Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

bir de bu sene şike olaylarıyla ilgili iptaller çok oldu. herkes her şeye (küme düşürülen küme düşmelerine, kümü düşürülmeyen diğerlerinin düşürülmemesine vs) tepki için digitürklerini iptal ettirmeye başladı. ondan, onun mahçubiyetinden de olabilir. madem bu süreç uzadı, sizin beceriksizliğiniz bizi zarara soktu o zaman ya böyle yaparsınız ya da biz çekiliriz tarzı bastırdı herhalde digi.

ama digitürkle olan sözleşmenin ihalesiz olarak 3 sene uzatılmasını anlayamadım ben. e hani geçen sezon 100 milyon dolar zarar etmiştiniz? bir de her sene yayın bedeli yüzde on artacakmış. hafiften bi gariplik var o işte.
Sosyal ağlarda paylaş

kimse pley of izlemek için lig tv almaz zaten onu geçiniz.

ırzına geçildi futbolun. ne seyir zevki kalacak ki.

her fener maçında "şikeci fener" tezahuratları yapılacak, aziz yıldırıma ana avrat gidilecek, pankartlar açılacak..

gerçekten futbolda yeniden seyir zevki olacağına inandırmak isteyenler var.
Sosyal ağlarda paylaş

digiturk kafasına gore ceker giderim nasıl diyecek anlamadım? anlasmayı lafta mı yapıyorlar bunlar, imza atılmıyor mu? sozlesmesi bittikten sonra ne bok yiyosa yesin digiturk. paranın en buyuk kısmı tv'den geliyor diye turkiye'de futbolun yonetilmesine bu kadar soz sahibi olamamalı. taraftar > digiturk.

taraftar derken izleyici yani. futbol icin bilete, ligtv'ye para verenler.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

kimse pley of izlemek için lig tv almaz zaten onu geçiniz.

sade decoder diye düşünme ya. derbi maçların sadece reklam gelirleri bile eşşek yüküyle para sonuçta. adamlara inanılmaz ekstra gelir olur.

cidden anlamıyorum ama. zarar ettiyseniz ettiniz kardeşim, zorla mı verdik sana ihaleyi. ihaleye teklif yapmışsın, başka bir grupla rekabete girmiş sonuna kadar çekişmişsin, orada kendi imkanlarına göre mantıksız bir teklif yapmışsan o senin işbilmezliğin biz ne yapalım. ben bu parayı veririm derken düşünecekmişsin. belki ihaleyi ttnet alsaydı zarar etmeyecekti, süper ligin yayın haklarını sizden daha iyi değerlendireceklerdi nerden bilelim.

ayrıca ihalesiz uzatmak nedir allah aşkına. ligde normalde 12 derbi oluyorken şimdi 24 derbi olacak, ihaleye çıktığın günle aynı şartlarda değilsin ki şu an. belki bu şartlarla xtv de o parayı vermeye razı olacak. nasıl böyle saçma işler yapılabildiklerini aklım almıyor gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

benim anlamadığım. ligtv her yıl %10 zam yaparak 3 yıllık sözleşme uzatmış. nasıl oluyor bu? o ihale süs olsun diye mi yapılıyor?

federasyon kamu kuruluşu değil neticede, özerk bir organizasyon. ihaleye çıkmamaya karar verdiyse kimse bir şey diyemez ama işte ihaleye çıkmamak federasyonun gelir kalemini arttıran bir şey değil ki, neden böyle bir şeye razı oluyorlar? digitürk o parayı zaten vermeyi taahhüt etmiş, demek ki ortada minimum o kadarlık bir piyasa değeri söz konusu. e belki başkası da çıkacak bir sezonda 24 derbi oluyorsa ben de varım, arttırıyorum diyecek. durduk yere neden digitürke teslim oluyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi bişe diyecem ama konu dısıyla da alakalı. Bu ihale sırasında verilecek olan parayı bizde duyduk. Tamam cok para ama simdi hukumet olarak benim halkımın en büyük eglencesi futbol deyip macları trtye aldırsalar acık kanaldan verse, suanki hukumet. Tamam bir miktar para kaybı olur ama karsılıgında inanılmaz reklamı da olur. Bu kutu satısından bu kadar kazanc saglanıyor mu cidden nedir pek bir bilgimde yok
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

digiturk kafasına gore ceker giderim nasıl diyecek anlamadım? anlasmayı lafta mı yapıyorlar bunlar, imza atılmıyor mu? sozlesmesi bittikten sonra ne bok yiyosa yesin digiturk. paranın en buyuk kısmı tv'den geliyor diye turkiye'de futbolun yonetilmesine bu kadar soz sahibi olamamalı. taraftar > digiturk.

taraftar derken izleyici yani. futbol icin bilete, ligtv'ye para verenler.

olay bu işte.izleyici olmadan türk ftboluda olmaz.taraftar grupları birlik olup şu olayı protesto edebilseler çok iyi olurdu.gerek sosyal ağlarda gerekse meydanlarda.ben şu karardan bir tane memnun kalıcak futbol seyircisi oldğunu zannetmiyorum büyük katılım olur bence.belki fenerliler mafya başkanlarına destek oldukları gibi destek olmazlar oda en çok onların işine geldiği için.
aslında bir çok klubun işine geliyor kazanacakları ek gelirler yüzünden ama hiç bir taraftarın işine gelmez bu olay.ve taraftarları hiçe sayarak bu işe kalkıştılar demirören mesela çıktı birde savunuculuğunu yaptı sistemin,sus payı verildi diye.bursa'yada bi güzel sus payı verdiler.anadolu takımlarına "sizede üçj beş bişeler atarız yeeaa" denmiştir,futbola gram önem vermeyen ilhan cavcav önderliğinde kabul ettirilmiştir.

şimdi türk futbolunu bu herifler piç etmeden gereken tepki gösterilmesse bu adamlar bu işi başarmış olacak.ama ne yazık ki iş birlik olmaya gelince bizden daha kötü bi toplum yoktur heralde.
adamları tek geri adım attıracak güç türk futbol seyircisinde var,oda sanki "türk futbolu adamların zaten istediklerini yaparlar heralde" düşüncesiyle uyumaya devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

UEFA, 23 Ağustos 2011'de Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazıda, ülkemizde sürmekte olan şike soruşturması çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan çekilme kararı vermesi gerektiğini, kulüp bu yola gitmeyecek olursa, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi 2011-2012 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men etmesi gerektiğini, bu 2 yoldan herhangi birisi benimsenmeyecek olursa, UEFA'nın kendi disiplin soruşturmasını başlatabileceğini ve Türkiye Futbol Federasyonu yani ülkemiz aleyhine disiplin yaptırımları uygulama yoluna gideceğini bildirmiştir.

Bu yazı üzerine durum TFF tarafından yazılı olarak derhal Fenerbahçe Kulübü'ne bildirilmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü, 24 Ağustos'ta TFF'ye gönderdiği cevabi yazıda, TFF'nin bu konuda iddianamenin mahkemece kabulünün beklenmesine yönelik kararına saygı duyduğunu ve kendisine tanınan kısa süre içinde böylesine önemli bir konuda herhangi bir karar almasının fillien mümkün olamayacağını bildirmiştir.

Bu gelişme karşısında, durum 24 Ağustos'ta TFF Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu olağanüstü toplantıda ele alınmış ve gerek Fenerbahçe'nin maruz kalabileceği, ağır disiplin yaptırımları gerekse Türkiye Futbol Federasyonu'nun yani ülkemizin maruz kalabileceği disiplin yaptırımları göz önünde bulundurularak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesine karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=13257
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...