ne zaman ibrahim çıktı, rızvan arkada sıçmaya başladı. Takımın dengesi bozuldu, zaten gol ondan sonra geldi diye hatırlıyorum ki onu da bala attık.

Beşiktaş o maçı birileri kötü oynadı diye değil, birkaç gerçek profesyonel ve oyunu değiştirebilecek adama sahip olmasından ve aşırı şansından dolayı kazandı.

IBB eğer kondisyonu adha yüksek bir takım olsaydı, mücadeleye daha dayanıklı bir yapısı olsaydı erken kopmaz, 90 dakika da bitirirdi işi,
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

abi beşiktaş'ın olayı o kadar büyük değil ki

azı çoğu mu var şike adı altında yargılanmak bile yeter taraftarın gözünde küme düşer düşmez bilmem kendi tuttuğum takımdan da çıksa böyle bişey aynı görüşteyim. şikenin yanından bile geçtiyse bi takım yönetici futbolcu vs.. en ağır şekilde alsın cezasını bitsin bu rezillik
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

abi antuda bile millet bjknin kupa maçında şike olduğuna inanmam ben diyor. ortada garip işler dönüyor. ibrahim akın'ın şikeyi kabul ettiğini yalanlamış avukatı diye bir şey okudum şimdi de, net bilgi yok ortalıkta.

abi diyorum işte, adam şike veya teşvik yaptık diye ifade vermemiş. Maçtan önce bu adamlarla telefonla görüştük transfer için demişler.

Bu usülsüz transfer görüşmesidir başka birşey değil. İşin içinde başka birşey var mı diye araştırıyor emniyet, hani birşey çıkacağını da sanmıyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...