Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

abi işte böyle adamlar yüzünden fenerbahçe camiası hedef alınıyor sonra 17v1 muhabbeti dönüyor

baa mı didin?

Edit: genelleme yapıyorum tabi, yoksa ezik saraylılar içinde de normal insanlar olabilir, belki sen de o normal insanlardansın.Ama neticede 100 küsür sayfanın 90 sayfası fenere nefret ifadeleri içeren mesajları,fenere karşı düşmanlık içeren mesajları ben yazmadım canım kardeşim...
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

Absolut said:

Ya off adam bi açıklama yaptı ama demek istediğini adam gibi belirtemedi şimdi kıvırtıyor. Kısacası bi an evvel bitirin şu şike olayını sonucu neyse görelim önümüzü diyor. Ama demeyi beceremedi.

okumaya beceremiyorsunuz
sen de yazmayı beceremiyorsun gibi hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

neyse tinunun da serdal ile tayfurda gozu belli. onlar cikarsa yardirir, icerdeyse cavcavi yalamaya devam.

ahahahah yuh oku bakalım en baştan beri ne yazıyorum ben, kim suçluysa en ağır cezasını çeksin diyorum, daha adalı tayfur dan öncede sonrada, ama dikkat et suçluysa, fedarasyon delilleri görmeden ceza veremem diyor, savcılıkta operasyon bitmeden delilleri veremem diyor,

ama yeni aziz yıldırım olma yolunda ilerleyen bir başkan ve yönetim çıkıp hemen fırsatı değerlendirelim taraftarımıza hoş görünelim hazır bize bir şey yok saldıralım havasında, devam bu kafayla..

ayrıca tff ne kadar geç karar alırsa bu su an zan altında olan beşiktaş ts ve fener için daha kötü sonuç çıkartır bunu neden savunayım ben, düşeceksem ne kadar erken düşsem o kadar iyi ligin ortasında düşse takım 2 sene gidecek, yani niye fedarasyonu geç karar alsın diye savunayım, esas olay savcılıkta.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Fenerden GG ile Serdar'ı, Beşiktaş'tan Necip'i,Quaresma'yı aldık mı bide UEFA'Ya gönderirse bizi TFF kupayı alır geliriz :D

Fener'den bence alsanız alsanız 6-0 imzalı GG forması alırsınız.Neyse,bu sene çok çalışsın sizin takım,seneye katılırsınız Avrupa Kupaları'na.Yok öyle beleş tepe...
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Geriye biretek 3ün1i kalıyor size alacak o durumda. :P
EricCantona said:

Fenerden GG ile Serdar'ı, Beşiktaş'tan Necip'i,Quaresma'yı aldık mı bide UEFA'Ya gönderirse bizi TFF kupayı alır geliriz :D

Espiriye espirili cevap (tu)

mertadam said:

EricCantona said:

Fener'den bence alsanız alsanız 6-0 imzalı GG forması alırsınız.Neyse,bu sene çok çalışsın sizin takım,seneye katılırsınız Avrupa Kupaları'na.Yok öyle beleş tepe...

Espiriye kalitesiz cevap (td)

Ulan bitane de delikanlı Fenerbahçe taraftarı gelsin şu fakelerden, yapmışız arkadaş biz şike neyse cezası çekelim desin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...