Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

gosh said:

Bizim baskanin aciklamasinda ne var da atarlanmislar?

o açıklama

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg

Başkan Ünal Aysal'dan Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması:

Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.

Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

Sosyal ağlarda paylaş

Tekerlerine çomak soktu ya, ona sebep... Böyle saçma birşey var mı? "Ben ne dersem o" zihniyeti hala. Kim bir halt işlediyse çeksin abi cezasını. Tayfur ve Adalı da işin içindeyse bizi de düşürsünler. Suç varsa cezamızı çekelim. TFF ve Digitürk el ele vermişler kuralları hiçe sayıyorlar.

İddianame beklenecekmiş. Yuh. Zaten her kişinin ayrı ayrı iddianamesi mahkemeye gönderilmedi mi tutuklanmaları için? Ertele ligleri, olmadı hiç oynatma bu sene...
Sosyal ağlarda paylaş

Bambaşka bir yönetim anlayışının egemen olacağı bu düzende, eski alışkanlıklarını devam ettireceğini düşünen tüm paydaşlarımızın yanılacağını bir kez daha vurgulamakta yarar görüyoruz.

bu ne abi, allah aşkına? yapanlar yemiş bir bok, gelin affedelim ama valla billa söz bi daha olmucak.

YUH BE YUH.
Sosyal ağlarda paylaş

Telegoldeki muhabbet falan hikaye bunu sizde dahil herkes biliyor. Neden bu açıklama yapıldı nedeni basit; Tffden beklenen karar çıkmadı ve yakın zamandada cikicak gibide değil isin icinde Ts Bjk falanda varya iyice gözler dondü haliyle 3 büyük dustumu kim kalcak ligde.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'yi Avrupa Şampiyonasına almıyoruz, takımlar da 2 sene banlı kardeşim kupalardan, hadi bakalım öptüm byes çeksin UEFA, o zaman tepki neymiş görür Fenerliler. Bakalım o çok savunan Federasyon başkanının Feneri düşürmesi kaç saniye sürüyor, toplantılar nasıl ışık hızıyla gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün habertürk'de bir FB yazarı (spor yazarı diyemiyorum) bir müsibet bin nasihatten iyidir, soruşturma hedefine ulaşmıştır zaten, artık kimse şikeyi aklına bile getiremez... gibi bir konuşma yaptı. Bu kadarı yeter de artar bile haydi öpüşüp barışalım - unutalım dedi 40-45 dakika soru cevap yayında.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Bambaşka bir yönetim anlayışının egemen olacağı bu düzende, eski alışkanlıklarını devam ettireceğini düşünen tüm paydaşlarımızın yanılacağını bir kez daha vurgulamakta yarar görüyoruz.

bu ne abi, allah aşkına? yapanlar yemiş bir bok, gelin affedelim ama valla billa söz bi daha olmucak.

YUH BE YUH.

Buradan eski federasyon demeç verip duranlara fazla ceza vermiyordu biz farklıyız yapıştırırız tarzı bir anlam çıkardım. Öteki türlü çok saçma olur =P
Sosyal ağlarda paylaş

federasyona bak resmen GS'ye savaş açmış heh. klüpleri zan altında bırakan açıklamalardan dolayı kınamışlar ünal aysalı. he arkadaş ünal aysal zan altında bıraktı klüpleri. bu zamana kadar rezalet federasyon günleri görmüştük ama bu kadar çapsız akılsızca açıklamalar yapan bir TFF görmemiştir heralde birçok insan.

mehmet ali aydınlar denen zatı muhterem fenerbahçe formasını geride bırakamadıysa hangi akla hizmet geldi federasyonun başına ? Türk futbolu belki en zor günlerini yaşarken adalet isteyen GS yönetimini ceza ile tehtit edebilecek bir kafa ile sonumuz hayrola.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...