forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Absolut said: Ya off adam bi açıklama yaptı ama demek istediğini adam gibi belirtemedi şimdi kıvırtıyor. Kısacası bi an evvel bitirin şu şike olayını sonucu neyse görelim önümüzü diyor. Ama demeyi beceremedi. okumaya beceremiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Ya bu arada zaten önümüzdeki hafta pazartesi tükürdüklerini yalamak zorunda kalıcak M.A.A. Muhtemelen vericektir savcı gereken delilleri bu hafta içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Noyanh said: mertadam said: İlk derbide ağlatacağız tüm ezik saraylıları. onu ilk derbide görürüz ezikbahçeli . yok lan hiç tatmin olmadım ezikbahçeli diyince şikebahçe deme hakkınız var yalnız bu posttan sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 abi işte böyle adamlar yüzünden fenerbahçe camiası hedef alınıyor sonra 17v1 muhabbeti dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Eee, neden bu kadar sayfalarca coşuyorsunuz, gaza geliyorsunuz o zaman?Madem deliller var ve o deliller feneri küme düşürmeye yetecek(sen nereden biliyorsan, o da ayrı konu tabi),nedr sizdeki bu panik, bu fener düşsün kampanyasının nedeni? Bu kadar mı korkuyorsunuz fenerden yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Noyanh said: mertadam said: İlk derbide ağlatacağız tüm ezik saraylıları. onu ilk derbide görürüz ezikbahçeli . yok lan hiç tatmin olmadım ezikbahçeli diyince Olamazsın tabi. eziklik galatasaraylılara yakışıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 evet çok korkuyoruz fenerden çünkü hayatımızda futboldan daha önemli hiç bir şey yok sadece futbol var sadece tuttuğumuz takım var bu kadarız biz hatta fener bizi yenerse bileklerimiz kesiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 BabacumMostors said: abi işte böyle adamlar yüzünden fenerbahçe camiası hedef alınıyor sonra 17v1 muhabbeti dönüyor baa mı didin? Edit: genelleme yapıyorum tabi, yoksa ezik saraylılar içinde de normal insanlar olabilir, belki sen de o normal insanlardansın.Ama neticede 100 küsür sayfanın 90 sayfası fenere nefret ifadeleri içeren mesajları,fenere karşı düşmanlık içeren mesajları ben yazmadım canım kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Yok benim korkum fener düşerse bjkyı da bok yoluna düşürecekler ondan korkuyorum hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 forgiver said: Absolut said: Ya off adam bi açıklama yaptı ama demek istediğini adam gibi belirtemedi şimdi kıvırtıyor. Kısacası bi an evvel bitirin şu şike olayını sonucu neyse görelim önümüzü diyor. Ama demeyi beceremedi. okumaya beceremiyorsunuzsen de yazmayı beceremiyorsun gibi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 şu şekilde hareket eden bütün fenerbahöçelilere evet camianıza zarar veriyorsunuz başka bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Fenerden GG ile Serdar'ı, Beşiktaş'tan Necip'i,Quaresma'yı aldık mı bide UEFA'Ya gönderirse bizi TFF kupayı alır geliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Masquerade said: neyse tinunun da serdal ile tayfurda gozu belli. onlar cikarsa yardirir, icerdeyse cavcavi yalamaya devam. ahahahah yuh oku bakalım en baştan beri ne yazıyorum ben, kim suçluysa en ağır cezasını çeksin diyorum, daha adalı tayfur dan öncede sonrada, ama dikkat et suçluysa, fedarasyon delilleri görmeden ceza veremem diyor, savcılıkta operasyon bitmeden delilleri veremem diyor, ama yeni aziz yıldırım olma yolunda ilerleyen bir başkan ve yönetim çıkıp hemen fırsatı değerlendirelim taraftarımıza hoş görünelim hazır bize bir şey yok saldıralım havasında, devam bu kafayla.. ayrıca tff ne kadar geç karar alırsa bu su an zan altında olan beşiktaş ts ve fener için daha kötü sonuç çıkartır bunu neden savunayım ben, düşeceksem ne kadar erken düşsem o kadar iyi ligin ortasında düşse takım 2 sene gidecek, yani niye fedarasyonu geç karar alsın diye savunayım, esas olay savcılıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Geriye biretek 3ün1i kalıyor size alacak o durumda. :P EricCantona said: Fenerden GG ile Serdar'ı, Beşiktaş'tan Necip'i,Quaresma'yı aldık mı bide UEFA'Ya gönderirse bizi TFF kupayı alır geliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 böyle formamı olur lan http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/283331_240571929296139_144309632255703_902385_7321751_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 EricCantona said: Fenerden GG ile Serdar'ı, Beşiktaş'tan Necip'i,Quaresma'yı aldık mı bide UEFA'Ya gönderirse bizi TFF kupayı alır geliriz :D Fener'den bence alsanız alsanız 6-0 imzalı GG forması alırsınız.Neyse,bu sene çok çalışsın sizin takım,seneye katılırsınız Avrupa Kupaları'na.Yok öyle beleş tepe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 insanların zekasının, kişiliğinin otunun bokunu tuttuğu takıma göre değiştiğini sanan hakkaten gerizekalıdır ya spartada doğsanız bebekken uçurumdan atarlarmış yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yazık oldu... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Absolut said: Geriye biretek 3ün1i kalıyor size alacak o durumda. :P EricCantona said: Fenerden GG ile Serdar'ı, Beşiktaş'tan Necip'i,Quaresma'yı aldık mı bide UEFA'Ya gönderirse bizi TFF kupayı alır geliriz :D Espiriye espirili cevap (tu) mertadam said: EricCantona said: Fenerden GG ile Serdar'ı, Beşiktaş'tan Necip'i,Quaresma'yı aldık mı bide UEFA'Ya gönderirse bizi TFF kupayı alır geliriz :D Fener'den bence alsanız alsanız 6-0 imzalı GG forması alırsınız.Neyse,bu sene çok çalışsın sizin takım,seneye katılırsınız Avrupa Kupaları'na.Yok öyle beleş tepe... Espiriye kalitesiz cevap (td) Ulan bitane de delikanlı Fenerbahçe taraftarı gelsin şu fakelerden, yapmışız arkadaş biz şike neyse cezası çekelim desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Fistan said: acıyorum gslılarım şu haline ya.ağlıyolar susturuyoruz tam gülecekler basıyoruz tokatı.şamar oğlanları direk. xD xD XD :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bi de mertadam git antu'nda oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 şikeci şeref yoksunu fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sakin olun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Abartmadan egleniyoruz bokunu cikarmayin Memphis said: şikeci şeref yoksunu fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Lütfi Arıboğan: `İddianame yazılınca belgeleri alacağız, küme düşmesi gereken kim varsa cezasını çekecek. Yasa açık ve kişilere göre yorumu yapılacak birşey değil.` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar