Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Tekerlerine çomak soktu ya, ona sebep... Böyle saçma birşey var mı? "Ben ne dersem o" zihniyeti hala. Kim bir halt işlediyse çeksin abi cezasını. Tayfur ve Adalı da işin içindeyse bizi de düşürsünler. Suç varsa cezamızı çekelim. TFF ve Digitürk el ele vermişler kuralları hiçe sayıyorlar.

İddianame beklenecekmiş. Yuh. Zaten her kişinin ayrı ayrı iddianamesi mahkemeye gönderilmedi mi tutuklanmaları için? Ertele ligleri, olmadı hiç oynatma bu sene...

Kesinlikle beşiktaş hayatımdaki en önemli şeylerden biri, fakat işin içinde biz gerçekten varsak düşürsünler.Zaten lig tv yi iptal ettim, web tv de var onuda iptal edicem, TRT den izleriz:P
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Ama bizde hep böyledir. edepsizliği yapan değil, dile getiren cezalandırılır. Gazeteciler içeri atılır. Tecavüze uğradığını gizlemeyen kızlar dere kenarında boğulur, tecavüzcüye dokunulmaz.

(tu)
hayır adam suclu oldugunu iddaa etmediki bitirin su işi dedi kaldıki uefaya isim vereceksin bitirmek zorundasın bi bakıma
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sonuçları nereye kadar ulaşacağı belli olmayan bu kriz üzerinden "bu ateş üfleyerek sönmez" diyerek fırsatçılık yapmak

Sen kimsin lan derler adama. Sıfatın ne senin GS başkanını fırsatçılıkla suçlayabiliyorsun. Belli, bi fenerasyon gitmiş yerine bi fenerasyon gelmiş. Umarım bu aymazlar yüzüne sağlam bir ceza alırız uefa dan da görürüz ondan sonra tepki kime nasıl verilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Cacik said:

güzel hayaller bunlar

Güzel hayaller sizin her bir haltı yiyip sonra pişkin pişkin kendinizi savunmanız, açtırmayın ağzımı burada benim.

ezbere konuşma boş boş
nerde savunmuşum ben feneri,

UEFA'da iddaaname eline ulaşmadan birşey yapamaz, TFF'nin elinde belge yokken UEFA napsın
Sosyal ağlarda paylaş

Cacik said:

Khelben said:

Cacik said:

güzel hayaller bunlar

Güzel hayaller sizin her bir haltı yiyip sonra pişkin pişkin kendinizi savunmanız, açtırmayın ağzımı burada benim.

ezbere konuşma boş boş
nerde savunmuşum ben feneri,

UEFA'da iddaaname eline ulaşmadan birşey yapamaz, TFF'nin elinde belge yokken UEFA napsın

Gerçekten delile ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan sen, daha düşün.

Zira bu mentalite hıyar olsa cacık olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

TFF'ye gider, Klüpler Birliği'ne ki içinde yöneticiniz var ona da atar.. Ne ağlak adamlarsınız be 6S'liler. Düşelim de rahatlayın, bıdı bıdı kız gibi, her Fenerbahçe'ye destek çıkan adamın arkasından yuh çekmeler, ağlamalar. Ne dandik dönek camianız varmış, yöneticiniz TFF'nin kararına saygılıyız diyor, başkanınız ayrı telden. Böyle bayık bir taraftar grubu olabilir mi ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...